Dodaj do ulubionych

Co polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 23:07
Szukam miejsca na wczasy w Chorwacji. Byłam już kilka razy, w różnych regionach (Vodice, Porec, Orebic), a nie lubię jeżdzić drugi raz w to samo miejsce. Interesują mnie zabytkowe miasta z fajnym klimatem, knajpkami (niekoniecznie głośnymi dyskotekami), w których można posiedzieć wieczorem, no i oczywiście miłymi plażami w pobliżu. (Najlepiej jakby były jeszcze w niedalekiej odległości jakieś atrakcyjne miejsca do zwiedzenia). Dzięki z góry.:)
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Co polecacie? 02.02.14, 23:38
      Opatijska Riwiera, od Moscenickiej Dragi do Opatiji, twoje warunki spełnione w stu procentach
    • aseretka Re: Co polecacie? 04.02.14, 20:55
      Polecam Dalmatyńskie Wybrzeże od Zadaru po Split. Dużo ciekawych, zabytkowych miejsc do zwiedzania, knajpki i plaże (choć w większości kamieniste lub żwirowe) też się tam znajdą.
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,125894268,126524639.html
      • Gość: tom Re: Co polecacie? IP: *.tvkstella.pl 05.02.14, 20:05
        Dopowiem do poprzedniej podpowiedzi. Mam na myśli wybór Riv. Sibenickąiej Instalując się tam, np. w rejonie Primosten, Brodaricy czy nawet Mariny na pobyt, masz w zasięgu jednodniowych wypadów Jadranką (do 80-90 km) parki narodowe Krka i Kornati oraz całe wybrzeże dalmatyńskie na odcinku od Zadaru po Split, Salonę i Kastele, nie wspominając o Vransko Jez, Biogradzie, Sibeniku, Trogirze, Ciovo, Murter itp.
    • Gość: Chorwat Re: Co polecacie? IP: *.adsl.net.t-com.hr 07.02.14, 00:16
      Moi znajomy w miescowosci Vodice wynajmuja apartamety....jesli ktos chetny dam namiary....Piszcie do mnie a ja wam powiem co nieco jeszcze co was interesuje? Pozdrawiam z miasta ZADAR!....cro80@net.hr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka