Gość: panwacek IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 13:36 Szukam taniego noclegu w Istrii, na początku sierpnia. Czy jadąc w ciemno mam szansę coś znależć? Jedziemy w 8 osób. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: istra IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 13:12 na campingu- na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: istra IP: *.chello.pl 31.07.01, 16:52 Poprzednie wakacje spędziłam na wycieczce objazdowej po Chorwacji,na Istrze siedzieliśmy ok.10 dni-jest dość drogo-najtańszy kemping jaki udało sie nam znaleść"Funtana" przed wjazdem do miasta o tej samej nazwie(jadąc z Polski) Duży,dobre warunki-ale sporo ludzi(jak na całej Istrze)-musieliśmy iść z właścicielem w na poszukiwanie miejsca pod drzewami-na słoncu jest koszmar,nie ma co ryzykować ugotowania w namiocie!ale udało sie -właściciel bardzo się starał(miły gość:))Jeśli chcesz się jeszcze czegoś dowiedzieć o kempingu (a...jest fajny tylko jeśli macie samochód bo zejscie do wody jest bez plaży, my jeżdziliśmy do Vrsaru,albo Porca-10 min drogi od Funtany-świetne miasta!) albo Istrze(sporo zwiedzaliśmy)napisz,mój adres: ecyba@poland.com -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś