Dodaj do ulubionych

hotel adria vela luka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:14
czy byl ktos w hotelu adria vela luka? jade tam na dwa tygodnie z
neckermanem. jak tam jesty jak dojechac jak z promem z plaza nudystami i w
ogole. pozdrowionka cieplutkie. terra
Obserwuj wątek
    • rufio9 Re: hotel adria vela luka 11.05.05, 13:39
      jadę tam autem w nocy- 23/24.07., daj znać może pojedziemy wspólnie
      podobno najlepiej jechać do Orebica a potem promem na wyspę,
      ja jadę z katowic na cieszyn, wiedeń, grac, zagrzeb (najlepszymi drogami)
      podobno jest trochę drożej, ale bezpieczniej i szybciej,
      z uzyskanych informacji wynika, że podróż będzie trwała ok. 15-17h,
      pozdrawiam
      • Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:28
        ja jade dopiero koniec sierpnia ale dzieki za propozycje.Niestety jak ty
        bedziesz sie pl;uskał w adriatyku ja bede tyrac w robocie. ale potem bedzie
        zmiana ;)terra
    • Gość: sava Re: hotel adria vela luka IP: 156.17.79.* 11.05.05, 14:10
      Czy jedziesz autokarem? Jezeli autokarem to masz wszystko w cenie prom tez.
      Jezeli lecisz samolotem to nie wiem czy masz w cenie bilet na prom.
      Co do hotelu. Jest uroczo polozony nad piekna zatoczka. okolo 3 km od Veli
      Luki. Zreszta hotel ten bedziesz juz widziala z promu.Hotel jest super. Ja
      mialam ALL. Jest kryty basen w ktorym plywalam z rana przed sniadaniem. Zejscie
      na plaze przed samym hotelem jest betonowo kamieniste. Tam tez mozna postawic
      lezaki i parasole. Byly bezplatne 2 lata temu. Polewej stronie hotelu jest (
      tuz przy zatoczce zejscie lagodne piasczysto kamieniste). Po prawej stronie
      hotelu sa skalki i tam mozna opalac sie na toplez. Jedzenie bylo wysmienite.
      Napoje od godziny 17-tej do 24 na full.Wino, piwo, herbata, kawa, raki i inne
      napoje. Kanapki, ciastka itd.Ile kto chcial i mogl wypic.Jest bardzo cich i
      spokojnie.Piekne kwiaty i palmy. Jest tez stol do pingponga i inne gry.
      Spedzilam tam 2 tygodnie i wrocilam szczesliwa. Zycze udanego urlopu.
      • Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:08
        dzieki sava ;) a moze jeszcze ktos powie coś?
    • Gość: miszka Re: hotel adria vela luka IP: *.eranet.pl 13.05.05, 14:28
      ;-)
      korcula jako wyspa jest super ale vela luka to dziura ;-)
      bez obrazy - objechałem cala wyspe dokladnie - bylismy tydzien na niej,
      i misteczkiem godnym uwagi jest Korcula i okolice, np tam gdzie przybija prom z
      OREBICa jest droga i pierwsz w lewo i w lewo - 1km super apartamenty po 15Euro

no i 15-17 godzin do Korculi???
      ale skad? od granicy Polskiej?
      ;-)) no to chyba nie jest realne, bo tyle to zajelo mi od granicy Chorwackiej
      do Orebica i lecialem autostrada miejscami 200km/g...
      a jedzenie i sikanie?
      a korki?
      autostrada dochodzi do Splitu (wrzesien 2004)

nie mniej życze powodzenia i bezpiecznych wakacji
      CRO jest super!

miszka
      mist@eranet.pl
      • Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:46
        a moze ktos jedzie od 21 sierpnia do adrii vela luka z neckermanemm?
        • Gość: ja jadę :) Re: hotel adria vela luka IP: *.tpi.pl 17.05.05, 14:20
          ale dopiero od 27 sierpnia z adriatykiem

udanego wypoczynku :)
          • Gość: raf59 Re: hotel adria vela luka IP: *.catv.net.pl 18.05.05, 19:40
            kim jesteś-ja tez jade od 27.08 do tego samego hotelu-raf59@wp.pl
            • Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:26
              ja od 21 do 4 wrzesnia. ile was skasował adriatyk, ja z neckermanem po
              uwzglednieniu rabatow i promocji bulę po 1200 od osoby za 14 dni all inclusive.
              • Gość: raf59 Re: hotel adria vela luka IP: *.catv.net.pl 19.05.05, 21:00
                to masz super cene -my płacimy ok 1000 zł za tydzien all inclu..-może dasz nam
                namiary na to biuro tzn coś więcej niż tylko nazwe ,gdzie jest(JAKA ULICA ,CZY
                WARSZAWA) może adres internetowy to coś zadziałamy!!! CZEKAMY
                • Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:45
                  Szymon Szempliński
                  24Holiday - EccoHoliday
                  ul. Św. Mikołaja 1/1
                  ja znalazlem w internecie na allegro oferte, skontaktowałem sie i w koncu jade.
                  Niech Cie nie zmyli ten Białystok w adresie. Ja jestem z warszawy i calośc
                  spraw zalatwia Neckermann z w-wy, tylko agent jest bialegostoku. zadzwoń tam
                  jest to sympatyczny czlowiek ten Pan szymon. pozdrawiam serdecznie.
                  Szymon Szempliński
                  24Holiday - EccoHoliday
                  15-420 Białystok
                  tel. (85) 742-07-74,
                  tel. (85) 742-92-00,
                  fax (85) 742-91-56,
                  email: biuro@24holiday.pl
                  www.24holiday.pl

• rode Hotel Adria - Vela Luka - kto zapłacił mniej ??? 30.05.05, 19:02
                  zapłaciłem 2500 zł. za 3 osoby ( 2 dorosłych + dziecko lat ciagle 14 )na dwa
                  tygodnie, all inclusive.2 tygodnie lipca od 1.07.05.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: terra Re: Hotel Adria - Vela Luka - kto zapłacił mniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:10
                    a z jakiego biura? i jeszcze jedno napisz jak wrocisz bo ja jade dopiero 21
                    sierpnia do 4 wrzesnia
                    ja płace 6000 za trzy dorosłe osoby i dwoje zieci ( 11 i 13 lat) :)
                    • rode Re: Hotel Adria - Vela Luka - kto zapłacił mniej 31.05.05, 18:19
                      przepłaciłeś !!! jadę z Neckermanna - korzystaj ze zniżek dla dzieci !!!
                      Mimo wszystko życzę udanego pobytu.
                  • Gość: big tom Re: Hotel Adria - Vela Luka - kto zapłacił mniej IP: *.jastrzebia.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 23:53
                    no to prawdopodobnie się spotkamy, ja jadę 02.07 na tydzień do Włoch a od 10.07
                    mam rezerwację w Adrii.
                    • rode Wieczór powitalny w hotelu !!! 01.06.05, 14:27
                      no to zapraszam na zimne piwko do bufetu.Nic nie kosztuje to stawiam.
                      Powodzenia w drodze !!!
                      • Gość: big tom Re: Wieczór powitalny w hotelu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:31
                        dzięki ;), skorzystam z pewnością.
    • Gość: gosc Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:50
      no to jak z ta wela luk jest/
    • hummer80 Re: hotel adria vela luka 21.06.05, 18:33
      Bylem tam. Po opisie Savy mozna by sie spodziewac luksusow. Nie do konca tak
      jest. Uwazaj zeby nie miec pokoju z widokiem na zaplecze hotelu. Standard
      hotelu jest przecietny (porownujac z hotelami we Francji czy Grecji). Ale
      generalnie jest ok (w hotelu mieszkali uchodzcy podczas niedawnej wojny ale
      standard sie z kazdym rokiem podwyzsza). Ja bardziej zwracalem na Chorwacje
      jako kraj i od tamtego wyjazdu kocham to miejsce. Polecam bardzo wyspe Proizd
      do opalania i plywania (plaze naturystow).Stateczki odplywaja codziennie z pod
      hotelu.
      • Gość: terra do mammera80 Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:29
        a jak wywalczxc pokoj z widokiem, jesli nie jest to okreslone w ofercie? Czy na
        te wyspe, mozna dolynac pontonem ( na mapce wynika, ze to bardzo blisko, ale na
        mapie wszystko jest blisko.Pozdrawiam
        • hummer80 Re: hotel adria vela luka 22.06.05, 22:37
          po prostu przy rejestracji w recepcji popros od razu ze chcesz pokoj z widokiem
          na morze bo wiesz ze widok na druga strone jest beznadziejny a wiesz to z
          relacji znajomych i ze nie chcesz potem robic problemu z zamianami. Pontonem na
          upartego moze i sie da na Proizd doplynac wzdluz brzegu ale ja bym nie
          ryzykowal bo to jest jednak morze a poza tym zajmie Ci to pol dnia.
          • Gość: terra Re: hotel adria vela luka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:04
            dzieki hummer za informacje, jestes gosc, ze dzielisz sie informacjami. pozdro
            terra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka