Gość: Ilonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:19 Fajne miejsca koło Zadaru,gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Zadar-okolice IP: *.stella.net.pl 28.03.07, 17:34 nam się podobały Turanj oraz sąsiadujący z nim sv. Petar: blisko na wypady do Zadaru (ok. 20 km) i Biogradu (ok. 10 km, w miarę daleko od hałaśliwych i zatłoczonych miejscowości z marinami (tam ceny są zawsze odczuwalnie wyższe) typu Sukosan, blisko np. nad Vransko Jezero, Krka, do Szybenika, na Kornati, Murter, na plaże typu Crvena Luka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Zadar-okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:54 Sam Zadar jest ciekawy,my byliśmy i nam się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkoni Re: Zadar-okolice IP: 62.148.81.* 31.03.07, 11:34 w tym roku poraz 3 jedziemy do Bibinie spokojna miejscowosc bez polaków .Wszedzie blisko , zawsze miejsce na plazy ,spokój . Do Zadaru w 5min . Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmjed Re: Zadar-okolice IP: *.compower.pl 31.03.07, 22:03 a jakieś fajne noclegi : apartament dla 3 osób ? możesz coś polecic w Bibione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197@wp.pl Re: Zadar-okolice IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.04.07, 10:40 Witam . Mogę polecić miejsce w Sukoszanie, Jest to blisko Zadaru a plaża dla dzieci i dorosłych wymażona bowiem choć wybetonowana ale piaszczysta. Naprawdę polecam jest super. Doobra baza wypadowa. Odpowiedz Link Zgłoś
monia323 Re: Zadar-okolice 18.04.07, 15:50 Byłam w sukosanie w zeszłym roku i równiez polecam aczkolwiek nie ma tam plazy piaszczstej wiec nie wprowadzaj w bład. Plaża jest betonowai z małym zwirkiem a nie z piaskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Zadar-okolice IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.04.07, 09:11 Tak jak napisałam plaża wybetonowana a w morzu piasek i bez jeżowców co za tym idzie spokojnie chodzisz sobie w morzu po piasku. Nikogo nie wprowadzam w błąd. Może tak zapytam, byłaś na plaży 'Diecięcy raj"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia323 Re: Zadar-okolice IP: 217.153.94.* 20.04.07, 11:02 tak byłam codziennie. Ale w morzu niestety były równiez kamienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia323 Re: Zadar-okolice IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.04.07, 11:46 Witam, Piszesz, że codziennie byłaś w morzu i też tam kamienie. To coś nie tak. W Sukoszanie na plaży nazywaną"Diecięcy raj" naprawdę nie ma dużo tych "nieszczęsnych" kamieni, spokojnie na tej plaży, w morzu, grzebało się w piachu i piękne muszle znajdowaliśmy.Zapraszam na główną plaże Sukoszanu.Myślę też,że zakończymy ten temat, bowiem nie chodzi mi, ani Tobie o spór tych kamieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serki Re: Zadar-okolice IP: *.pronet.lublin.pl 24.04.07, 11:58 Zadar jest wspaniały, doskonały na wypady. Wkoło mnóstwo atrakcji. My co roku jeździmy do Sukosanu i prawie co wieczór robimy wypad na Morskie Organy do Zadaru Szczególnie polecamy najtańszy autocamp jaki przez tyle lat udało nam się znaleźć autocampmrkva.prv.pl Cudo, spokój, rodzinnie-bo to taki przydomowy,sympatyczny. Polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: Zadar-okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:22 Gość portalu: serki napisał(a): > Szczególnie polecamy najtańszy autocamp jaki przez tyle lat udało nam > się znaleźć autocampmrkva.prv.pl Prosze o wyjasnienie. Nigdy nie bylem na takim obiekcie i wg. oferty www.autocampmrkva.prv.pl/ wyliczylem ze dla dwoch osob ktore przyjada tam samochodem i rozbija namiot z podlaczeniem do pradu. Wyszlo mi 45 Kn Dobrze policzylem ???? Ile to wyjdzie przeliczajac na EU ????? Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodniak_r Re: Zadar-okolice 24.04.07, 18:05 Witam! Zapraszam na: www.turystykawodna.pl/index.php?go=g_tur_chorwacja Może się do czegoś przyda. Pozdrawiam Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serki Re: Zadar-okolice IP: *.pronet.lublin.pl 26.04.07, 09:49 1 euro to 7,3 kuny. Tak więc widzisz nie jest drogo. Znam takie campingi gdzie wychodzi 25 euro i są to takie sobie campingi. Ale to wszystko kwestia upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś