Dodaj do ulubionych

Czarnogóra -Kto wrócił!! PROSZE O RADE.

IP: *.chello.pl 03.07.05, 18:39
Prosze o podzielenie sie informacją o trasie do Czarnogóry.Interesuje mnie
głównie przez Serbie lub Bośnie.Jakie ew.opłaty i jak technicznie wygląda
przejazd.Może jakieś niespodzianki na świeżo z podróży.Dziękuje za wszelkie
info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaca Re: Czarnogóra -Kto wrócił!! PROSZE O RADE. IP: *.zax.pl / *.zax.pl 10.07.05, 21:28
      Byłem w zeszłym roku.
      Było SUPER - polecam. Żadnych problemów na trasie. Od Chorwacji, żadnych
      dodatkowych opłat. Trzeba jedynie uważać żeby nie miec stłuczki, bo wtedy
      pozamiatane... jakies sądy, policja itd... - 2 dni stracone (wiem bo
      spotkaliśmy Polaków, którzy mieli stłuczkę i rozprawe sądową :). Jeżeli chodzi
      o samo miejsce - to duuużo lepiej niz na Chorwacji - duuuuzo piękniej i duuużo
      taniej - ceny jak w Bieszczadach :). Cały wyjazd kosztował mnie okolo 1400 zł
      razem z przejazdem własnym samochodem, a naprawde na nic sobie nie
      żałowaliśmy...
      Chorwacja idzie spać po godz 23, a Czarnogóra wtedy zaczyna się bawić. jedyny
      problem to język... oni nie znaja innego ponad swój ojczysty. Druga sprawa to
      obsługa w lokalach... porażka... kelnerzy zachwuja się tak jakby im na kliencie
      nie zależało... można czekac i czekać... ale to jedyne minusy. naprawde nie
      wiem czemu wszyscy na Chorwacje jeżdżą skoro tam jest tak pięknie. Ogólnie
      BARDZO pozytywne wrażenia
    • Gość: jacek Re: Czarnogóra -Kto wrócił!! PROSZE O RADE. IP: *.broker.com.pl 19.07.05, 19:04
    • Gość: jacek Re: Czarnogóra -Kto wrócił!! PROSZE O RADE. IP: *.broker.com.pl 19.07.05, 19:17
      wróciłem tydzień temu jechełem z gliwic przez słowacje budapeszt dalej serbia i
      1400 km i widzisz morze oplaty na węgrzech jechałem bezpłatńą dużo zakazów ale
      spoko na serbii jedz przez zagrzeb i licz się z opłata 2 razy po 400 dinarów
      mozna nawet zapłacić w złotych ale prowizja. za jedno euro płacili w kantorze
      80 din droga spokojna i bezpieczna acz trzeba jechac powolutko ja od granicy z
      węgrami do morza jechałem ok. 12 godzin z przerwami spalismy przy stacji
      bezpieczniej niż w polsce całodobowy sklep kantor i restauracja pozdrawiam jest
      super wejdż na strone www.utjecha.com to strona restauracji ale są fajne fotki
    • Gość: anna Re: Czarnogóra -Kto wrócił!! PROSZE O RADE. IP: *.olsztyn.mm.pl 19.07.05, 20:32
      czy mogę prosić o dokładniejszą trasę oD granicy polskiej do PETROVAC. Trasę Z
      OPISU TEORIA ZNAM. PROSZĘ O PRAKTYCZNE WSKAZÓWKI.
      • peaka Re: Czarnogóra -Kto wrócił!! PROSZE O RADE. 19.07.05, 23:45
        Jakiego rodzaju "praktycznych wskazowek" oczekujesz?
    • Gość: anna Re: Czarnogóra -Kto wrócił!! PROSZE O RADE. IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.05, 00:58
      Jak jechać. Autostradami + czekanie w korkach ( 2 tys.100 km ), czy w linii
      prostej, najkrótszą trasą, mniej km ( ok. 1800 ), bez czekania w korkach. Co
      bardziej sprawdza się w praktyce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka