IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:01
Którą część Ziogosce polecacie?Chodzi mi o nieprzeludnione plaże. Czy są tam
jkieś knajpki, lody,sklepy, kantor ? BEdE wdzięczny za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: dagarts Re: Zivogosce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:11
      Byłam w Zivogosce Blato na campie Dole. Miejscowość mała,urokliwa. Pieniądze
      wymienialiśmy na miejscu na campingu i w Makarskiej.Plaża ładna, byliśmy w
      czerwcu, więc nie było tłoku.
      • Gość: ania Re: Zivogosce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:23
        Byłam w Zivogosce Porat w miesiącu lipcu, super miejsce jak ktoś szuka spokoju,
        mało ludzi szczególnie na plaży, niezatłoczone kafejki, pieniążki można
        wymienić na miejscu na poczcie, sklepiki. Super droga do pobliskiego bardziej
        rozrywkowego Igrane, gdzie można śmiało pójść na piechotkę z dzieciaczkami (nie
        idzie się magistralą). Mi się bardzo tam podobało a nie był to mój pierwszy
        wyjazd do Chorwacji.
        • Gość: zbynek Re: Zivogosce IP: *.c245.petrotel.pl 14.02.07, 15:58
          Byłam w Zivogosce Porat w miesiącu lipcu, super miejsce jak ktoś szuka spokoju,
          >
          > mało ludzi szczególnie na plaży, niezatłoczone kafejki, pieniążki można
          > wymienić na miejscu na poczcie, sklepiki. Super droga do pobliskiego bardziej
          > rozrywkowego Igrane

i po co ludziom pisać bzdury - jaki w tym cel.
          Zivogosce jak i Igrane to nieciekawe miejscowości - jeden sklep ,poczta
          i więcej nic./ nie wiem czemu Igrane polecasz jako bardziej rozrywkowe/
          jedno co tam mona znaleść to np.spokój w sierpniu.,
          są miejsa nawet w Breli czy Tucepi gdzie tesz można znaleśc spokój - no ale
          klimat i bliskość do tych pozostałych spraw nieporównywalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka