Dodaj do ulubionych

internet mobilny

IP: *.telpol.net.pl 28.08.14, 23:08
Czy ktoś korzystał w okolicy Sibenika z mobilnego internetu któregos z chorwackich operatarów??? Chodiz mi o info którego najabrdziej opłaca sie wybrać oczywiście chodzi mi o startery na karte. Proszę o konkretne info osób które korzystały , komentarze typu na urlopie można obejść się bez netu darujcie sobie bo każdy spędza czas tak jak lubi
Obserwuj wątek
    • olga400 Re: internet mobilny 17.07.15, 10:11
      Nie wiem jak w okolicach Sibenika bo ja mieszkam w okolicach Splitu. Te sieci niestety nie zawsze dobrze działaja...
      • Gość: Framol Re: internet mobilny IP: 46.188.243.* 29.07.15, 22:27
        W zeszłym roku w okolicach Omisia miałem Tele2 pakiet 3GB i działał super, kosztował wtedy 50kn. W tym roku chciałem kupić to samo, ale już był za 20kn.
        Pan na stacji bezynowej przy wjeździe do Chorwacji polecił mi jednak T-Mobile 4G unlimited LTE za 80kn/7 dni.
        Po 5 dniach w okolicach Puli chodzi rewelacyjnie, transfer w zależności od lokalizacji 4-40Mbps.
        Wykorzystane na muzykę, telewizję, mecze do tej pory ponad 30GB i cały czas chodzi.
        • hepik1 Re: internet mobilny 30.07.15, 06:23
          Wszystkie dostępne od trzech operatorów:
          translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Croatia&prev=search

(Translator zmienia kuny na pln)
        • hepik1 Re: internet mobilny 30.07.15, 12:53
          >Wykorzystane na muzykę, telewizję, mecze do tej pory ponad 30GB i cały czas chodzi.

Niby możliwe.Jeśli jesli unlimited.Ekstra sprawa.
          Tylko sie zastanawiam.Ogladałem wczoraj "Ludzi honoru" 130 minut zabrało 0.9 GB.To ile trzeba zobaczyc filmów by wykorzystać w pięc dni 30 GB?
          I po co jechać do Chorwacji siedzieć przed komputerem praktycznie 24 h na dobę?
    • olga400 Re: internet mobilny 17.07.15, 10:12
      Mozna podejsc do salonu i zapytac ktory ma dobry zasieg i kupic karte z doladowaniem
      • Gość: opal Re: internet mobilny IP: *.telpol.net.pl 17.07.15, 18:31
        Dzięki za odpowiedź , wprawdzie troszke spóźniona ( o rok) ale może komus się sprzyda.
        Ja w zeszłym roku korzystałem z sieci tele2 działała na campie 6km od Sibennika.
    • zen-it Re: internet mobilny 20.07.15, 11:24
      Dla zainteresowanych.
      Sprawdziłem w tym roku - 2015 ( Promajna niedaleko Makarskiej) - karta starter TELE2 - dostępna praktycznie i reklamowana wszędzie.
      Koszt 50 kun.
      Internet w telefonie generalnie działał dobrze w samochodzie (nawigacja gogle) , na plaży i wyższych kondygnacjach budynków. Ale rwał się w pokoju na parterze w gęstej zabudowie (centrum Promajny).
      Karta zawiera pakiet 3 GB transmisji danych i 10 kun na koncie startera. Okres ważności 30 dni.
    • anu.lcia Re: internet mobilny 23.09.15, 20:09
      Jaki internet mobilny polecicie? Znalazłam coś takiego www.orange.pl/kid,4002009278,id,4004294522,article.html
      • starczad Re: internet mobilny 29.09.15, 10:00
        Nie wiem jak jest w Orange ale wszystkim polecam Internet Mobilny w Netii, wziąłem sobie Lte jakoś pół roku temu 20Gb za około 40zł/miesięcznie i śmiga jak ta lala, do tego mam nie ograniczony transfer nocny. Polecam wszystkim mobilnym :)
      • peluty Re: internet mobilny 06.11.15, 14:52
        ja polecam internet w netii. mi się nic nie tnie, place niewiele i mam lte takze nie potrzeba mi nic wiecej hehe
    • nius222 Re: internet mobilny 01.10.15, 20:10
      polecam tele2 .mieszkam w Chorwacji na stałe !!! taryfa smart 50kH 3GB LUB TERAZ NP. OFERTA 80KH 10GB
      FACEBOOK.MIŁOŚNICY DALMACJI
      • starczad Re: internet mobilny 16.11.15, 10:19
        polecam LTE w netii, nie mieszkam w centrum miasta a mimo to mam bardzo dobre łącze ;) 20GB + nocny transfer, idealne dla osób mobilnych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka