24.08.06, 14:30
Witam wszystkich!
Wybieram się w piątek w nocy pierwszy raz do chorwacji a dokładnie na pag. Nie
za wiele posiadam informacji na temat tej wyspy. Słyszałam że fajnie jest w
nowalji. Czy ktoś może wie coś więcej na ten temat???
Z góry dziękuję za info i pozdrawiam
Jutka
Obserwuj wątek
    • Gość: JP Re: pag IP: *.streamcn.pl 24.08.06, 14:58
      Gdy przeczyta sie forum np lecznicze blota na Pagu a wczesniejsze o brakach
      wody na tej wyspie to trzeba sie zastanowic nad decyzja wyboru miejsca bo na
      urlop nie jedzie sie katowac
      • Gość: jutka Re: pag IP: *.com 24.08.06, 15:06
        Właśnie czytam te wypowiedzi. Chociaż te które ja posiadam z innego źródła są
        inne!!! Dlatego pytam
        • Gość: Lipski Re: pag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:08
          > Właśnie czytam te wypowiedzi. Chociaż te które ja posiadam z innego źródła są
          > inne!!!

a jakie jesli mozesz napisac
      • Gość: Lipski Re: pag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:07
        Pag jako jedna z niewielu wysp ma polaczenie z ladem bezplatnym mostem
        trzeba to tez wziac pod uwage
        ogolnie reszta bez emocji :-)
        Novalja jest bardziej bym powiedzial rozrywkowa , Pag spokojniejszy , zeby nie
        powiedziec senny . Jedz zobacz jak sie nie spodoba zawsze mozecie jechac dalej
    • Gość: ab Re: pag IP: 80.50.230.* 24.08.06, 15:20
      skalna pustynia
      • Gość: Lipski Re: pag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:40
        z dorobiona bajka o ufo :-)

• Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 24.08.06, 16:03
          Sluchaj Lipski czy to jest normalne żebysmy wałkowali ten sam temat / PAG/ o
          którym na pierwszej stronie jest chyba z 5 wątków . a nowe nic nie wnoszą DO
          SPRAWY. Sas
          • Gość: jutka Re: do Lipski IP: *.com 24.08.06, 16:11
            Wnoszą wnoszą. Wybieram się pierwszy raz do chorwacji, przeczytałam prawie
            wszystkie wypowiedzi na tym forum i wiem że zdania są podzielone, jednakże każda
            nowa opinia jest dla mnie ważna bo zastanawiam sie też nad makarską. Przyznam
            szczerze, że nie interesują mnie plaże odludne ani też dzikie tłumy...
            • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:17
              sprawdz pogode przed wyjazdem czy nie wieje za mocno . Jak wieje to odpusc
              sobie Pag . Jak bedzie wzglednie ladna pogoda to jedz i sama zobacz czy ci sie
              spodoba
          • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:13
            skoro dla ciebie specjalnie pytam znajomych o ceny prostytutek meskich
            zenskich - dla niektorych bez znaczenia to moge tez dziewczynie napiac
            odpowiedz nt Pagu .
            • Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 24.08.06, 16:41
              Lipski jak zwykle piszesz nie na temat albo prowokujesz. O prostytytki pytał
              Frank , a TY -BRYLANT zabierasz głos nie mając w sprawie nic do powiedzenia. /
              mogleś skontaktować Franka ze Swoimi kumplami , ktorzy sa w temacie/ Ta sama
              TWOJA DOLEGLIWOŚĆ dotyczy odpowiedzi na pytanie Jutki - Ona PYTA o PAG - a Ty
              odpowiadasz - ŻE POGODA MOZE BYĆ DOBRA LUB ZLA . Sas
              • Gość: rynio Re: do Lipski IP: *.chello.pl 24.08.06, 23:24
                Ja Pag szczerze Ci polecam.Od Pagu zaczęła się moja przygoda z Chorwacją i trwa
                do dziś.Jeśli byłaby kich to pewnie szybko bym do Cro nie wrócił.Moim zdaniem
                na Pagu są najpiękniejsze plaże w całej Cro.
              • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:31
                >O prostytytki pytał
                > Frank ,

A potem Ty i to z duzym zainteresowaniem i ponaprzecietnym zaangazowaniem -
                zmieniasz fakty i odwracasz kota ogonem wkladasz mi w usta slowa ktorych nie
                powiedizlaem.
                Natomiast odnosze dziwne wrazenie ze najwiecej piany w tamtym i tym poscie
                bijesz ty probujac w jakis sposob dogryzc mi . Poki co slabo Ci idzie .

>Ona PYTA o PAG - a Ty
                > odpowiadasz - ŻE POGODA MOZE BYĆ DOBRA LUB ZLA

to jest cytat tego co napisalem :

"sprawdz pogode przed wyjazdem czy nie wieje za mocno . Jak wieje to odpusc
                spodoba "

Sas - kombinujesz jak kulawy kon pod gore . Ty chociaz wiesz co to jest bura i
                kiedy wystepuje ?

Zauwazam w Tobie jakies dziwne podobienstwa do jasnie panujacych nam
                blizniakow . Czy ty przypadkiem nie jestes czlonkiem ich oragnizacji ? . Sas
                wystarczy chciec czytac posty ze zrozumieniem nie co drugi a wszystko stanie
                sie jasne .
                • Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 25.08.06, 15:08
                  Pytaniw Jutki bylo w miare konkretne , a Ty ENTELEGENCIE - metafory /
                  pogodowej/nie poniał. Jeżeli Masz cos do powiedzenuia - to mow ,a nie
                  odpowiadaj Jutce -żeby Uwazała na silny wiatr. W temacie bury sie nie
                  wypowiadam ponieważ nie mam na ten temat nic do powiedzenia. W przeciwieństwie
                  do Twoich rozległych horyzontow / od prostytutek do wszystkiego zlego n co
                  człowieka może spodkać w Chorwacji. / jestem pikuś. O czywiscie piszesz jak
                  zwykle nieprawdę - proszę o przyklad że celowo przeinaczam fakty .Co do
                  czytania postow ,to w miare Ci jeszcze idzie , ale jesli chodzi o odpowiedzi /
                  konkrety/ to KOREPETYCJE napewno by nie zaszkodzily. Moim skromnym zdaniem nie
                  ma znaczenia czy ktos jest czetnikiem , pisowcem czy z UPR/ moja partia/. Na
                  zadane pytanie nalezy odpowiedzieć konkretnie -patrz Rynio , albo nic nie
                  gadać. Bo najgorszym rozwiązaniem jest BICIE LIPSKIEJ PIANY. Powtarzam po raz
                  enty czytaj pytanie i albo tak -albo siak . Sas
                  • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:02

>proszę o przyklad że celowo przeinaczam fakty .

Ty chyba naprawde nieczytas ztego co ja pisze

ale dam ci ten przyklad - przeraszam ale prosciej sie nie da

Jutka pytala :
                    "Witam wszystkich!
                    Wybieram się w piątek w nocy pierwszy raz do chorwacji a dokładnie na pag. Nie
                    za wiele posiadam informacji na temat tej wyspy. Słyszałam że fajnie jest w
                    nowalji. Czy ktoś może wie coś więcej na ten temat??? "

Npaisalem jutce :
                    "sprawdz pogode przed wyjazdem czy nie wieje za mocno . Jak wieje to odpusc
                    spodoba "
                    Na co ty wypalasz -
                    "Ta sama
                    "TWOJA DOLEGLIWOŚĆ dotyczy odpowiedzi na pytanie Jutki - Ona PYTA o PAG - a Ty
                    odpowiadasz - ŻE POGODA MOZE BYĆ DOBRA LUB ZLA . Sas"

>W temacie bury sie nie
                    > wypowiadam ponieważ nie mam na ten temat nic do powiedzenia

To poczytaj watek nt bury (jesli naprawde nie wiesz co to za zwierz) na cro.pl
                    a bedziesz wiedzial czemu jej to zaproponowalem

www.cro.pl/forum/viewtopic.php?p=92987&sid=876d9dd5e723f81f120fbcb02579a6f5
                    • Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 25.08.06, 17:08
                      Dla połechtanie Twojego ego , powiem ,że Zawsze Racje Masz Ty. A tak na
                      marginesie to mam nauczke żeby nie wdawac sie w JALOWE DYSKUSJE . Pozdrawiam Sas
                      • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:22
                        Sluchaj ja naprawde sporo tam siedzialem i czesto piszac na grupie robie skroty
                        myslowe uwazajac cos za oczywiste .
                        Po za tym nie wiem czemu ale caly czas uwazam ze Ty sporo wiesz nt Chorwacji
                        dlatego zdziwilem sie ze wyjechales mi z ta pogoda.
                        A zeby polechtac Twoje ego musze powiedziec ze jak na osobe przesiadujaca na
                        tym forum masz klase dyskusji :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka