Dodaj do ulubionych

Wróciłem z Puli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:53
Odpowiem na ptania co do pobytu w Puli[STOJA CAMPING]
Obserwuj wątek
    • sicha1 Re: Wróciłem z Puli 14.08.06, 13:13
      Pula jest na Istrii prawda?? bo my sie tam chyba w pazdzierniku wybieramy
      jedziemy z Niemiec.Jak ci sie tam podoba masz jakeis fotki? ile placiles za
      nocleg? u nas jada 3 dorosle osoby i dwojka dzieci w wieku 2 i 5 lat.Pozdrawiam
      i dzieki.
      • Gość: Tadeusz Re: Wróciłem z Puli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:29
        Tam jest super.Noclegi w tym okresie są tanie,prześlij mi swego meila to ja
        prześlę ci cennik na pażdziernik [haftozo@wp.pl] .Ja nie robiłem fotek,tylko
        miałem kamerkę.Dzieci do 10 lat płacą prawie o połowe mniej.Teraz płaciłem
        7,20euro za osobę,a dzieci 4,50euro,za plac[0d 90-120m2] płaciłem14,90euro za
        dobę.Ceny nie są tanie,ale warto jechać.Zaplecze sanitarne jest takie że nie
        widziałem jeszcze takiego.
        • sicha1 Re: Wróciłem z Puli 14.08.06, 15:00
          spakalski@freenet.de czekam z niecierpliwoscia i serdecznie dziekuje.
        • Gość: Piotrek Re: Wróciłem z Puli IP: 195.117.119.* 15.08.06, 22:21
          W Piątek planujemy wyjzad do Puli 4 dorosłe osoby. Czy znasz może jakieś
          noclegi godne polecenia i w dobrej cenie :) w tym rejonie, Jest tam co
          zwiedzać ??. Ewentualnie planujemy zatrzymać się w Rijece co o tym myślisz ??
          piotrkozielski@wp.pl
          • Gość: cro-expert Re: Wróciłem z Puli IP: *.dsl.iskon.hr 15.08.06, 22:55
            polecam okolice Puli
            Rijeka-portowe miasto, nic czekawego
            zobacz:www.pulainfo.hr

pozdrawiam z Puli
            • Gość: Tadeusz Re: Wróciłem z Puli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:53
              eco-expert.Ty nie jesteś expertem,mi się b.podobało.Polecam.
          • Gość: Tadeusz Re: Wróciłem z Puli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:51
            W Puli jest co zwiedzać,zobacz koloseum.Ja byłem pod namiotemna campingu
            Stoja,tam też mają domki.Na skrzynkę przesłałem ci cennik campingu STOJA.
            • Gość: cro-expert Re: Wróciłem z Puli IP: *.dsl.iskon.hr 16.08.06, 11:51
              dobry, lepszy, najlepszy
    • Gość: michu Re: Wróciłem z Puli IP: *.schenker.pl / 212.160.210.* 16.08.06, 11:59
      czy jechales moze przez slowacje i wegry?
      ile kosztuja winietki?
      gdzie najlepiej kupic?
      no i jaka pogoda w puli , wybieram sie w sobote.

• Gość: cro-expert Re: Wróciłem z Puli IP: *.dsl.iskon.hr 16.08.06, 13:29
        teraz w Puli ładna pogoda, od sobote upały(30stC)
        reszte odpowie Tadeusz
    • Gość: Ewa Re: Wróciłem z Puli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:24
      Dzień dobry! Wyjeżdżamy za tydzień. Czy mogłabym sie dowiedzieć o promy z Puli
      do Wenecji?
      • Gość: nati Re: Wróciłem z Puli/ Hello IP: *.icpnet.pl 17.08.06, 09:43
        Mozesz troche więcej o tym campingu?? Bardzo proszę. Co to znaczy ze takiego
        zaplecza sanitarnego jeszcze nie widziałeś, czy camping jest czysty, z zejsciem
        na plaze? mają drzewka na hamaki:)? Będę wdzięczna za wszystkie informacje na
        ten temat.
      • Gość: cro-expert Re: Wróciłem z Puli IP: *.dsl.iskon.hr 17.08.06, 10:55
        promy z Puli do Wenecji:
        www.venezialines.com
        www.commodore-travel.hr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka