Dodaj do ulubionych

potwierdzenie rezerwacji

IP: 87.207.161.* 02.03.06, 19:49
mam pytanie dot. potwierdzenia rezerwacji. chce zarezerwowac apartament i
chce wplacic zaliczke. Chcialbym jednak otrzymac potwierdzenie ze jak wplace
zaliczke to ona nie przepadnie i kwatera bedzie rzeczywiscie na mnie czekala.
czy Wy dostajecie takie zapewnienie od gospodarza moze pisemnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.plock.mm.pl 04.03.06, 12:38
      daj spokoj, kto ci będzie potwierdzał 100uero - chyba ,że telefonicznie.
      • Gość: baca_bis Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.246.jawnet.pl 04.03.06, 15:33
        Ja na przykład dostałem potwierdzenie meilem od gospodarza u którego mam rezerwację.
        • Gość: ron5 Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:49
          A jak wpłacacie?Przelewy zagraniczne sa strasznie drogie.
          • Gość: Grzegorz Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 04.03.06, 18:49
            Jedynie na co możesz liczyć to potwierdzenie bankowe oraz mail od właściciela kwatery.Ja na razie się nie zawiodłem w ING przelew zaliczki wynasi 60 zł. Jednakże należałoby zwrócić uwage na kwotę ile chce dana osoba aby jej przelać bo jeżeli jest to powuyżej 30 % całej kwoty to może być podejrzanie. Ja musięm przelać 150 Eu.Pozdrawiam.
    • Gość: Luka Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 14:53
      Jeżeli zarezerwujesz na www.yugo.pl to dostaniesz nie tytlko potwierdzenie
      rezerwacji,ale jak chcesz to i rachunek
      • Gość: nina10 Re: potwierdzenie rezerwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:56
        Wysyłałam zaliczkę listem wartościowym z potwierdzeniem odbioru(do 10 dni
        idzie)i gospodyni przysłała e-maila,że pieniądze otrzymała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka