xxxzxxx 06.02.07, 17:56 wybieram sie do chrwacji w terminie od 5 maja. czy ktoś może mi podpowiedzieć czego moge sie spodziewać? jaka pogoda? czy dużo ludzi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lipski Re: chorawcja w maju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:59 ludzi malo otwartych sklepow - malo zasp snieznych - brak :-) pogoda - zazwyczaj troche cieplej niz u nas woda - zimna jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
xxxzxxx Re: chorawcja w maju 09.02.07, 08:44 mało pocieszające informację :( może ktoś ma bardziej optymistyczne wieści??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: chorawcja w maju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:50 Wolisz zebym ci sklamal ? Powem tak - nie powinienes sie zniechecac . Wiele osob jezdzi juz w maju . Ot poprostu takie wyjazdy maja troche inny charakter niz te letnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwk Re: chorawcja w maju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:07 Byłem w zeszłym roku na początku maja.Na płn. było bardzo zimno 5-6 stopni lecz po przyjeżdzie do Dalmacji niespodzianka ciepło.Woda w zatoczkach do kąpania 18- 20.Z naszej grupy prawie wszyscy się kąpali.Na wycieczkę jak ja byłem pogoda super ale na wczasy chyba za wcześnie a na płn. napewno za wcześnie jak ktoś chce plażować.W popularnych miejscowościach i miejscach już dosyć tłoczno ale dało się wytrzymać.Zeszłoroczny maj na Istrii był akurat wyjątkowo chłodny ale z pogodą tak jest.U nas też było zimno jak na maj.Wyjechałem z Polski w zimowej kurtce.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: chorawcja w maju IP: 195.94.206.* 09.02.07, 11:15 Gość portalu: kwk napisał(a): > Woda w zatoczkach do kąpania 18 -20. Po tym Chorwaci poznają turustów z Polski. Nikt normalny nie wlazłby do wody przy takiej temperaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwk Re: chorawcja w maju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:03 Nie powiem byliśmy pewną atrakcją dla naubieranych tubylców. Odpowiedz Link Zgłoś