Dodaj do ulubionych

CRES / LOSINJ - wszystkie inf.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:45
proszę o wszystkie inf. na temat tych wysp i miejscowosci które znajdują sie
tam DZIEKUJE I POZDRAWIAM p.s wybieram sie tam w lipcu
Obserwuj wątek
    • Gość: bah7 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.03.05, 19:28
      A przejrzałeś już to Forum?

bah7
      • sigal1962 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. 16.03.05, 20:19
        tez
        • Gość: bah7 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: 213.192.80.* 17.03.05, 07:38
          I mimo to nie masz żadnych informacji i pytasz o wszystko?

bah7
          • sigal1962 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. 17.03.05, 18:31
            zobacz tez na innych zadajac dziwne putania jak dla mnie. Pytam o wszystko ze
            wzgedu na to ze ktos moze podac cos niowegociekawego, a tak co mam pytac
            konkretnie np. jakie sa ceny kwater to sprawa do uzgodnienia miedzy mna a
            gospofdarzem itd itp pozdrawiam
            • Gość: bah7 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.03.05, 22:34
              1. Są to w/g mnie 2 bardzo ciekawe wyspy, takie na sielankowe wakacje, z bardzo
              malowniczymi, w tym wieloma naturystycznymi, plażami.
              Szkoda, aby akurat ten wątek "przepadł" na Forum.

2. Pytając "o wszystko" dostaniesz ogólne (choć ciekawe) odpowiedzi, więc może
              zapytaj o cóś, co szczególnie Ciebie interesuje.

3. Masz rację, wątki z pytaniami o hotele, kwatery itp. są wyjątkowo nudne.

4. Zwróć uwagę na informacje nt. wysepek obok Lośinja, a szczególnie o
              niezwykłej wyspie Susak, choć nie wiem, czy Ciebie to interesuje?

www.kirchbauer-reisen.de/Grosse%20Galerie/susak.htm

www.ldnbglobal.com/susak.htm

Pzdr.

bah7

• sigal1962 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. 25.03.05, 19:17
                moj dzien wyglada tak
                1 plywanie opalanie sie rano i w poludnie stopniowo wydluzany czas
                2 zwiedzanie co sie da w okolicy tzw kolko
                3 zmiana miejsca zakwaterowania (namiot)
                serdeczne dzieki i pozdrawiam :))
    • Gość: Krzysztof Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:25
      Zobacz mój reportaż o Cresie i Losinju:

www.wakacje.pl/wsp_info2.phtml?id_wspomnienia=504
      Pozdrawiam
      Krzysztof
      • Gość: kasia Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 18.03.05, 19:55
        W ubiegłym roku spędziłam tydzien na Losinju.Piękne widoki, spokojne
        zatoczki.Relaks, relaks to jest to co przede wszystkim można tam znaleźc.Piękne
        miejsca do nurkowania.jeśli chodzi o zwiedzanie, to za dużo tam nie znajdziesz.
        Nie dojechałam co prawda do miejscowości Osor, gdzi jest ponoć interesująca
        katedra, ale miejscowośi Mali ( większa) i Veli ( mniejsza) Losinji nie maja
        zbyt wielu zabytków.W Malim Losinju bardzo ładna promenada i marina.Można
        wykupić wycieczkę , na którąś z sąsiednich malutkich wysepek.
        Ceny żywności bardzo wysokie ( nawet w popularnych marketach.
        Wiele firm reklamując Veli Losinji pisze,iż znajduje się tam delfinarium. To
        część prawdy. Jest tam ośrodek ochrony delfinów, które swobodnie pływają w
        wodach przybrzeznych, ale trzeba mieć dużo szcęścia, żeby je zobaczyć. Mnie się
        nie udało.Plaże generalnie kamieniste, skaliste, żwirkowe, a te ,które są
        reklamowane jako piaszczyste są "piaszczyste inaczej" niż jesteśmy do tego
        przyzwyczajeni.Można tam odpocząć i przywieśc cudne zdjęcia i wspomnienia.
        Pozdrawiam. Życzę udanych wakacji.
        • sigal1962 Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. 20.03.05, 13:54
          dzieki i prosze o wiecej POZDRAWIAM
        • Gość: mirko Re: CRES / LOSINJ - wszystkie inf. IP: *.dialin.iskon.hr 27.03.05, 12:28
          Nie wiem dlaczego Polaci szukajo tylko piaszczyste plaže.
          Adryatik to nie Baltyk.
          pozdrawiam z Puli (Istra)
          • sigal1962 Re: CRES / LOSINJ -dla Mirko 27.03.05, 13:07
            A kto ci powiedzial ze szulam piasku, wtedy jest metna woda i po co nurkowac
            Zwidzilem juz troche Chorwacji (lad ) a teraz mam zamiar zwiedzic wyspy. a pula
            jest pieknym miastem POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka