Dodaj do ulubionych

plitvickie jeziora rewelacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:44
wiele razy przejeżdżałem ale pierwszy raz byłem.Zapytanie po chorwacku w
okienku o szczególy czyni cuda.Pani obniżyła nam ceny biletów i jeszcze
dopłacając 2 euro 10 euro-wym banknotem zwróciła go w całości.Wcale tego nie
oczekiwaliśmy.Czasami wystarczy szczery uśmiech i trchę jezyka.Nie będę tu
opisywał krajobrazów bo jest tego wiele na tym forum ,ale naprawdę warto
poświęcić te parę godzin.
miłych wrażeń
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: plitvickie jeziora rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:45
      Kurcze, kleo, gratulacje z powodu sukcesu finansowego - kupujesz chatę za
      1000-3000€ / m2 a tu wpada Ci niespodziewanie aż 2 € + coś tam z biletów? No
      cóż, małymi kroczkami do przodu...no i wszyscy już wiemy, że potrafisz trochę po
      chorwacku ;-)))
      • Gość: bb Re: plitvickie jeziora rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:12
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Kurcze, kleo, gratulacje z powodu sukcesu finansowego - kupujesz chatę za
        > 1000-3000€ / m2 a tu wpada Ci niespodziewanie aż 2 € + coś tam z b
        > iletów? No
        > cóż, małymi kroczkami do przodu...no i wszyscy już wiemy, że potrafisz trochę
        p
        > o
        > chorwacku ;-)))

I po co tyle ironii? Jak ci nie odpowiada ten post to nie odpisuj i tyle.
        • Gość: gość Re: plitvickie jeziora rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:04
          Ironia?
          to poczytajcie sobie posty p.t.Gdzie na stałe (z 02.06.)
          Cytuję kleo:
          "Praktycznie nie muszę już biegać za Pln,Usd lub Kn.Dlatego sprawą trzeciorzędną
          jest jakiś biznes...chociaż z nudów znając siebie to nie usiedzę spokojnie.
          pozdrawiam"
          Po prostu śmieszy mnie jak ktoś robi z siebie burżuja a za chwilę chwali się, że
          stargował 2 €. Ale może faktycznie nie ma sensu reagować....
          Zazdrość i głupota?
          Nie muszę niczego zazdrościć, bo w HR bywam dość często, po chorwacku mówię
          całkiem dobrze (!) a Plitwickie Jeziora są naprawdę piękne.
          Pozdrawiam i życzę odkrywania innych pięknych miejsc w Chorwacji!
      • sigal1962 Re: plitvickie jeziora rewelacja 02.06.05, 19:51
        J.Plitvickie sa cudowne a u ;goscia' widac jak bije zazdrosc i arogancja oraz
        glupota
        • Gość: gosiath Re: plitvickie jeziora rewelacja IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 03.06.05, 14:15
          Ja przed wyjazdem do każdego kraju ucze sie troche słówek. Miejscowi sie ciesza
          i jest sympatycznie.A Plitvickie jeziora sa super.
          • Gość: kleo Re: plitvickie jeziora rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:36
            najważniejszy jest pokój w sercu...a reszta sama się ułozy i przestaną drażnic
            ludzie i tematy o których piszą.
            pozdrawiam wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka