Dodaj do ulubionych

Osrodek sol Stella Maris

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:56
Na początku września wybieram sie do ośrodka Sol Stella maris. Czy ktoś
mógłby mnie poinformowac jak wyposażone sa domki , szczególnie kuchnia.
Jedziemy z dziećmi i chciałabym wiedziec co jest potrzebne do zabrania. I
jeśli macie jakies ciekawe oponie i informacje na temat aktualnych cen w
Chorwacji to daJCIE znać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sas Re: Osrodek sol Stella Maris IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 26.08.06, 15:37
      Ośrodek Sol Stella Maris znajduje się w dużym KOMBAJNIE TURYSTYCZNYM
      połączonym z Sol Polynesia / kursuje ciufcia/ . Domki znajdują sie w
      zacienionym gaiku . Co do wyposazenia to nie odpowiem - mieszkałem w
      apartamentach na 4 pietrze. Do morza nie daleko / skaliste dno/ . Żwirkowa
      plaza w zatoczce niedaleko domków. Co do atrakcji to na terenie KOMBAJNU
      znajdują sie korty tenisowe na ktorych odbywaja sie turnieje Croatia Open , a
      na bilbordach są przedstawieni triumfatorzy a poszczegolnych lat. Niedaleko
      senne miasteczko Umag z fajnym ryneczkiem i nadmorską promenadą.Jesli chodzi o
      mnie to nie lubię przeludnionych KOMBAJNÓW - ale to ja . Pozdrawiam Sas
      • Gość: gość Re: Osrodek sol Stella Maris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:04
        Dzieki za informacje. szkoda że nie wiesz jak sa wyposazone te apartamenty. ale
        wszelkie informacje się przydają.
        A kiedy tam byłeś?
    • balba1 Re: Osrodek sol Stella Maris 27.08.06, 22:49
      Tu masz szczeółowy opis:
      miniurl.pl/stellamaris
      • Gość: gość Re: Osrodek sol Stella Maris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:17
        Dzięki za informacje, ale chodziło mi o opis praktyczny czyli np. czy jest
        czjnik elektryczny, czy jest toster, albo kuchenka mikrofalowa. i takie tam.
        czy mozesz mi odpowiedzieć na to pytanie? Ty czy ktos inny
    • Gość: rysio Re: Osrodek sol Stella Maris IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.06, 22:52
      Bylismy tam 10 lat temu, wiec pewnie sie sporo zmienilo. Wystarczy wpisac w
      www.google.pl "sol stella maris" i wszystko znajdziesz. Tu dla przykladu ciekawa
      stronka (rowniez po
      polsku):www.kroatien-adrialin.de/ferienanlage--umag-istrien-kroatien_2379.html
      Powodzenia i milego urlopu. :)
      • Gość: Maciek Re: do rysio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:32
        10 lat temu też tam bylem, w jakim miesiącu byłeś ? ja we wrześniu. Mieszkałem
        w domu tuz nad morzem, z widokiem i wyjściem na morze.
        Wyposazenie--wtedy było wszystko co jest niezbędne, pościel, ręczniki, garnki,
        czajnik, talerze sztućce, grill.....
        • Gość: rysio Re: do rysio IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.06, 17:22
          Tak naprawde, to nie mieszkalismy w tym kolchozie, tylko w takiej wiosce zaraz
          przed Umag, nazywala sie chyba Savudrija o ile pamietam. I to bylo jakos w lipcu
          chyba. Pozdro
    • evkaa Re: Osrodek sol Stella Maris 31.08.06, 18:51
      hej...my również wybieramy się do stella maris :) zakwaterowanie mamy od 5
      września..i dołączam się do pytania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka