Dodaj do ulubionych

Autostrada za ile?

IP: 217.153.80.* 19.05.05, 12:47
W jakiej cenie są autostrady w Chorwacji. Jadę do Makarskiej. Prosze o
informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzegorz Re: Autostrada za ile? IP: 213.77.31.* 19.05.05, 13:08
      www.hak.hr/cpage.aspx?page=page2.aspx&pageID=202&lan=en
      • Gość: żaba Re: Autostrada za ile? IP: 217.153.80.* 19.05.05, 15:17
        Ja z tego nic nie rozumiem
        • Gość: j.p Re: Autostrada za ile? IP: 217.17.35.* 19.05.05, 15:20
          no bo trzeba znac trase ktora chcesz jechac
        • Gość: Grzegorz Re: Autostrada za ile? IP: 213.77.31.* 19.05.05, 15:51
          A konkretnie czego nie rozumiesz, są tam wszystkie odcinki z uwzględnionymi
          opłatami. Musisz tylko sobie wybrać trasę. Można jechać przez Węgry albo
          Słowenię i w zależności od tego zapłacisz mniej albo więcej.
          • Gość: żaba Re: Autostrada za ile? IP: 217.153.80.* 20.05.05, 08:37
            No dobra, dobra. Już mniej więcej się zorientowałam. Zapłacę ok. 60kun tak jak
            Ty Grzesiu. Bo jadę od strony Cieszyna przez Austrię, Słowenię. Niepamiętam
            gdzie przekraczam granicę Słoweńsko-Chorwacką. Ale tam chyba nie ma zbytniego
            wyboru. Potem na Zagrzeb. Potem jeździłam przez Plitwice (300 km. w 10 godzin)
            na Podgorę.
            PS. Opisywałeś apartament Biuk. Byłam tam trzy lata temu. I powiem Ci że nie
            bylam aż tak zadowolona. Wścibscy właściciele krązyli po moim tarasie ze trzy
            razy dziennie (mieszkałam na parterze).Wieczorem kazali gasić światła na
            tarasie,a poza tym przeszkadzały im głośne zabawy dzieci. Podczas naszej
            nieobecności wchodzili do apartamentu i np. zabierali łóżko polowe. O czym nas
            nie informowali. Przecież mogli nas oskarżyć że sami wynieśliśmy i
            sprzedaliśmy. A poza tym wszystkim apartament położony jest dokładnie pod
            magistralą i słychać każdy przejeżdżający samochód. Ale jest jeden plus.
            Apartament ładnie urządzony i nie drogi.
            • Gość: Grzegorz Re: Autostrada za ile? IP: 213.77.31.* 20.05.05, 10:09
              Gość portalu: żaba napisał(a):

> No dobra, dobra. Już mniej więcej się zorientowałam. Zapłacę ok. 60kun tak
              jak
              > Ty Grzesiu. Bo jadę od strony Cieszyna przez Austrię, Słowenię. Niepamiętam
              > gdzie przekraczam granicę Słoweńsko-Chorwacką. Ale tam chyba nie ma zbytniego
              > wyboru. Potem na Zagrzeb. Potem jeździłam przez Plitwice (300 km. w 10
              godzin)
              > na Podgorę.

Cieszę się, że sobie poradziłaś.

> PS. Opisywałeś apartament Biuk. Byłam tam trzy lata temu. I powiem Ci że nie
              > bylam aż tak zadowolona. Wścibscy właściciele krązyli po moim tarasie ze trzy
              > razy dziennie (mieszkałam na parterze).Wieczorem kazali gasić światła na
              > tarasie,a poza tym przeszkadzały im głośne zabawy dzieci. Podczas naszej
              > nieobecności wchodzili do apartamentu i np. zabierali łóżko polowe. O czym
              nas
              > nie informowali. Przecież mogli nas oskarżyć że sami wynieśliśmy i
              > sprzedaliśmy. A poza tym wszystkim apartament położony jest dokładnie pod
              > magistralą i słychać każdy przejeżdżający samochód. Ale jest jeden plus.
              > Apartament ładnie urządzony i nie drogi.

Ale tutaj to mnie z kimś mylisz. Nie byłem nigdy w Biuk. To chyba inny
              Grzegorz :-). W tym roku jadę na Istrię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka