Dodaj do ulubionych

Jest samolot do Chorwacji!

07.04.06, 16:31
Tanie linie lotnicze SkyEurope uruchomiły nowe połączenie z Polski do Chorwacji!
Loty rozpoczynają się 17 czerwca i są w cenie ok. 200 PLN tam i z powrotem za osobę!
Można już kupować bilety z Krakowa do Splitu lub Dubrownika!

Zatem zapraszamy do Dalmacji!

www.makarska-riwiera.pl
Pozdrawiam i życzę wysokich lotów,
Suzana

Obserwuj wątek
    • Gość: ermik Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: *.gw.ip.pl 07.04.06, 18:23
      Yes, Yes, Yes
      Właśnie kupiłem bilety do Dubrownika w sierpniu.
      Koszt dla dwóch osob tam i z powrotem: 384,00 zł.
      Kocham tanie linie!
      • narzeczonakurczaka Re: Jest samolot do Chorwacji! 24.04.06, 12:32
        Doskonale rozumiem "tes yes yes", choć ostatnio unikam tego sposobu wyrazania
        radości:). Tez udało mi się kupić bilety do Dubrovnika , za 2 osoby 541 zł
        bardzo tanio. Lecimy w sierpniu do Dubrovnika, macie może do polecenia jakieś
        fajne apartamenty w pobliżu Dubrovnika?Pozdr.
        • Gość: maks Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: *.c9.msk.pl 03.07.06, 02:33
          Za apartament 2+1 (w sumie będzie nas dwoje dorosłych i dwoje dzieci) umówiłem
          się z gospodarzem na 45EUR (w pierwszej połowie lipca). Klimatyzacja, blisko
          centrum (z balkonu widać morze i starówkę).
    • mrs.schmidt Re: Jest samolot do Chorwacji! 08.04.06, 09:35
      Wiesz moze, czy istnieje polaczenie Krakow-Zagrzeb lub Krakow-Osijek?
      Bede wdzieczna za odpowiedz.

Pozdrawiam!
      • chorwatka1 Re: Jest samolot do Chorwacji! 08.04.06, 09:51
        Nie, nie ma takiego połączenia.
        Tylko Warszawa - Zagrzeb - samolot rejsowy.

Pozdrawiam, Suzana
    • Gość: mona Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: 83.238.231.* 08.04.06, 10:39
      hej, pytałam o ceny takich połączeń... i sa ceny różne a cena promocyjna!!!!! z
      wszystkimi opłatami i podatkami to jedne 538 zł !!!!! Nie jest tak kolorowo,
      wolę naprawdę samochód, tym bardziej , że i tak później trzeba by było mi
      dojeżdżać ok 80 km, ale każdy może sprawdzić sam.... a tak na marginesie, jak
      miałabym tyle zapłacić to wybrałabym Dubrownik - jest przepiękny i gorąco go
      polecam!!!!!!!!!! - Ja z grupą przyjaciół jeżdzę juz od 3 lat do Omisza lub na
      Makarską Riwierę, tam jest cudnie i blisko prawie wszędzie i do Splitu, i do
      Dubrownika, i Parku Narodowego Krka , i wielu innych miejsc jak Szybenik,
      Trogir, ... naprawdę jest cudnie! można sie w Chorwacji zakochać!Trzy tygodnie
      własnym samochodem...cudnie... można pozwiedzać kiedy się chce ... a naprawdę w
      Chorwacji jest co podziwiać! i to w cenie takich wczasów samolotowych...
      oczywiście bez wycieczek, no i żadnych zobowiazań, czy terminów...taka jest moja
      opinia, ale oczywiście moga być też inne , bo tak naprawdę każdy jest inny :-)
    • Gość: mona Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: 83.238.231.* 08.04.06, 10:44
      hej,warto jechać na kwatery prywatne , takie jak proponujesz,:-), to jest lepsze
      od hoteli, no i mozna lepiej ponac kraj i ludzi, naprawdę polecam!
    • Gość: Phil Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: 199.67.203.* 24.04.06, 14:38
      Mnie się udało zabukować za 190/os/dwie strony ;-) A będę stacjonował w Cavtat.
      • Gość: myszka-ania Do Phila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:26
        Witam!Tez mysle o Cavtat.Mam pytanie,czy masz konkretna kwatere,czy jedziesz w
        ciemno?Jesli mozesz podziel sie informacjami.Jedziemy po raz pierwszy.Pozdrawiam!A
        • Gość: Phil Re: Od Phila IP: 199.67.203.* 25.04.06, 10:21
          Witaj, jestem w trakcie rezerwacji bo lecimy 4 lipca więc w szczycie sezonu i
          chciałbym mieć zaklepane miejsce. Poza tym w cenie mamy transport z lotniska co
          też jest ważne. Nie trzeba się już martwić o nic tylko od razu na plażę ;) W
          internecie jest bardzo dużo ofert, np tutaj:
          www.tzcavtat-konavle.hr/novo/english/private_accomodation.html
          Niektóre ville mają swoje strony internetowe, można obejrzeć pokoje itd.
          Pozdrawiam i życzę udanego urlopu (no i żebyśmy dolecieli tym SkyEurope;)
          • Gość: Ursyniak do Phila kilka pytań IP: .1.* / *.allianz.pl 26.04.06, 10:00
            Witam,
            czy mógłbyś powiedzieć jak zarezerwowałeś taki apartament, wystarczy napisać
            maila, ale w jakim języku? angielskim, polskim? i kto gwarantuje transport z
            lotniska. Który apartament wybrałeś? Czy jest to dobra okolica na pobyt z
            dzieckiem? skąd jest wylot?
            Przepraszam że tak zamęczam pytaniami ale jade pierwszy raz i chce być
            przygotowany.
            Pozdrawiam
            Ursyniak
            • Gość: Phil Re: do Phila kilka pytań IP: 199.67.203.* 26.04.06, 10:29
              Ja pisałem po angielsku, osoba z ktora się kontaktowałem świetnie znała jezyk
              więc nie było problemu. Na stronach jest informacja w jakim jezyku gospodarz
              rozmawia, czasami mozna sie z nimi porozumiec również po polsku. Dogadujesz się
              na temat wolnych terminów, standardu, cen. Zazwyczaj chcą też zaliczkę, którą
              ja wysłałem listem wartościowym (przelew na konto Chorwacji jest upiornie
              drogi - ok 100zl). Transport z lotniska zapewniają nam gospodarze (jest taka
              informacja na ich stronie). Cavtat jest 6 km od lotniska więc dlatego go
              gwarantuja. W innych miejscowościach chyba raczej nie z racji odległości. Czy
              okolica jest dobra na podróż z dzieckiem nie mam pojęcia bo jadę tam pierwszy
              raz. Jeśli jedziesz z dzieckiem to chyba najlepiej własnym samochodem, możesz
              obejrzeć miejsce i zawsze pojechać dalej jeśli Ci nie będzie odpowiadać..
              Kwater w Chorwacji jest multum i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Poza tym
              rezerwacja nie jest konieczna, na pewno zanjdziesz coś na miejscu.
              Pozdrawiam,
              • Gość: Ursyniak Re: do Phila kilka pytań IP: .1.* / *.allianz.pl 27.04.06, 11:07
                Phil, bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedz na moje pytania.
                Pzdr Ursyniak
              • Gość: maks Re: do Phila kilka pytań IP: *.c9.msk.pl 03.07.06, 02:39
                Pieniądze można też przesłać przekazem pocztowym (Poczta Polska). Ja przesłałem
                tak 90EUR zaliczki za noclegi i pieniądze dotarły bez problemu. Kosztowało mnie
                to całe 13PLN :)
              • Gość: Becia Re: do Phila kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 17:08
                Witam mam pytanie o loty Sky Europe ?Dzwoniłam tam i lot na 3 osoby na sierpień wynosi 2527.Może to naiwne pytanie ale w jaki sposób uzyskać tańszy lot chociażby o połowę.Bardzo też prosiłabym o konkretny namiar na pensjonat w Cavtat(numer telefonu).Jest to mój pierwszy wyjazd i wolałabym jakieś miejsce sprawdzone.Napisz proszę cenę i czy jest to z wyżywieniem bo nie wiem ile pieniędzy zabrać.Czy są tam dostępne leżaki itd.Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.Bardzo mi zależy.Pozdrawiam
      • kb37 Re: Jest samolot do Chorwacji! 14.07.06, 09:17
        Ja kupiłam ten sam bilet za 128 PLN. Startujemy po koniec sierpnia do
        Dubrownika, wracamy ze Splitu. Prosto z lotniska jedziemy do Herceg Novi.
        Słyszałam, że Czarnogóra jest piękna (zwłaszcza Zatoka Kotorska) i dużo tańsza
        niż Chorwacja.
        • fajny-becia Re: Jest samolot do Chorwacji! 12.07.13, 15:00
          Nie mogę znaleźć tych tanich linii lotniczych.Czy ktoś może mi podać namiary gdzie kupić bilet?i czy to jest w ogóle możliwe w lipcu czy sierpniu.Chciałabym jechać do Cavat i w grę wchodzi tylko samolot.
          • hepik1 Re: Jest samolot do Chorwacji! 12.07.13, 16:31
            fajny-becia napisała:

> Nie mogę znaleźć tych tanich linii lotniczych.

Znalazłeś wątek z 2006.Nie wierzę,że nie potrafisz znaleźć tanich linii latających do CRO w 2013.
    • Gość: chiara Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: *.metrolink.pl / 217.153.161.* 04.07.06, 19:14
      chyba mam pecha, chcialabym poleciec na poczatku siepnia, ale wychodzi mi cena
      1500 zl za dwie osoby tam i spowrotem :-((((
      • Gość: fl Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:34
        faktycznie cena do bani ale i tak taniej niz samochod
        • des4 Re: Jest samolot do Chorwacji! 05.07.06, 14:09
          Gość portalu: fl napisał(a):

> faktycznie cena do bani ale i tak taniej niz samochod

Co????? Znajomym do Splitu wyszło niedawno z Krakowa w drugiej poł. czerwca
          nieco ponad 900 zl w obie strony (droga dojazdu i powrotu, bez wycieczek nam
          miejscu), jechali Laguną 1,8 z dwojgiem dzieci i bagażem....
          • woj25 Re: Jest samolot do Chorwacji! 05.07.06, 15:26
            czy mowisz o ksoztach samego paliwa czy wliczasz w to oplaty drogowe?
            zgadzaloby sie bez oplat drogowych, pytam dla pewnosci:)
          • Gość: Marek Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: *.mech.pg.gda.pl 13.07.06, 15:08
            Des4,

Cześć,

Wybieram się do splitu na koniec Wrzesnia.
            Chcialbym polechac samochodem ile. Piszesz ze koszty w obie strony 900 Laguna
            1.8 (benzyna rozumiem). Czy to calkowite koszty - oplaty na autostarach winiety
            itp. Jaka tras jechales.
            Dziekuje bardzo
            Marek
          • Gość: fl Re: Jest samolot do Chorwacji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:25
            www.motoforum.pl/Opinie/Renault/laguna/laguna.php3
            Przyjmujac z tego forum ze taki samochod spali ok 10 l. na 100 (jazda ok 140/h
            wlaczona klima)i zakladajac ze przejechali jakis 1000 km w jedna 1000 km w
            druga wychodzi ze zuzyli ok 200 l. benzyny . Przy sredniej cenie ok 4.5
            wyszloby jakies 900 . Dlatego to jest mozliwe . Ale do tego jeszcze koszty
            drog . Maloprawdopodobne aby ta cena zawierala autostrady -raczej stawiam na
            samo paliwo .
            No chyba ze jechali na gazie :-) nie podwojnym bynajmniej
            • czlowiek-z-m3 Re: Jest samolot do Chorwacji! 12.07.13, 15:30
              Nie mogę znaleźć tych tanich linii lotniczych.

Zaswiadczenie od psychiatry trzeba miec.
              Inaczej nie lecisz...
              • czlowiek-z-m3 Re: Jest samolot do Chorwacji! 12.07.13, 17:45
                Witam mam pytanie o loty Sky Europe ?Dzwoniłam tam i lot na 3 osoby na sierpień wynosi 2527.Może to naiwne pytanie ale w jaki sposób uzyskać tańszy lot chociażby o połowę

Dorga Beciu,
                Jak juz Ci pisalismy, zeby leciec tymi liniami trzeba miec zaswiadczenie od lekarza.
                Na zdobycie takiego zaswiadczenia Ty nie masz zadnych szans...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka