Dodaj do ulubionych

jak najlepiej dojechac?

IP: 212.191.6.* 22.06.01, 14:41
Hej! Chcialabym sie we wrzesniu (dobra pora?) wybrac sie do Chorwacji. Poniewaz
zastanawialam sie tez nad wyprawa na Wegry, pomyslalam ze moze by to polazczyc
i przejechac przez Budapeszt jadac do Chorwacji. Czy waszym zdaniem to dobry
pomysl - czy duzo nadloze km i czasu? Jak Wy dojezdzaliscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: jak najlepiej dojechac? IP: *.*.*.* 25.06.01, 00:00
      Ale skad chcesz jechac ??? Jak nie piszesz to pewnie z Warszawy Che Che !!!!
      Rok temu byle w Budapeszcie tzn.ja bylem na projekcie a moja zonka balowala. Zeby jej nie bylo za dobrze
      to obciazylem ja dwojka malych dzieci. Wiec sie po 10 dniach troche wynudzila. Mnie osobiscie sie budapeszt
      nie
      podobal , ale to moze wynika ze wstretu do architektury Austro-Wegierskiego mocarstwa.
      Generalnie w budapeszcie jest taniej i zdecydowanie ladniej niz w warszawie (che che).
      i tez kradna rozne podejzane typy - nie rozmawiac nawet jak mowia po polsku !!!!
      Nie polecam balatonu bo to taki sped ...
      Ale jezeli chcesz jechac do Chorwacji to sobie daruj wegry( zdecydowanie).
      Na jeden raz mozna spokojnie dojecha do plitwickich jezior i tam sie przespac.
      Ja wyruszam z wroclawia ok. 16 i jade przez cala noc do plitwickich jezior - sam prowadzac i z 2 h drzemka
      w austri. Tylko jedna uwaga : jak sie jedzie cala noc to trzeba wiedziec ,ze da sie jechac do godziny 9-tej
      Upal + zmeczenie powoduje samoistne zamykanie sie oczu !!!!!!!!!!!!!! wbrew woli i swiadomosci organizmu.

Piotr
      Ps.zdecydowanie dalmacja chyba, ze po sezonie to mozna na istrie
      a jak istria to koniecznie slowenski kras !!!!! postojna ( najwieksza jaskinia jaka widzialem ) itd. w srone adriatyku
      REWELACJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka