Dodaj do ulubionych

pensjonat oliwier Medulin

IP: *.tauron-dystrybucja.pl 20.06.13, 13:35
Mam pytanie kto jedzie do tego pensjonatu w lipcu, może ktoś jest teraz i mógłby coś napisać.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: pensjonat oliwier Medulin 20.06.13, 15:44
      Mocno średnie recenzje tego pensjonatu.
      Parter -jakieś nieprzyjemne zapachy,basen zamykany o 21,bezwzgledna cisza nocna o 23 i kiepska plaża w pobliżu.
      Ale są i zadowoleni-KLIK
      • Gość: Haja Re: pensjonat oliwier Medulin IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.14, 22:09
        Odnośnie Oliviera
        Na parterze wilgoć - grzyb na ścianach do wysokości 0,5 m. Nie wiem jak na górze ale podobno spoko. Poza tym są tam fajne balkoniki
        Basen - w sumie fajny . Tylko że tam głównie Polacy wypoczywają a więc nie jeżdżą na piękne miejsca do np. na Kamieniaku tylko 6 dni siedzą nad basenikiem wielkości dużej kałuży a potem piszą na Facebooku że byli w Chorwacji i wklejają zdjęcia z sieci - żenada. Poza tym ostatni raz wypoczywam za granicą w miejscu gdzie są Polacy. Kolesie piją piwo Karlowackie bo tanie kupione w Plodine w plastikowych butelkach 1,5 l za 14.5 kuna, wraz z blond towarzyszkami o inteligencji wydmuszki. Dzieci jak wszędzie - hałaśliwe i ruchliwe - temu się nie należy dziwić. Dziwi natomiast że niektórzy rodzice mają gdzieś pilnowanie swoich pociech. Ten opis nie dotyczy wszystkich, 90% jest w porządku, ale tacy się zdarzają.
        Plaża - ta w Medulinie niby piaszczysta - szary piasko-żwir. Tłok i syf.
        Koło Oliviera - zatoka z parzącymi meduzami. Fajne kamyczki na plaży, 10 m od brzegu jakieś ostre piaskowce. Jak się ludzie kąpią to się robi woda mętna
        Polecana plaża - Kamieniak - Bajka!!! - Wstęp 35 Kuna/dzień, ale można wykupić abonament 7 dni za około 1000 kuna
        Głównie rano śmierdzi na zewnątrz - nie stwierdziłem skąd i czym
        Wewnątrz w pokojach na parterze śmierdzi stęchlizną (to pewnie od tej pleśni na ścianach)
        Uwaga na skorpiony - w pokoju jednego zatłukłem
        Parking - wyznaczono dużo miejsc, ale dość ciasne. Niestety dzieciaki mogą uszkodzić lakier przy otwieraniu samochodu.
        Obsługa - bardzo sympatyczna i miła. Szczególnie Pani Lorena
        W pokojach aneksy kuchenne - duży plus. Brak na parterze stołów w pokojach - minus. Można jeść na zewnątrz na fajnych ławkach pod parasolami - plus
        Generalnie - polecam to miejsce jako świetne wypadowe na całą Istrię. Pod warunkiem, że nie na parterze
        • Gość: haja Re: pensjonat oliwier Medulin IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.14, 22:14
          AAA - ten abonament na Kamieniak to drożej - jakieś 2100 Kuna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka