IP: *.sta.asta-net.com.pl 28.09.14, 11:37
Szukam apartamentu 2x 2+1 miedzy Sibenik a Trogirem cisza spokój blisko do plaży
Obserwuj wątek
    • Gość: xmk Re: 2x 2+1 IP: *.toya.net.pl 05.10.14, 21:35
      Poszukajcie na stronie www.adriatic.hr/pl a później bezpośrednio poszukać samemu kontaktu do właściciela. Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :)

Byłem z nimi 2x na Hvarze i znajomi byli niedaleko na jedną noc niedaleko Splitu.

W razie pytań piszcie śmiało. Na korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. rzetelne opisy. Niestety tutaj nie mam żadnej zniżki ale np na Hvar wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D gdybyście z nich jednak korzystali to przy 6 osobach zawsze coś :)

Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :)

mój mail to: michalkorus@wp.pl

wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej.

Polecam jednak w sierpniu i lipcu przez jakieś biuro jechać lub wcześniej rezerwować.. Inne miesiące można i nawet w ciemno jechać.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
    • barbinos Re: 2x 2+1 14.10.14, 18:59
      Sprawdź na tej stronie noclegi-z-airbnb.blogspot.com
    • nius222 Re: 2x 2+1 14.10.14, 22:25
      Jesteśmy Polsko - Chorwacką wesołą rodzinką na stałe mieszkamy w Dalmacji Trogir - Ciovo .
      polecam nasz fb.Miłośnicy Dalmacji lub stronkę tanieapartamentychorwacja.pl
      poczta .apartamentychorwacja@interia.pl
      Jeśli dostarczycie nam z Polski og.kiszone gwarantujemy buty na jeżowce gratis !!! przygotujemy pyszną wieczerzę i poczęstujemy domowymi trunkami...pomagamy też Polakom w potzrebie w razie czego 24h/na dobę można dzwonić .+385/955-758-799 .
      • Gość: tom Re: 2x 2+1 IP: *.tvkstella.pl 05.11.14, 17:41
        Chcesz coś fajnego - odezwij się na jureszcz@wp.pl, znajdzie się kilka sprawdzonych osobiście lokalizacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka