Gość: muminek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 22:28 czy ktos spędził trochę dni w tej okolicy.Co warto zrobic będąc tam na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: orebic IP: *.man.bialystok.pl 01.08.01, 01:42 W ubieglym roku bylem w Trpanj 15 km od Orebicia, 6 sierpnia jade do samego Orebicia. najlepiej pytaj na priva aptekaaqua.a721@pharmanet.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: orebic IP: *.office.ih.pl 01.08.01, 13:42 Bylam tam w ubieglym roku. Swietne miejsce do lezenia na plazy, niezbyt duzo turystow, szczegolnie brak Polakow (jak rzadko gdzie). Jezeli wolisz aktywny wypoczynek i chcesz duzo zobaczyc, to raczej powinienes wybrac sie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: orebic IP: *.52.117.106.cmbr.grid.net 08.08.01, 03:22 raj na windsurfing. mozesz wziac kurs nurkowania, ale nie polecam. niepotrzebnie wydawac kase, bo kiepske dno. nieciekawe. wiem, bo nurkowalam ze swoimi butlami. mozna stamtad pojechac na korcule o ile pamietam, ktora jest dosyc ciekawa wyspa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: orebic IP: *.zm-skawina.com.pl 16.08.01, 12:10 Byłem 31.07-9.08.2001 r. Urokliwe miasteczko na zboczu góry. Plaże do wyboru: kamieniste, żwirowe. Można nurkować, wybrać sie promem lub wynajętą łodzią na wyspę Korczulę. Zaopatrzenie normalne,ale lepiej kupować w 2 sklepach samoobsługowych ( taniej)koło głownej ulicy, owoce na straganach.Są kawiarnie, tawerny, większość na promenadzie do portu wzdłuż plaży. Tam życie zaczyna sie po godz. 21. Odpowiedz Link Zgłoś