Dodaj do ulubionych

nocleg w Szybeniku

07.03.14, 21:12
Może ktoś poleci apartament w Szybeniku? Niekoniecznie najtańszy ale komfortowy pokój plus sypialnia, kuchnia z wyposażeniem, dla dwóch osób, odległość od starej części miasta ok pół godziny pieszo.
Obserwuj wątek
    • sofia41 Re: nocleg w Szybeniku 08.03.14, 07:41
      Nie mozesz kliknac na strone "apartamenty w Chorwacji" a jest tego duzo i sama znalezc ?
      • magdakudlata Re: nocleg w Szybeniku 09.03.14, 23:36
        jeżeli nie masz nic do powiedzenia- nie odpowiadaj.Wiem, że są strony internetowe z kwaterami i je śledzę ale jak widzisz na tym forum ludzie i tak sobie nawzajem polecają-po to są fora.
        • Gość: tequila Re: nocleg w Szybeniku IP: *.eurocash.pl 10.03.14, 14:29
          Są miliony stron z apartamentami i co z tego? Tez szukam, napisałam z 20 maili z zapytaniem. Odpowiedzi dostałam może ze cztery....szlag człowieka może trafić...
          Więc nie widzę nic złego, że ktoś się pyta o sprawdzony nocleg....
          • sofia41 Re: nocleg w Szybeniku 10.03.14, 16:20
            A może zadajesz im głupie pytania, nie pomyślałać o tym ?
            Fakt, my nie mamy zwyczyju negocjować ceny. Płacimy tyle ile chcą albo rezygnujemy. W sumie to nie kartofle na bazarze.
    • sharker1 Re: nocleg w Szybeniku 11.03.14, 18:32
      Zalezy kiedy chcesz te noclegi jak lipiec lub sierpien to moge dac fajny namiar w srimie ok 10 km od szybenika a jak maj lub poczatek czerwca to nie zawracaj sobie glowy kwaterami tylko wejdz na strone solaris .hr to resort na obrzezach szybenika pokoj z dwoma psilkami wyjdzie cie tyle co jakis apartamentok 75-112 euro ,bo w pozniejszym terminie to juz tam bardzo drogo
    • imaginecroatia Re: nocleg w Szybeniku 14.03.14, 12:27
      Hello

Can you please give me your e-mail?
      Or contact us here: info@imagine-croatia.com
      Maybe we can help you find something.

Kind regards

Imagine-Croatia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka