proffet 24.01.06, 22:41 Kto był jak tam jest - plaża czystość wody hotele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylvia22 Re: OT Solaris Sibenik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:35 Ja byłam i wróciłam zadowolona. Hotel, w którym mieszkałam to był chyba Ivan ( nie największy i nie najdroższy w każdym razie, są tam trzy : Niko, Jure, Ivan) był czysty z balkonem na las piniowy,posiłki bardzo dobre, plaża żwirowa lub z betonowymi podestami (i tam więcej jeżowców) woda czysta ( tylko raz jakiś syf przypłynął, ale to się wszędzie zdarza.)Ogólnie spokój i cisza, rozrywki tylko w obrębie hotelu, w pobliżu jest mały sklep spożywczy. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: OT Solaris Sibenik 26.01.06, 07:59 A czy jest co zwiedzac, czy tylko pozostaje lezenie plackiem na plazy? dodam ze chcemy jechac autokarem wiec nie bedzeimy miec zbyt duzo mozliwosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia22 Re: OT Solaris Sibenik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:35 Do Sibenika około 6 km. , jest przy hotelu przystanek. Pojechałąm też na własna rękę z Sibenika do Splitu ( około 2 godz. autokarem, bardzo dobre połączenie, często sa autobusy).Wyjechałąm po śniadaniu i wróciłam na kolację. No i oczywiście taniej niz z biurem, które oferuje takie wyjazdy w Solaris. Odwiedziłąm też PN Krk, ale to już z biura i nocny rejs do Vodić ( bardzo przyjemny), także fish picnic ( ale to juz miałam w cenie). Na miejscu tylko plaża, ale ja byłam b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaje Re: OT Solaris Sibenik 05.02.06, 15:59 Byłam 2 razy, na własną rękę (autobusem) zwiedziłam Split,Trogir, Zagrzeb i oczywiście Szybenik. W hotelu można wypożyczyć rowery i objechać okolice. Z Szybenika pływają statki i za parę groszy można popłynąc na okoliczne wysepki. W hotelu jest basen, dobre jedzenie i kawiarnia (bardzo droga). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telly Re: OT Solaris Sibenik IP: *.wiknet.pl 05.02.06, 18:47 chciałabym zapytać jakie jest zejście do morza czy łagodne czy kamieniste i jak gęboko.z góry dziękuję za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaje Re: OT Solaris Sibenik 05.02.06, 21:44 Brzeg jest częściowo wybetonowany a częściowo są plaże żwirowe z łagodnym zejściem, na początku jest płytko - można sobie pochodzić (dzieci też). Popływać porządnie też sobie można. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaje Re: OT Solaris Sibenik 05.02.06, 21:49 Byłam tam ze Skarpą i Kompasem. Strona ośrodka: www.solaris.hr Odpowiedz Link Zgłoś