Dodaj do ulubionych

Trasa Warszawa-Zagrzeb,jak jechac?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:02
Jesli ktos jest w stanie podpowiedziec mi ktoredy jest najszybciej ewentualnie
najkrocej pokonac trase Warszawa - Zagrzeb bede wdzieczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Trasa Warszawa-Zagrzeb,jak jechac? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 22:41
      Cześć!
      Jest taki program -Routenplaner- w internecie, nie pamiętam teraz dokładnie
      adresu, ale znajdę i przyslę Ci. Wpisujesz nazwę miejscowości z której
      wyjeżdzasz i nazwę miejscowości docelowej, program znajduje Ci najkrótszą trasę
      z wszystkimi miejscowościami, przez które jedziesz, podaje liczbę km. i czas
      przejazdu. Są 2 możliwości: przez Węgry lub Austrię.
      Pozdr
      • Gość: Kicur Re: Trasa Warszawa-Zagrzeb,jak jechac? IP: *.bielsko.msk.pl 12.05.02, 23:48
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> Cześć!
        > Jest taki program -Routenplaner- w internecie, nie pamiętam teraz dokładnie
        > adresu, ale znajdę i przyslę Ci. Wpisujesz nazwę miejscowości z której
        > wyjeżdzasz i nazwę miejscowości docelowej, program znajduje Ci najkrótszą trasę
        >
        > z wszystkimi miejscowościami, przez które jedziesz, podaje liczbę km. i czas
        > przejazdu. Są 2 możliwości: przez Węgry lub Austrię.
        > Pozdr

Ja też mam różne takie programy, choć nie w internecie. A poza tym: przeczytaj
        wątek o "Hyżnem" - ja polecam ten o CHYŻNEM.
        Ogólnie są dwie trasy. Zależy czy chcesz trasę szybszą czy krótszą.
        GG2823614
        • Gość: Aga Re: do Kicur IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 20:36
          Gość portalu: Kicur napisał(a):

A poza tym: przeczytaj
          > wątek o "Hyżnem" - ja polecam ten o CHYŻNEM.
          > Ogólnie są dwie trasy. Zależy czy chcesz trasę szybszą czy krótszą.
          > GG2823614
          Złośliwy Kicurku!
          Każdy może zrobić błąd, bo nikt nie jest święty... no może Ty, ale nie zawsze!
          Jak masz takie programy to może byś pomógł człowiekowi zamiast się pastwić nade
          mną? Widziałam, że nie było chętnego do pomocy, więc sie odezwałam, ale co ja
          przy takim weteranie jak Ty mam do zaoferowania?!

• Gość: Kicur Re: do Kicur IP: *.bielsko.msk.pl 13.05.02, 20:42
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> Gość portalu: Kicur napisał(a):
            >
            >
            >
            > A poza tym: przeczytaj
            > > wątek o "Hyżnem" - ja polecam ten o CHYŻNEM.
            > > Ogólnie są dwie trasy. Zależy czy chcesz trasę szybszą czy krótszą.
            > > GG2823614
            > Złośliwy Kicurku!
            > Każdy może zrobić błąd, bo nikt nie jest święty... no może Ty, ale nie zawsze!
            > Jak masz takie programy to może byś pomógł człowiekowi zamiast się pastwić nade
            >
            > mną? Widziałam, że nie było chętnego do pomocy, więc sie odezwałam, ale co ja
            > przy takim weteranie jak Ty mam do zaoferowania?!
            >

Ależ przecież ja pomagam TAKŻE tymi programami - co widać w jednej odpowiedzi w
            ww. wątku. Odpowiedź dotyczyła porównania trasy "węgierskiej" i "austriackiej".
            Wreszcie wiem O CO Ci chodziło z tym "Świętym"... ;))
    • Gość: maras Re: Trasa Warszawa-Zagrzeb,jak jechac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:35
      Dzieki za odzew.
      Chodzi mi o trase krotsza, wiec chyba przez Wegry. Jak wiesz cos na jej temat
      to prosze o rady.
      • Gość: Aga Re: do maras IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:31
        Widziałeś chyba co mi odpisał Kicur jak zdecydowałam, że chyba pojadę przez
        Węgry. Jak nie to poczytaj w wątku "...przez Hyżne..."
        Powinien Ci pomóc, tylko musisz się czymś narazić, tak jak ja.
        Kiedy jedziesz?
      • Gość: Kicur He, he... nie taki diabeł straszny ;)) IP: *.bielsko.msk.pl 13.05.02, 23:50
        • Gość: Kicur Re: He, he... nie taki diabeł straszny ;)) IP: *.bielsko.msk.pl 13.05.02, 23:52
          No i wysłało mi się bez tekstu - sorki!!
          Maras - zdecyduj proszę, KTÓRĄ trasę preferujesz: najkrótszą czy najszybszą??
          Jak jeździsz szybko, to lepsza - moim zdaniem - będzie ta szybsza, w przeciwnym
          wypadku - Węgry.

GG2823614 - a może tędy, co??
          KICUR
          • Gość: maras Re: He, he... nie taki diabeł straszny ;)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 00:07
            Chce jechac przez Wegry bo tak jest taniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka