Gość: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 08:58 Witam. Jadę do Chorwacji przez Niemcy Austrię Włochy Słowenię. Możcie mi napisać w którym kraju potrzebne są winiety i gdzie mogę je kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: winiety IP: *.idea.pl 18.06.05, 09:36 W Austrii, kupujesz na przejściu granicznym lub pierwszej z brzegu stacji benzynowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: winiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:03 kolego ale ja nie jadę przez czechy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: winiety IP: *.idea.pl 18.06.05, 16:34 Gość portalu: pytanie napisał(a): > kolego ale ja nie jadę przez czechy Nie bardzo rozumiem, przecież piszę : w Austrii......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnic Re: winiety IP: *.acn.waw.pl 18.06.05, 10:43 Winiety potrzebujesz na Czechy i Austrie.15-dniowa na Czechy i 10 dniowa na Austrie kupisz w budce ktora jest tuz za przejsciem w Cieszynie po Czeskiej stronie po prawej stronie przejscia, sa na niej napisy "Winiety". Zaplacisz za obie 63zł. Mozesz je tez nabyc w stacji Petrochemi Plockiej ktora znajduje sie przez przejsciem, ale tu za wspomniane winiety zaplacisz 90zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: winiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:32 Czy w godzinach nocnych też jest ten sklepik z winetami otwarty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnic Re: winiety IP: *.acn.waw.pl 18.06.05, 15:48 jesli pytasz o sklepik z winietami na przejsciu w Cieszynie po czeskeij stronie, to czy jest czynny w godzinach nocnych niestety nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś