Dodaj do ulubionych

Chorwacja w ciemno

20.06.05, 22:41
Witam Wszystkich:)
Planujemy wyjazd w "ciemno" do Chorwacji(Dalmacja- środkowa lub północna)w
dniu 01.07.2005r.Nie mamy konkretnego planu, ale poszukujemy towarzystwa w
trakcie dość długiej podróży:).Jesteśmy 3 osobową rodziną z Gliwic.Od
jakiegoś czasu poszukujemy ofert w internecie...lecz po paru próbach kontaktu
bezpośredniego zniechęciliśmy się albo cenami, albo niesolidnością
pośredników (takich jest w necie chyba najwięcej...).Prosimy o pilny kontakt
chętnych do wspólnej podróży w w/w terminie(planowany nasz powrót ok.14.07 -
niestety ...praca).
Obserwuj wątek
    • Gość: mhm Re: Chorwacja w ciemno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:03
      A na czym ma polegac to towarzystwo?

Mhm
    • Gość: Halina Re: Chorwacja w ciemno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 08:51
      Witajcie! My wyjeżdżamy 28 lipca też w ciemno w okolice Splitu Trogiru, Omisia -
      na 12 - 14 dni.Jedziemy z 12 letnią córką - wyjazd z okolic Krakowa. Jedziemy
      4 raz i ze znalezieniem kawater nie ma problemu. Chętnie też byśmy do kogoś
      dołączyli w dwa samochody raźniej podróżować. Pozdrowienia
      • walentynka5 Re: Chorwacja w ciemno 21.06.05, 11:18
        Cześć ! Chętnie się do was dołączymy, mamy córkę rówieśnice twojej , na
        Chorwacje wybieramy się czwarty raz , jesteśmy z Krakowa , proszę o wiadomość
        na mail krakus1@interia.pl
      • Gość: edyta Re: Chorwacja w ciemno IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.06.05, 12:29
        Witam!
        Bardzo chętnie przyłączyłabym się do Waszej wycieczki z moja 12-letnią córką
        Pauliną. Mąż najprawdopodobniej nie będzie miał urlopu (ale jeszcze
        niewiadomo). Mam samochód i wielkie chęci zobaczyć Chorwację (jeszcze tam nie
        byłam), a sama tam się nie wybiorę.Chciałabym abys powiedziała mi jeszcze o
        przyblizonych kosztach pobytu w Chorwacji przez te 12-14 dni; chodzi mi głównie
        o koszt zamieszkania, ja moge nawet jechać tam pod namiot...Aha mieszkam w
        Będzinie woj. śląskie. Pozdrawiam. edytka1971@poczta.fm
        • Gość: edyta Re: Chorwacja w ciemno IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.06.05, 12:35
          UWAGA!!O rany!!!! Pomyliłam się przy adresie e-mailowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Prawidłowy: edytka71@poczta.fm
          Pozdrawiam
          czekam na wiadomości
          Edyta
        • Gość: mmm Re: Chorwacja w ciemno IP: *.crowley.pl 23.06.05, 00:18
          my byliśmy w Makarskiej w lipcu 2002, na głównym skrzyżowaniu w miasteczku
          stali ludzie, którzy oferowali kwatery, więc w ciemno można spokojnie jechać -
          my byliśmy w 11 osób i nie było problemu. bardzo dobre pokoje 2 osobowe (a
          nawet studia z kuchnią) od 8 euro/os wzwyż. Makarska to naprawdę fajne
          miasteczko. pozdrawiam
      • Gość: Mich Re: Chorwacja w ciemno IP: 217.153.53.* 28.06.05, 15:27
        My wyjeżdżamy 29.07 raniutko przez Mikulovice na Ciovo. Dojazd na Ciovo
        wieczorem 02.08. Nasza rodzinka składa się z 4 osób, dzieciaki -córka 12 lat,
        synek 2,5. Jest ktoś chętny do wspólnej drogi ? Jak tak to piszcie
        monikajag@poczta.fm
    • Gość: bazylka5 Re: Chorwacja w ciemno IP: 213.77.106.* 21.06.05, 09:31
      Witam planujemy wyjazd 3.07.Może spotkamy się na trasie.Docelowo chcemy
      dojechać do Dubrownika . Nastawieni jesteśmy na zwiedzanie, oczywiście
      połączone z wypoczynkiem.
      pozdrawiam
      • Gość: Justna Re: Chorwacja w ciemno IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:42
        Witam mamy zamiar dojechać na Dalmacje jesteśmy z Gliwic . Chętnie pojedziemy
        w towarzystwie.Jesteśmy 3 osobową rodziną syn 15 lat a my troszkę po 30 hi hi
        Planuje wyjechać 1 lub 2 lipca .Zamierzamy zaosta w Chorwacji około 10 dni .
        Jeśli jesteście zainteresowanie proszę o więcej informacji
        sylwiajust1@interia.pl
        Pozdrawiam
      • Gość: Justyna Re: Chorwacja w ciemno IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:45
        Witam mamy zamiar dojechać na Dalmacje jesteśmy z Gliwic . Chętnie pojedziemy
        w towarzystwie.Jesteśmy 3 osobową rodziną syn 15 lat a my troszkę po 30 hi hi
        Planuje wyjechać 1 lub 2 lipca .Zamierzamy zaosta w Chorwacji około 10 dni .
        Jeśli jesteście zainteresowanie proszę o więcej informacji
        sylwiajust1@interia.pl
        Pozdrawiam

• Gość: bobo Re: Chorwacja w ciemno IP: *.streamcn.pl 24.06.05, 18:54
          tylko w ciemno jeżeli NIE chcecie przepłacać. Okolice Makarskiej to
          najpniękniejszy rejon DAlmacji
    • Gość: Adams Re: Chorwacja w ciemno IP: *.broker.com.pl 24.06.05, 23:08
      Właśnie wróciłem z Rogoznicy - Stupin(50 km od Splitu). Trafiłem na super
      gospodarzy.
      Czysto, schludnie, TANIO - ja płaciłem 30Euro za 1 dobę w czerwcu(3 osoby
      dorosłe + 2 dzieci).
      Gospodarz zabierał nas na łowienie ryb, śpiewał dalmatyńskie serenady i
      serwował ryby prosto z morza na grillu na kolacje...
      Zwiedziliśmy: Jeziora Plitwickie, Narodowy Park Krk, Split, Trogir, Makarską
      Dubrovnik.
      Jak ktoś na pytania lub chciałby kontakt podam.
      Mój email: smolnik@wp.pl

Pozdrawiam.
      Adams
    • Gość: ja Re: Chorwacja w ciemno IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.06.05, 14:47
      proszę o podtrzymanie tematu i pomoc od formumowiczów!!!
      chcę wyjechać "w ciemno" ale mam wiele obaw i dylematów: kwatera czy pole
      namiotowe, ląd czy wyspa gdzie w ogóle sie wybrać??!!
      pozdrawiam i proszę o opinie-mój urlop już w sierpniu!!!
    • Gość: bazylka5 Re: Chorwacja w ciemno IP: 213.77.106.* 28.06.05, 15:33
      Jedziemy w ciemno, okolice Omisia wydają mi się interesujące. Po drodze chcemy
      zahaczyć o Plitvice. Na miejscu również aktywnie. Wyjazd ok.3.07powrót 15.07
      Wyjeżdzamy z Krakowa. Może spotkamy się na
      trasie.
    • Gość: mim Re: Chorwacja w ciemno IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.06.05, 13:05
      TYLKO W CIEMNO!
      tanio,łatwo o nocleg, boooossssskooooooo!
      • Gość: ada Re: Chorwacja w ciemno IP: 83.238.160.* 30.06.05, 13:18
        Wyjeżdżamy 3 lipca z Warszawy, jedziemy w ciemno, na pewno będzie super.
        • darekk8 Re: Chorwacja w ciemno 01.07.05, 19:25
          Witam, wyjeżdżamy ( 4 osoby ) 04.07.2005 w okolice Drage czy warto tam się
          kierować czy niedaleko jest jakieś lepsze miejsce - jedziemy pierwszy raz.

• deoand Re: Chorwacja w ciemno 01.07.05, 19:39
            Tak szczerze mówiąc cała ta Chorwacja jest do siebie podobna stąd to prawie
            wszystko jedno gdzie pojedziesz / z grubsza oczywiście /
            Zasada gry jest prosta -
            • Gość: darekk8 Re: Chorwacja w ciemno IP: 57.66.70.* 01.07.05, 20:29
              dzięki - szczerze pisząc pewnie tak zrobimy - nie orientuję się w ogóle jak tam
              jest z tankowaniem gazu czy stacje działają tam całą dobę ? i czy jest w miare
              czytelnie gdzie takie stacje znaleźć ?
              • Gość: deo Re: Chorwacja w ciemno IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:42
                pl.croatia.hr/misc/news.php?id=608
                Tu sa adresy stacji z gazem ...

Wpisz w wyszukiwarke LPG i tam znajdziesz wiele o gazie w Chorwacji ...
                Taka uwaga na marginesie gaz to chyba wszędzie jest droższy niż w Polsce ...
                na Węgrzech na pewno bo tankowałem ok 2,5 pln.
            • michasia16 Re: Chorwacja w ciemno 06.07.05, 10:46
              Witam.Czy ciężko znaleśc jest nocleg jak sie jedzie w ciemno.Jadę pierwszy raz
              i mam pewne obawy.
              • Gość: deo Re: Chorwacja w ciemno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:35
                Tak jak pisza na forum ...
                Jedziesz do jakiegoś miejsca np autostrada do Splitu i dalej już jesteś na
                magistrali Adriatyckiej ... i co wioska masz napisy ...apartamani .sobe czyli
                mieszkania i albo się zatrzymujesz jak ci się coś spodoba okolica itd ...albo
                jedziesz tam gdzie zaplanowałas np. do Makarskiej i znowu szukasz i pewno cos
                znajdziesz ... jak nie to znowu dalej szosą do Dubrownika i zznowu szukasz ...
                Coś pewno znajdziesz ale warto szukać za dnia a nie po nocy ...

ostatecznie prześpisz się w samochodzie .... ale nie jest tak źle !!
                • Gość: michasia16 Re: Chorwacja w ciemno IP: *.simset.net / 80.51.251.* 06.07.05, 19:27
                  Ale jak jest z cenami.Ile kosztuje nocleg od czterech osób i gdzie najlepiej
                  się udać bo mamy dwoje małych dzieci
                  • mike26 Re: Chorwacja w ciemno 06.07.05, 20:34
                    W Biogradzie n Moriu 56 euro za apartament na 4 osoby
                    • Gość: dorota Re: Chorwacja w ciemno IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.07.05, 18:56
                      daj znać cos bliżej na ten temat, jakis adres kontakt, a dfaleko do morza ?
                      my wybieramy się 15 sierpnia na 10 dni i zastanawiamy się czy jechać w ciemno
                      dzieki
                      • Gość: deo Re: Chorwacja w ciemno IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:10
                        Na Chorwcja.pl sa zdaje sie namiary na kwatery ...
                        ale czy ja wiem ... jedziesz i szukasz ... bliżej morza ...dalej ...
                        drożej taniej .... za Splitem mieszkałem w takiej kwaterze z klimatyzacja
                        nawet ...od frontu szosa a od podwórka morze ....

No może nie była to najlepsza ale ... wszystko kwestią gustu i czasu szukania -
                        ja szukałem prawie gdy sie ściemniało ....

stąd szukać trzeba za dnia ...

a ceny tak jak piszą .....

pzdr ..deo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka