Gość: Żaba IP: 217.153.80.* 19.05.05, 12:47 W jakiej cenie są autostrady w Chorwacji. Jadę do Makarskiej. Prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: Autostrada za ile? IP: 213.77.31.* 19.05.05, 13:08 www.hak.hr/cpage.aspx?page=page2.aspx&pageID=202&lan=en Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Autostrada za ile? IP: 217.153.80.* 19.05.05, 15:17 Ja z tego nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.p Re: Autostrada za ile? IP: 217.17.35.* 19.05.05, 15:20 no bo trzeba znac trase ktora chcesz jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Autostrada za ile? IP: 213.77.31.* 19.05.05, 15:51 A konkretnie czego nie rozumiesz, są tam wszystkie odcinki z uwzględnionymi opłatami. Musisz tylko sobie wybrać trasę. Można jechać przez Węgry albo Słowenię i w zależności od tego zapłacisz mniej albo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Autostrada za ile? IP: 217.153.80.* 20.05.05, 08:37 No dobra, dobra. Już mniej więcej się zorientowałam. Zapłacę ok. 60kun tak jak Ty Grzesiu. Bo jadę od strony Cieszyna przez Austrię, Słowenię. Niepamiętam gdzie przekraczam granicę Słoweńsko-Chorwacką. Ale tam chyba nie ma zbytniego wyboru. Potem na Zagrzeb. Potem jeździłam przez Plitwice (300 km. w 10 godzin) na Podgorę. PS. Opisywałeś apartament Biuk. Byłam tam trzy lata temu. I powiem Ci że nie bylam aż tak zadowolona. Wścibscy właściciele krązyli po moim tarasie ze trzy razy dziennie (mieszkałam na parterze).Wieczorem kazali gasić światła na tarasie,a poza tym przeszkadzały im głośne zabawy dzieci. Podczas naszej nieobecności wchodzili do apartamentu i np. zabierali łóżko polowe. O czym nas nie informowali. Przecież mogli nas oskarżyć że sami wynieśliśmy i sprzedaliśmy. A poza tym wszystkim apartament położony jest dokładnie pod magistralą i słychać każdy przejeżdżający samochód. Ale jest jeden plus. Apartament ładnie urządzony i nie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Autostrada za ile? IP: 213.77.31.* 20.05.05, 10:09 Gość portalu: żaba napisał(a): > No dobra, dobra. Już mniej więcej się zorientowałam. Zapłacę ok. 60kun tak jak > Ty Grzesiu. Bo jadę od strony Cieszyna przez Austrię, Słowenię. Niepamiętam > gdzie przekraczam granicę Słoweńsko-Chorwacką. Ale tam chyba nie ma zbytniego > wyboru. Potem na Zagrzeb. Potem jeździłam przez Plitwice (300 km. w 10 godzin) > na Podgorę. Cieszę się, że sobie poradziłaś. > PS. Opisywałeś apartament Biuk. Byłam tam trzy lata temu. I powiem Ci że nie > bylam aż tak zadowolona. Wścibscy właściciele krązyli po moim tarasie ze trzy > razy dziennie (mieszkałam na parterze).Wieczorem kazali gasić światła na > tarasie,a poza tym przeszkadzały im głośne zabawy dzieci. Podczas naszej > nieobecności wchodzili do apartamentu i np. zabierali łóżko polowe. O czym nas > nie informowali. Przecież mogli nas oskarżyć że sami wynieśliśmy i > sprzedaliśmy. A poza tym wszystkim apartament położony jest dokładnie pod > magistralą i słychać każdy przejeżdżający samochód. Ale jest jeden plus. > Apartament ładnie urządzony i nie drogi. Ale tutaj to mnie z kimś mylisz. Nie byłem nigdy w Biuk. To chyba inny Grzegorz :-). W tym roku jadę na Istrię. Odpowiedz Link Zgłoś