Gość: terra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:14 czy byl ktos w hotelu adria vela luka? jade tam na dwa tygodnie z neckermanem. jak tam jesty jak dojechac jak z promem z plaza nudystami i w ogole. pozdrowionka cieplutkie. terra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rufio9 Re: hotel adria vela luka 11.05.05, 13:39 jadę tam autem w nocy- 23/24.07., daj znać może pojedziemy wspólnie podobno najlepiej jechać do Orebica a potem promem na wyspę, ja jadę z katowic na cieszyn, wiedeń, grac, zagrzeb (najlepszymi drogami) podobno jest trochę drożej, ale bezpieczniej i szybciej, z uzyskanych informacji wynika, że podróż będzie trwała ok. 15-17h, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:28 ja jade dopiero koniec sierpnia ale dzieki za propozycje.Niestety jak ty bedziesz sie pl;uskał w adriatyku ja bede tyrac w robocie. ale potem bedzie zmiana ;)terra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: hotel adria vela luka IP: 156.17.79.* 11.05.05, 14:10 Czy jedziesz autokarem? Jezeli autokarem to masz wszystko w cenie prom tez. Jezeli lecisz samolotem to nie wiem czy masz w cenie bilet na prom. Co do hotelu. Jest uroczo polozony nad piekna zatoczka. okolo 3 km od Veli Luki. Zreszta hotel ten bedziesz juz widziala z promu.Hotel jest super. Ja mialam ALL. Jest kryty basen w ktorym plywalam z rana przed sniadaniem. Zejscie na plaze przed samym hotelem jest betonowo kamieniste. Tam tez mozna postawic lezaki i parasole. Byly bezplatne 2 lata temu. Polewej stronie hotelu jest ( tuz przy zatoczce zejscie lagodne piasczysto kamieniste). Po prawej stronie hotelu sa skalki i tam mozna opalac sie na toplez. Jedzenie bylo wysmienite. Napoje od godziny 17-tej do 24 na full.Wino, piwo, herbata, kawa, raki i inne napoje. Kanapki, ciastka itd.Ile kto chcial i mogl wypic.Jest bardzo cich i spokojnie.Piekne kwiaty i palmy. Jest tez stol do pingponga i inne gry. Spedzilam tam 2 tygodnie i wrocilam szczesliwa. Zycze udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:08 dzieki sava ;) a moze jeszcze ktos powie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: hotel adria vela luka IP: *.eranet.pl 13.05.05, 14:28 ;-) korcula jako wyspa jest super ale vela luka to dziura ;-) bez obrazy - objechałem cala wyspe dokladnie - bylismy tydzien na niej, i misteczkiem godnym uwagi jest Korcula i okolice, np tam gdzie przybija prom z OREBICa jest droga i pierwsz w lewo i w lewo - 1km super apartamenty po 15Euro no i 15-17 godzin do Korculi??? ale skad? od granicy Polskiej? ;-)) no to chyba nie jest realne, bo tyle to zajelo mi od granicy Chorwackiej do Orebica i lecialem autostrada miejscami 200km/g... a jedzenie i sikanie? a korki? autostrada dochodzi do Splitu (wrzesien 2004) nie mniej życze powodzenia i bezpiecznych wakacji CRO jest super! miszka mist@eranet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:46 a moze ktos jedzie od 21 sierpnia do adrii vela luka z neckermanemm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jadę :) Re: hotel adria vela luka IP: *.tpi.pl 17.05.05, 14:20 ale dopiero od 27 sierpnia z adriatykiem udanego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf59 Re: hotel adria vela luka IP: *.catv.net.pl 18.05.05, 19:40 kim jesteś-ja tez jade od 27.08 do tego samego hotelu-raf59@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:26 ja od 21 do 4 wrzesnia. ile was skasował adriatyk, ja z neckermanem po uwzglednieniu rabatow i promocji bulę po 1200 od osoby za 14 dni all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf59 Re: hotel adria vela luka IP: *.catv.net.pl 19.05.05, 21:00 to masz super cene -my płacimy ok 1000 zł za tydzien all inclu..-może dasz nam namiary na to biuro tzn coś więcej niż tylko nazwe ,gdzie jest(JAKA ULICA ,CZY WARSZAWA) może adres internetowy to coś zadziałamy!!! CZEKAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:45 Szymon Szempliński 24Holiday - EccoHoliday ul. Św. Mikołaja 1/1 ja znalazlem w internecie na allegro oferte, skontaktowałem sie i w koncu jade. Niech Cie nie zmyli ten Białystok w adresie. Ja jestem z warszawy i calośc spraw zalatwia Neckermann z w-wy, tylko agent jest bialegostoku. zadzwoń tam jest to sympatyczny czlowiek ten Pan szymon. pozdrawiam serdecznie. Szymon Szempliński 24Holiday - EccoHoliday 15-420 Białystok tel. (85) 742-07-74, tel. (85) 742-92-00, fax (85) 742-91-56, email: biuro@24holiday.pl www.24holiday.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rode Hotel Adria - Vela Luka - kto zapłacił mniej ??? 30.05.05, 19:02 zapłaciłem 2500 zł. za 3 osoby ( 2 dorosłych + dziecko lat ciagle 14 )na dwa tygodnie, all inclusive.2 tygodnie lipca od 1.07.05. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: Hotel Adria - Vela Luka - kto zapłacił mniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:10 a z jakiego biura? i jeszcze jedno napisz jak wrocisz bo ja jade dopiero 21 sierpnia do 4 wrzesnia ja płace 6000 za trzy dorosłe osoby i dwoje zieci ( 11 i 13 lat) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rode Re: Hotel Adria - Vela Luka - kto zapłacił mniej 31.05.05, 18:19 przepłaciłeś !!! jadę z Neckermanna - korzystaj ze zniżek dla dzieci !!! Mimo wszystko życzę udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big tom Re: Hotel Adria - Vela Luka - kto zapłacił mniej IP: *.jastrzebia.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 23:53 no to prawdopodobnie się spotkamy, ja jadę 02.07 na tydzień do Włoch a od 10.07 mam rezerwację w Adrii. Odpowiedz Link Zgłoś
rode Wieczór powitalny w hotelu !!! 01.06.05, 14:27 no to zapraszam na zimne piwko do bufetu.Nic nie kosztuje to stawiam. Powodzenia w drodze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big tom Re: Wieczór powitalny w hotelu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:31 dzięki ;), skorzystam z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:50 no to jak z ta wela luk jest/ Odpowiedz Link Zgłoś
hummer80 Re: hotel adria vela luka 21.06.05, 18:33 Bylem tam. Po opisie Savy mozna by sie spodziewac luksusow. Nie do konca tak jest. Uwazaj zeby nie miec pokoju z widokiem na zaplecze hotelu. Standard hotelu jest przecietny (porownujac z hotelami we Francji czy Grecji). Ale generalnie jest ok (w hotelu mieszkali uchodzcy podczas niedawnej wojny ale standard sie z kazdym rokiem podwyzsza). Ja bardziej zwracalem na Chorwacje jako kraj i od tamtego wyjazdu kocham to miejsce. Polecam bardzo wyspe Proizd do opalania i plywania (plaze naturystow).Stateczki odplywaja codziennie z pod hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra do mammera80 Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:29 a jak wywalczxc pokoj z widokiem, jesli nie jest to okreslone w ofercie? Czy na te wyspe, mozna dolynac pontonem ( na mapce wynika, ze to bardzo blisko, ale na mapie wszystko jest blisko.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hummer80 Re: hotel adria vela luka 22.06.05, 22:37 po prostu przy rejestracji w recepcji popros od razu ze chcesz pokoj z widokiem na morze bo wiesz ze widok na druga strone jest beznadziejny a wiesz to z relacji znajomych i ze nie chcesz potem robic problemu z zamianami. Pontonem na upartego moze i sie da na Proizd doplynac wzdluz brzegu ale ja bym nie ryzykowal bo to jest jednak morze a poza tym zajmie Ci to pol dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:04 dzieki hummer za informacje, jestes gosc, ze dzielisz sie informacjami. pozdro terra Odpowiedz Link Zgłoś