Dodaj do ulubionych

w ciemno ??? wyspa KRK

IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 23.07.01, 19:30
Czy można tam jechać w ciemno? planuję wyjazd za dwa - trzy tygodnie. Proszę o
ewentualne doświadczenia w sprawie kwater/ noclegów (3 osoby)
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: w ciemno ??? wyspa KRK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.01, 11:07
      Ostatnie dwa lata spędziłem w KRK, kłopoty z noclegami są do ok 20 sierpnia
      (dopóki są Niemcy), na kempingach jest strasznie ciasno i brak miejsc. Dobry
      kemping jest w Krk, w miarę niezbyt drogi, ale można znależć miejsce czasem
      tylko w słońcu. Kwatery też można znaleźć ale bardzo oddalone od plaży i
      centrum. północne wybrzeże Chorwacji jest dobre w drugiej połowie sierpnia,
      dlatego też w tym roku jadę na początku sierpnia ale uciekam na południe -
      Zadar i niżej.
      • Gość: Ewa Re: w ciemno ??? wyspa KRK IP: *.chello.pl 31.07.01, 11:58
        W zeszłym roku byłam z chłopakiem przejazdem(3-4 dni)na Kryku-byliśmy
        samochodem na wycieczce obiazdowej po Chorwacji-ok. 3 tygodni-od Funtany na
        Istrze do Biogradu w Dalmacji(w tym roku jedziemy zwiedzać południe)Na Kryku
        mieszkaliśmy na małym,przydomowym kempingu:bardzo tani,bardzo trudno go było
        znaleść.Pojechaliśmy na Kryk troche z ciekawości ale głównie aby odsapnąć
        finansowo po dość drogiej Istrze(też w ciemno).Moje wrażenia:jakoś tak dziko
        (dużo lasów,słabe oznaczenia drogowe,pusto,cicho)Polecam dla kogoś kto ma
        stresującą prace :),albo preferuje takie klimaty.My po 4 dniach zebraliśmy
        manatki i pojechaliśmy dalej-zatrzymaliśmy sie na kempingu w Biogradzie-te
        okolice są ciekawsze-w tym roku jedziemy od Biogradu do Dubrownika:tam dopiero
        robi sie taniej,a jest równie pieknie-jak w całej Chorwacji-Pozdrawiam i życze
        udanej wyprawy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka