Dodaj do ulubionych

hotel z all makarska

IP: *.tauron-dystrybucja.pl 27.10.14, 13:47
Witam,
poszukuje fajnego hotelu, blisko plazy z all na makarskiej na wakacje przyszlego roku.
W tym roku bylismy na Krk w hotelu który mogę polecić własnie z opcją all inclusive light gdzie 2 dzieci do 15 roku była za darmo:)
Zna ktos cos?
pozdarwiam
aga
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: hotel z all makarska 27.10.14, 19:44
      W kwestii hotelu na Makarskiej z all niestety nie pomogę. Ale jeśliby mogła podać namiary na ten hotel na Krk byłabym wdzięczna. Czy był to samodzielnie organizowany wyjazd, czy przez BP?
    • wislok1 Re: hotel z all makarska 27.10.14, 20:02
      Jest dobry hotel Labineca w Gradac, na pewno mają all i zniżki dla dzieci

Ten hotel w Baśce to Corinthia ?
      • Gość: agga80 Re: hotel z all makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 20:22
        TAk ten w Basce to Corinthia. Nam sie podobalo i cena tez ok jak podzielimy na 4osoby;)
        • agga80 Re: hotel z all makarska 27.10.14, 20:31
          Wyjazd załatwialam sama tzn bezposrednio pisalam z hotelem. Przez biuro podrozy wychodzilo 1500 zł drozej za tydzien za nasza rodzine.
          • wislok1 Re: hotel z all makarska 27.10.14, 23:29
            Wierzę,
            pamiętam, że przez booking.com pokój dla 4 osób ( 2 dorosłych i 2 dzieci )
            kosztował przeszło 1000 euro, a hotel za te same warunki chciał 700
            Trzeba negocjować
            • wislok1 Re: hotel z all makarska 27.10.14, 23:30
              Chodziło o hotel w innym miejscu,
              ale też w Chorwacji
              • wojtekp67 Re: hotel z all makarska 28.10.14, 09:54
                Polecam Neptun sieci Blue Sun w Tucepi. Jedyny problem to że pawilony (tam sa apartamenty rodzinne) obok budynku głownego nie mają klimatyzacji.
                Jest jeszcze Nimfa w Zivogosce i Labineca w Gradac.
          • aseretka Re: hotel z all makarska 28.10.14, 17:34
            Dzięki. :) Zajrzę na ich stronę i zobaczę, jak to cenowo wychodzi w lipcu. Szukam miejsca na wypoczynek z all dla córki z mężem i dwójką dzieci w wieku 13 i 11 lat. Chciałaby zmieścić się cenowo w kwocie 4 -5 tys. zł za dwutygodniowy pobyt dla 4 osób.
            • wislok1 Re: hotel z all makarska 28.10.14, 23:06
              Moim zdaniem za 4-5 tys. na 2 tygodnie w lipcu z dwójką tak dużych dzieci
              nie ma szans, najmniejszych

4-5 tys., 1000 euro dla nich to za tydzień, takie są ceny.

• agga80 Re: hotel z all makarska 29.10.14, 14:23
                My płacilismy w pierwszym tyg wrzesnia za tydzien za 4 osoby 1050 euro. tzn 2 dorosłe +2 dzieci (3 i 5 lat) w Corinthi
                • aseretka Re: hotel z all makarska 29.10.14, 17:44
                  No cóż... W takim razie źle zrozumiałam Twój wpis. :(
                  > W tym roku bylismy na Krk w hotelu który mogę polecić własnie z opcją all inclusive light > gdzie 2 dzieci do 15 roku była za darmo:)
                  W tym roku za 2-tygodniowy lipcowy pobyt córki w z rodziną w Tunezji z opcją all płaciłam 7800,00 zł. Przelot oczywiście samolotem. Naiwnie myślałam więc, że za dwa tygodnie z dojazdem własnym można zapłacić ok 5 tys. zł.
                  Również wisłok1 napisał:
                  > pamiętam, że przez booking.com pokój dla 4 osób ( 2 dorosłych i 2 dzieci )
                  > kosztował przeszło 1000 euro, a hotel za te same warunki chciał 700.
                  >Trzeba negocjować
                  Więc nawet jeśli byłoby to 700 euro za tydzień, to 1400 euro dawałoby ok 6 tys. zł. Ale ponieważ u mnie wczasy trwają 2-3 tygodnie, to przyjęłam, że jest to cena za pobyt dwutygodniowy. Mój błąd... :(
                  • wislok1 Re: hotel z all makarska 29.10.14, 19:31
                    Myśmy nie mieli all inclusive, tylko śniadania i obiadokolacje.
                    Faktem jest, że do kolacji napoje były w cenie.
                    Ale dzieci były młodsze, miały bardzo duże zniżki. To było w 2013 roku.
                    Rok później już chcieli około 800 euro.
                    Jednak przy all oferta jest bogatsza: są dodatkowo obiady i napoje przez cały dzień.
                    Na pewno 1000 euro za tydzień za dzieci w wieku wskazanym przez ciebie.

Poszukaj na stronach internetowych niemieckich biur podróży, np.
                    fti, its, tui, neckermann

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka