Dodaj do ulubionych

CZY WARTO POD NAMIOT?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:41
CZY WARTO WYBRAC SIE NA WAKACJE POD NAMIOT PROSZE O OPINIE I ADRESY.
Obserwuj wątek
    • Gość: monika1 Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:57
      tylko pod namiot!!! ewentualnie do kwatery prywatnej ale znalezionej na
      miejscu, wszystkie kwatery zamawiane przez biura są dużo droższe niż na
      miejscu, a w Chorwacji naprawdę bardzo dobrze rozwinięte są wszelkie campingi,
      są ogromne z pełnym wyposażeniem, większośc turystów jeździ włąśnie pod namiot,
      więc nei zastanawiaj się tylko ruszaj
    • Gość: Marek2 Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.udn.pl 07.06.05, 00:16
      byłem pod namioten 2 razy i płaciłem drozej niż za kwatere !! ok 12 euro w
      zeszłym roku a kwaterke potem znalazłem po 10. Warunki na polu spartańskie:
      rozbijasz namiot na kamieniach, kibel jak na PKP, prysznice jak na koloniach w PRLu.
      Alejki nieco oświetlone, mało drzew -namiot sie nagrzewał do ciekawych
      temperatur, alejki były usypane żwirem więc jak samochód wracał nocą czy ludzie
      rano chodzili to spac sie nie dało bo wszystko chrzęsciło. W tym roku namiotu
      nie biore!!!!! jadę wreszcie odpocząć !!! na kwatery oczywiście :)
      pozdrawiam
      • Gość: monika1 Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:44
        marek2 to na jakim ty campingu byłeś ja bunajmniej takich nie widziałam, za 12
        euro chyba przesada
      • Gość: pete Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: 194.63.132.* 11.06.05, 21:21
        Pod namiot jak najbardziej ale zależy jaki camping- ja wyłapałem w ubiegłe wakacje przed miasteczkiem Slano camping 12euro za 4osoby 1 namiot i autko- rozbliśmy się 15m od plaży, toalety spoko, prysznice tez.
        Można wybrać na miejscu pełno ich jest.
        Duży camp nie gwarantuje lepszych warunków, ja osobiście wole takie kameralne.
        Jak dotrzecie na miejsce to popytajcie też rodaków- warto.
        Aha trzeba się przygotować na to że twarde podłoże może być. Alejki wysypane żwirem i sucha trawa to nic nadzwyczajnego,
        a temperatura w namiocie wysoka to od słońca pewnie ;-)
        Camp campowi nie równy jak ktoś nie umie szukać to przepłaci, a fajnego miejsca też nie znajdzie.
    • Gość: ewa Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.brzesko.net.pl 07.06.05, 00:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      • Gość: ewa Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.brzesko.net.pl 07.06.05, 00:45
        Powtórka,sorry,źle zaznaczyłam:)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=19629411&a=19631127
        • Gość: ewa Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.brzesko.net.pl 07.06.05, 01:07
          Jeszcze garść niezbędnych informacji-zanim zamieszkasz,warto zrobić mały
          rekonesans-oglądasz trzy rzeczy: plażę,sanitariaty,oceniasz,jak blisko do
          sklepu,co w nim można kupić i czy bardzo zdzierają:).Jeśli dwa pierwsze
          elementy są bez zarzutu,warto zlokalizować ewentualnie, w jakiej odległości
          jest inny,najbliższy sklep.
          Co do cen,z uporem maniaka powtarzam-cena kwatery=cenie kampingu razy
          dwa.No,chyba,że ktoś mieszkał na kwaterze w czerwcu,500 metrów od morza,a na
          kampingu w pierwszym tygodniu sierpnia,to może wyjść podobnie.
          • Gość: gosiath Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 07.06.05, 07:33
            Pobyt ma kampingu jest bez porównania do innych form(hotel czy kwatera) ja
            próbowałam już wszystkiego i nie pojadę juz na kwaterę. Czasem gdy kamping jest
            o wysokim standardzie może kosztować tyle co kwatera, ale jest bezpośrednio
            przy morzu. Otwierasz rano oczy i juz masz piękne widoki. Warunki na kampingach
            bywają różne dlatego trzeba dobrze wybrać. Ale tylko kamping.
            • Gość: James Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 07.06.05, 10:24
              Witam
              A na jakich kampingach bylas juz w Chorwacji, i które szczegolnie polecasz?
              Pozdrawiam
              • Gość: gosiath Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 07.06.05, 14:13
                Byłam na Medulinie, tanio, ślicznie polozony ale sami Niemcy którzy maja tam
                przyczepki na stałe z ogródkami. Na dłuższy wyjazd nie polecam. Zielona Laguna
                koło Porecia też mi sie nie podobała bo strasznie tłoczno , (a byłam w
                czerwcu), drogo, plaża okropna. Za tu Ulika super ale to FKK.
                • Gość: James Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 07.06.05, 14:50
                  Zastanawiam sie czy na kamp. na ktory sie wspolnie wybieramy takze nie bedzie
                  zbytnio tloczno. Ty tam bedziesz wczesniej, od kiedy (jesli mozna;) ?
                  • Gość: gosiath Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 07.06.05, 14:59
                    Ja jadę 19,06 ale chce sie zatrzymać w Heviz ( piekne miejsce może słyszałeś)na
                    jeden dzień więc będe tam 21. Na pewno troche tłoku będzie, ale coż....
                    • Gość: deo Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:47
                      a Heviz to nie na Węgrzech ...???
                      w Chorwacji tez jest ????
    • baja02 Re: CZY WARTO POD NAMIOT? 08.06.05, 11:51
      Marku! Możesz jechać do dobrego hotelu, zamieszkać w przyczepie lub kamperze.
      Jeżeli tego nie masz i forsy też to jedź pod namiot. Prawdziwemu turyście
      namiotowemu nie może wszystko przeszkadzać. Jak pojedziesz w lipcu lub sierpniu
      może być tłok, ale namiot zawsze rozbijesz i będziesz zadowolony. Jedź!!!
    • Gość: LO Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.krak.tke.pl 14.06.05, 09:18
      Byłem rok temu w Słowenii i w Chorwacji, mieliśmy namiot i spaliśmy na
      kempingach, ale i w kwaterach prywatnych, schronisku w Alpach i motelu nawet.
      Faktem jest że kempingi przy plaży i centrach turystycnznych są drogie 10 EUR to
      co najmniej! Warunki raczej dobre, tylko w nocy do toalety 100 metrów to
      niedogodność - fakt. NO i jeśli nie znajdziesz cienia to da się wejść do namiotu
      tylko w nocy. Ale za to blisko do morza i nie trzeba jechać samochodem na plaże.
      Poza tym są osoby które lubią tą specyficzną atmosferę kempingów. Jeśli
      natomiast planujesz wycieczkę objazdową to zabranie namiotu uważam za
      obowiązkowe - przydaje się na różne nieplanowane/nieprzewidziane warianty . A
      nawet jak nie to warto zabrać z kwatery samochód, namiot, butlę gazową i zimne
      wino w termosie i poszukać swojego kawałka dzikiej plaży na cały dzień. Tam da
      się to zrobić, tego morza ładny kawał tam mają;)
      Pozdrawiam.
    • Gość: callgirl Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: 81.210.18.* 14.06.05, 13:59
      Nie zapominaj, że tam jest piekielnie gorąco. I jeśli jedziesz pod namiot
      musisz liczyć się z tym, że spać będziesz tylko do 5 rano. Później w namiocie
      nie da się normalnie funkcjonować.
      • Gość: gosiath Re: CZY WARTO POD NAMIOT? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 14.06.05, 14:31
        Dlatego najlepiej jechać czerwiec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka