Gość: sigal1962 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:45 proszę o wszystkie inf. na temat tych wysp i miejscowosci które znajdują sie tam DZIEKUJE I POZDRAWIAM p.s wybieram sie tam w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bah7 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.03.05, 19:28 A przejrzałeś już to Forum? bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: 213.192.80.* 17.03.05, 07:38 I mimo to nie masz żadnych informacji i pytasz o wszystko? bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
sigal1962 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. 17.03.05, 18:31 zobacz tez na innych zadajac dziwne putania jak dla mnie. Pytam o wszystko ze wzgedu na to ze ktos moze podac cos niowegociekawego, a tak co mam pytac konkretnie np. jakie sa ceny kwater to sprawa do uzgodnienia miedzy mna a gospofdarzem itd itp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.03.05, 22:34 1. Są to w/g mnie 2 bardzo ciekawe wyspy, takie na sielankowe wakacje, z bardzo malowniczymi, w tym wieloma naturystycznymi, plażami. Szkoda, aby akurat ten wątek "przepadł" na Forum. 2. Pytając "o wszystko" dostaniesz ogólne (choć ciekawe) odpowiedzi, więc może zapytaj o cóś, co szczególnie Ciebie interesuje. 3. Masz rację, wątki z pytaniami o hotele, kwatery itp. są wyjątkowo nudne. 4. Zwróć uwagę na informacje nt. wysepek obok Lośinja, a szczególnie o niezwykłej wyspie Susak, choć nie wiem, czy Ciebie to interesuje? www.kirchbauer-reisen.de/Grosse%20Galerie/susak.htm www.ldnbglobal.com/susak.htm Pzdr. bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
sigal1962 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. 25.03.05, 19:17 moj dzien wyglada tak 1 plywanie opalanie sie rano i w poludnie stopniowo wydluzany czas 2 zwiedzanie co sie da w okolicy tzw kolko 3 zmiana miejsca zakwaterowania (namiot) serdeczne dzieki i pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:25 Zobacz mój reportaż o Cresie i Losinju: www.wakacje.pl/wsp_info2.phtml?id_wspomnienia=504 Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 18.03.05, 19:55 W ubiegłym roku spędziłam tydzien na Losinju.Piękne widoki, spokojne zatoczki.Relaks, relaks to jest to co przede wszystkim można tam znaleźc.Piękne miejsca do nurkowania.jeśli chodzi o zwiedzanie, to za dużo tam nie znajdziesz. Nie dojechałam co prawda do miejscowości Osor, gdzi jest ponoć interesująca katedra, ale miejscowośi Mali ( większa) i Veli ( mniejsza) Losinji nie maja zbyt wielu zabytków.W Malim Losinju bardzo ładna promenada i marina.Można wykupić wycieczkę , na którąś z sąsiednich malutkich wysepek. Ceny żywności bardzo wysokie ( nawet w popularnych marketach. Wiele firm reklamując Veli Losinji pisze,iż znajduje się tam delfinarium. To część prawdy. Jest tam ośrodek ochrony delfinów, które swobodnie pływają w wodach przybrzeznych, ale trzeba mieć dużo szcęścia, żeby je zobaczyć. Mnie się nie udało.Plaże generalnie kamieniste, skaliste, żwirkowe, a te ,które są reklamowane jako piaszczyste są "piaszczyste inaczej" niż jesteśmy do tego przyzwyczajeni.Można tam odpocząć i przywieśc cudne zdjęcia i wspomnienia. Pozdrawiam. Życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sigal1962 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. 20.03.05, 13:54 dzieki i prosze o wiecej POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirko Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.dialin.iskon.hr 27.03.05, 12:28 Nie wiem dlaczego Polaci szukajo tylko piaszczyste plaže. Adryatik to nie Baltyk. pozdrawiam z Puli (Istra) Odpowiedz Link Zgłoś
sigal1962 Re: CRES / LOSINJ -dla Mirko 27.03.05, 13:07 A kto ci powiedzial ze szulam piasku, wtedy jest metna woda i po co nurkowac Zwidzilem juz troche Chorwacji (lad ) a teraz mam zamiar zwiedzic wyspy. a pula jest pieknym miastem POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś