Dodaj do ulubionych

ubezpieczenie NNW

08.08.13, 22:56
ubezpieczacie się dodatkowo? ew jaka firm epoleciacie? interesuje mnie oferta dla 5 doroslych osob i 1 dziecka.
Obserwuj wątek
    • johana19 Re: ubezpieczenie NNW 12.08.13, 20:31
      My zawsze wykupujemy ubezpieczenie zdrowotne i NWW. Zawsze w Axa bo oni jako jedyni mają ubezpieczenie dla jedynego kierowcy (zwrot kosztów dojazdu nawet lot samolotem dodatkowego kierowcy itp). Dla nas to ważne bo na wakacje jeździmy przyczepą campingową i ja bym jej w razie np. złamania nogi przez męża nie pociągnęła choć prawko mam :-) Cena ubezpiecznia uzależniona jest od ilości dni.
      • Gość: ania80 Re: ubezpieczenie NNW IP: *.dynamic.mm.pl 01.02.15, 19:41
        Ubezpieczenie NNW każdy powinien mieć. Ja wybrałam Compensę. Oprócz podstawowego zakresu, rozszerzyłam sobie to ubezpieczenie o dzienne świadczenia szpitalne i ubezpieczyłam bagaż, bo bardzo często podróżuje. Zaskoczyła mnie korzystna cena składki ubezpieczeniowej. Już nie wspomnę o tym, że OWU są tak przejrzyste, że praktycznie nie miałam wątpliwości, jak przy innych tego typu ubezpieczeniach.
        • trypel Re: ubezpieczenie NNW 01.02.15, 20:20
          a przy jakich miałaś wątpliwosci?
          konkretnie jesli mozesz?
          • wtopeq Re: ubezpieczenie NNW 02.02.15, 13:46
            innej firmy niż pracodawca autorki wpisu ;)
    • justyna.jk1981 Re: ubezpieczenie NNW 28.06.17, 12:08
      Szukam informacji na temat ubezpieczenia dziecka 10 lat przy wyjeździe na kolonie. Chętnie poznam Wasze opinie.
      • Gość: Reh Re: ubezpieczenie NNW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.17, 18:08
        Za to odpowiada organizator kolonii
        Tylko on
        W kazdym razie dzieci muszą być ubezpieczone
        • justyna.jk1981 Re: ubezpieczenie NNW 30.06.17, 13:05
          Czyli co? Powinnam do ubezpieczyciela uderzać z tą sprawą? Na spotkaniu organizacyjnym nie było żadnych informacji na ten temat. Rozmawiałam z koleżanką i ona twierdzi, że nie ma co płacić dodatkowo bo dzieciaki są ubezpieczone w szkole. Naszym ubezpieczycielem jest NAU.
          • Gość: Reh Re: ubezpieczenie NNW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.17, 13:11
            Zadzwonić do NAU i powiedzieć, o co chodzi
            • justyna.jk1981 Re: ubezpieczenie NNW 03.07.17, 15:08
              OK, dzięki. Zadzwoniłam, okazało się, że ubezpieczenie szkolne zapewnia ochronę także na wakacjach. Jednak suma ubezpieczenia, na którą ubezpieczalismy (10 tys.) pozwala mi sądzić, że zakres ubezpieczenia nie jest duży, także i tak ubezpieczę dodatkowo. Dzięki za pomoc!
              • dabecja Re: ubezpieczenie NNW 06.07.17, 07:06
                Przeciez to nau to agencja nie ubezpieczyciel.
                Organizator koloni tez ubezpiecza
                • justyna.jk1981 Re: ubezpieczenie NNW 01.08.17, 18:07
                  oragnizator kolonii też? No wiem teraz, że ubezpieczenie szkolne obejmuje także okres wakacji. Ale warto zawsze być ubezpieczonym podwójnie, dlatego jeśli ktoś myśli na poważnie o wyjeździe wakacyjnym to polecam teżz wykupić jakkieś ubezpieczenie turystyczne, w skład którego wchodzi też NNW.
                  • dabecja Re: ubezpieczenie NNW 07.08.17, 00:19
                    tez,w kazdej ulotce jest w ofercie
      • aniamisialska Re: ubezpieczenie NNW 27.07.17, 18:26
        Jako mama i nauczyciel polecam ubezpieczenie NNW od Nauczycielksiej Agencji Ubezpieczeniowej. Szczególnie warto zwrócić uwagę na ubezpieczenia indywidualne dla dzieci i młodzieży. Ja jako pracownik oświaty również opłacam sobie składkę i mam ubezpieczenie NNW.
    • Gość: Marek Re: ubezpieczenie NNW IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.17, 12:06
      Polecam pewneubezpieczenia.pl. Tam chyba najtaniej.
    • nggroups Re: ubezpieczenie NNW 07.12.17, 21:20
      Jeśli dalej ktoś szuka uzpieczenia polisy, proszę o kontakt.
      Reprezentuję dużą firmę , najbardziej atrakcyjne oferty.
      505709058
      helpdesk@nggroups.sugester.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka