Dodaj do ulubionych

Hotel Medena, Trogir

27.08.06, 20:09
Czy ktoś może był w hotelu Medena (Trogir), jakie wrażenia, czy jest godny polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: mareksoft Re: Hotel Medena, Trogir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:52
      poszukaj o medenie już było mi sie podobało
      • Gość: Jula Re: Hotel Medena, Trogir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:18
        Jest to dobry hotel dla mało wymagających.Pokoje są bardzo skromne.Ze ścian
        odpada tynk, na podłodze poplamiona wykładzina, w łazience zardzewiała
        wanna.Jeżeli Tobie pasuje to życzę miłego wypoczynku.
    • Gość: edyta Re: Hotel Medena, Trogir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:01
      W hotelu Medena byłam tego lata.Na temat tego hotelu jest bardzo wiele opinii
      zarówno pozytywnych jak i negatywnych.Przedstawię w kilku zdaniach swoje
      doświadczenia.Osobiście jestem bardzo zadowolona,nawet z pokoju tej "gorszej"
      kategorii,czyli przed remontem.Pokój duży z balkonem (ja miałam widok na morze)
      choć to zależy w jakim skrzydle i z której strony dostaniesz pokój-po prostu
      zapytaj przed wyjazdem jeśli wykupujesz wycieczkę w biurze podróży.Na balkonie
      są ogrodowe meble.Pokój jest z łazienką (wanna,umywalka i wc),czysto,codziennie
      zmiana ręczników (3 szt. na osobę),z ciepłą wodą nie miałam problemów,choć
      zdarza się w innych pokojach,że trzeba chwilę odczekać,aż gorąca woda zacznie
      lecieć-ale z umyciem się nie ma problemu żadnego.W przedpokoju stoi duża szafa
      na ubrania i buty,a w pokoju stoją 3 łóżka (nawet gdy rezerwacja jest na 2
      osoby),pościel,2 krzesła,mały stoliczek,tv.Pokoje kategorii przed remontem mają
      stare meble,jednakę jeśli jedziesz plażowac,czy zwiedzać-pokój z luksusowymi
      nowymi meblami nie jest do niczego potrzebny-uwierz,że drugiego dnia nie
      będziesz zwracać na nie uwagi.Jeśli wykupujesz posiłki-w hotelowej restauracji
      nie powinnaś się zawieść,jedzenie jest smaczne, bogaty wybór pozwala dla
      każdego coś znaleźć.Pozdrawiam!
      • Gość: mareksoft Re: Hotel Medena, Trogir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:56
        mam podobne zdanie jak edyta niewiem czemu sie innym nie podoba bo dużo
        negatywnych opini bylo
    • Gość: trogir Re: Hotel Medena, Trogir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:39
      nie wiem czy hotel jest godny polecenia ale miasto zdecydownie tak:) jest cudnie
      • magnoliax Re: Hotel Medena, Trogir 31.08.06, 17:59
        Właśnie wróciłam z Hotelu Medena. Są tam pokoje pierwszej i drugiej kategorii.
        Mieszkałam w tych lepszych i naprawdę było ok. Pokój zadbany, ładnie urządzony.
        Jedyny problem to brak ciepłej wody, podobno chwilowy. Jedzenie smaczne w formie
        szzwedzkiego stołu. Polecam!
    • ka-8 Re: Hotel Medena, Trogir 04.09.06, 16:14
      Hm, tak sobie... Byłem w "apartamentach", i standard nienajwyższy (stare meble,
      łazienka dawno nie remontowana - najbardziej wkurzający był prysznic którego
      nie było jak zawiesić nad głową). No i łóżeczka, niestety nie jedno szerokie,
      ale po dwa zestawione na środku. Poza tym jak dla mnie było ok. Na miejscu jest
      sklep spożywczy (polecam zabranie sporych zapasów, ceny nie tylko w tym sklepie
      są wysokie). Na jedzenie trzeba było się wybrać do Trogiru, lub na jego
      przedmieścia (polecam pizzerię po lewej stronie, zaraz na początku Trogiru).
      Generalnie przyjrzyjcie się stanowi technicznemu pokoju jaki dostaniecie.

Spaceru wzdłuż drogi do miasta nie polecam - Chorwaci jeżdżą jak wariaci, a
      droga jest wybudowana na półce skalnej (z jednej strony brak pobocza i od razu
      skała, z drugiej momentami 20 metrów może nie przepaści ale bardzo stromego
      zbocza - nie chciałbym pryskać przed jakimś gapowatym kierowcą). Podobno można
      dojść do miejsca gdzie pojawia się pobocze idąc wzdłuż brzegu po czymś na
      podobieństwo promenady nabrzeżnej.

Plaża żwirowa, wąska, ale ogólnie całkiem miło, woda ok...

Trogir śliczny, tylko czasem trochę zalatuje portową wodą, ale w porownaniu do
      Splitu to zaiste perfumy. Polecam wycieczkę autobusem do Splitu, gwarantuje
      super wrazenia z jazdy na oko czterdziestoletnim Mercedesem. :)

Mimo że pokoje nie są doskonałe, pojechałbym tam jeszcze raz. Nie jest źle.
      • magnoliax Re: Hotel Medena, Trogir 04.09.06, 20:05
        Wygląda na to, że Medena ma różne pokoje. Ten, w którym ja mieszkałam miał jedno
        małżeńskie łoże i nowe meble. Łazienka była świeżo po remoncie, a w niej
        mieściła się wanna z prysznicem, duże lustro z duża umywalką a nawet suszarka.
        Mój pokój miął numer 382, więc jak coś to proście o taki :) pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka