czytelnik69 25.02.06, 19:46 Czy ktoś byl w Podgora k/Makarskiej? Jakie są Wasze oceny? Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Assssss Re: Podgora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:00 Warto :) Tu znajdziesz trochę zdjątek z Podgory: www.photogallery.pl As Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Podgora IP: *.iginet.net / 82.160.150.* 25.02.06, 22:01 byłam,polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Podgora IP: *.plock.mm.pl 26.02.06, 09:24 Jeżeli chodzi o ten region, to wszystkie miejscowości poczynając od Breli są godne na miejsce na wszasy tylko jeżeli np. chcesz zabaczyć Korculę, Dubrownik to z jednych jest dalej a z innych bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines hmm IP: *.acn.waw.pl 27.02.06, 16:44 a ja polecam Tucepi tuz przed Podgora tu masz fotki jest tam slicznie www.wakacje.ao.pl/ mi sie podgora srednio podobala ale to moja opinia;) i na tym forum mysle ze dowiesz sie wiecej o cro niz tu:)) www.cro.pl/forum/pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: dobry adres IP: *.crowley.pl 02.03.06, 14:58 Ja byłam tam 3 razy i jadę w tym roku nastepny. Sprawdzona miejscowość jesli chodzi o wyjazd z dziaciakami.Łagodne zejścia do morza, śliczne zatoczki.Główna droga Split - Dubrownik nie przebiega przez środek jak w innych miejscowościach ( co jest ważne przy maluchach). Jest kameralnie bo miejscowość niewielka, choć co roku więcej turystów.W związku z tym cięzko o kwatery w sezonie. A ceny niestety są coraz to wyższe, a Chorwaci nie targują się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podgora Re: dobry adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:41 Pewnie że warto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Podgora IP: 213.17.171.* 09.03.06, 15:41 Ja byłam w Tucepi, ale Podgora też super - po sąsiedzku :) Polecam : ) Odpowiedz Link Zgłoś