Gość: Maggie IP: *.chello.pl 23.06.02, 21:04 Mam pytanie. Gdzies, nie pamietam gdzie wyczytalam, ze jadac do Chorwacji musze miec w samochodzie 2 trojkaty ? Czy to prawda ? Pozdrawiam serdecznie Maggie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicur Re: Wyposazenie auta IP: *.bielsko.msk.pl 23.06.02, 23:19 Gość portalu: Maggie napisał(a): > Mam pytanie. Gdzies, nie pamietam gdzie wyczytalam, ze jadac do Chorwacji musze > > miec w samochodzie 2 trojkaty ? Czy to prawda ? > Pozdrawiam serdecznie > Maggie W zasadzie, teoretycznie - prawda. Ale nawet jak płaciłem mandat w HR - to nikt się o to nie pytał. Sam jeżdżę z 1 trójkątem. Ale jakby ktoś się przyczepił - to fakt. Różne kraje mają różne wymagania, np. komplet żarówek itd. KICUR GG2823614 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Wyposazenie auta IP: *.chello.pl 23.06.02, 23:48 Witaj Kicur, Hmm.. o ile komplet zapasowych zarowek rozmiem (i mam !) to ten drugi trojkat wydawal mi sie podejrzany. Juz za 3 tygodnie wybieram sie do HR i juz zaczynam przygotowania. Jade oczywiscie pierwszy raz i to do tego "w ciemno" czyli bez rezerwacji miejsca i do konca nie jestem pewna czy dobrze robie... w koncu to sezon (ostatnie 2 tygodnie lipca). Co myslisz ? Pozdrowionka Maggie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Wyposazenie auta IP: 217.153.25.* 24.06.02, 08:06 W zeszlym roku przed wyjazdem rowniez cos slyszalam o dwoch trojkatach, ale podobno drugi jest wymagany gdy jedziesz z przyczepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicur Re: Wyposazenie auta IP: *.bielsko.msk.pl 24.06.02, 11:12 Gość portalu: Maggie napisał(a): > Witaj Kicur, > Hmm.. o ile komplet zapasowych zarowek rozmiem (i mam !) to ten drugi trojkat > wydawal mi sie podejrzany. Juz za 3 tygodnie wybieram sie do HR i juz zaczynam > przygotowania. Jade oczywiscie pierwszy raz i to do tego "w ciemno" czyli bez > rezerwacji miejsca i do konca nie jestem pewna czy dobrze robie... w koncu to > sezon (ostatnie 2 tygodnie lipca). Co myslisz ? > Pozdrowionka > Maggie Ja prawie wszędzie i zawsze jadę w ciemno. Co prawda najczęściej jeżdżę na campingi, ale jeśli chodzi nawet np. o kwatery w sezonie w HR - to nie ma z tym problemów. Może ich nie być tak dużo jak PRZED sezonem i nie takim szeroki wybór - ALE NA PEWNO COŚ ZNAJDZIESZ, a w wielu przypadkach (jak np. Makarska) - kwatera znajdzie Ciebie: jak się wjeżdża do miasteczka, to już stoi pełno "łapaczy" proponujących kwatery. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Wyposazenie auta IP: *.chello.pl 24.06.02, 17:47 Hej Kicur, Pocieszyles mnie troszke... i wcale nie panikowalam ;-) Milego dnia Maggie Odpowiedz Link Zgłoś