Gość: Foxy IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 09.08.05, 09:02 Wiele osob na forum doradza placenie kartami- czy mozna uzywac karty debetowe jak np. Maestro BPH? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Foxy Re: Karty platnicze w Chorwacji IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:02 ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Karty platnicze w Chorwacji IP: *.chem.uni.wroc.pl 11.08.05, 09:28 Płacenie kartami jest najtańsze (autostrady, paliwo, sklepy). Płaciłem Maestro i Visa, ta pierwsza jest tańsza ok.0,56-0,57 zł za 1kuna a visa ok. 0,59zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Karty platnicze w Chorwacji IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 11.08.05, 11:36 Wielkie dzieki- czy moze wiesz jaka danine pobiera bank za operacje tzn. czy oplaca sie dokonywanie malych transakcji czy poprostu wyplacic wieksza gotowke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: Karty platnicze w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:31 Witam, wypłacałam pieniądze z bankomaty i prowizja za 400 kun wyniosła 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Karty platnicze w Chorwacji 12.08.05, 09:49 Gość portalu: Foxy napisał(a): > Wielkie dzieki- czy moze wiesz jaka danine pobiera bank za operacje tzn. czy > oplaca sie dokonywanie malych transakcji czy poprostu wyplacic wieksza gotowke? Przecież to zależy od banku, który wydał kartę, a nie od samej karty... Każdy bank ma inną tabelę prowizji.. Nie da się odpowiedzieć na tak postawione pytanie.. Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
brofran Re: Karty platnicze w Chorwacji 12.08.05, 14:36 Mam wiec konkretne pytanie: czy ktos placil karta VISA ELEKTRON BZ-WBK? Nie ma z nimi problemow? Mam zamiar uzywac tej karty w Slowacji,Wegrzech i Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julo Re: Karty platnicze w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:03 Powiedzcie gdzie najlepiej tankować na Słowenii tak żeby zapłacić kartą. Czy jest dużo stacji przy drogach tranzytowych Odpowiedz Link Zgłoś