Gość: wedrowniczka3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:41 Proszę doradzcie jaki kupic przewodnik przed wyjazdem do Chorwacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaaaaaaaa Re: Jaki przewodnik do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:57 Ja kupiłam przed wyjazdem 2 : Wiedza i życie oraz wydawnictwa Bezdroża. Jest w nich w sumie to samo, ale są tematy,w których się uzupełniają. Korzystałam z obu i oba polecam. Jedna uwaga- ten Wiedzy i życia jest bardziej kolorowy i ładniej wydany. Ale co do treści- bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Jaki przewodnik do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:37 Pascal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pebe30 Re: Jaki przewodnik do Chorwacji? 06.09.05, 11:05 Pascal jest beznadziejny mam dwie wersje - jedna normalna druga dla zmotoryzowanych w obu mało informacji, opisy pobieżne, ogólnikowe i niezbyt pomocne ODRADZAM! no chyba że ostatnie wydania mocno poprawili bo moje są z przed 4 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Jaki przewodnik do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:18 Bezdroza zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: Jaki przewodnik do Chorwacji? IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 06.09.05, 19:10 Ja mam przewodnik discovery i jest bardzo w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anaika Re: Jaki przewodnik do Chorwacji? IP: .1.* / *.army.mil.pl 08.09.05, 14:33 ja też zdecydowanie odradzam pascala. miałam wydanie tegoroczne razem z Czarnogórą. o ile w przypadku Chorwacji informacje odbiegały od rzeczywistości w sposób znaczący to jeśli chodzi o Czarnogórę to się z nia kompletnie rozminęły. masakra Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Jaki przewodnik do Chorwacji? 08.09.05, 16:03 dla mnie pascal bardzo ok, w dodatku info dot kursow wymiany w krajach tranzytowych okazaly sie w miare aktualne, zaskoczyl mnie tez (pozytywnie) opis atrakcji na tranzycie, skorzystalam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Jaki przewodnik do Chorwacji? 08.09.05, 16:36 A ja właśnie dziś kupiłam przewodnik Discovery "Chorwacja od środka". Bardzo fajny, a poza atrakcyjna cena: 20zł:) Przewodnik kupiłam w Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś