Dodaj do ulubionych

szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!!

IP: *.csk.pl 14.06.07, 00:18
Mam straszny problem;)od jakiegos czasu szukam apartamentu w Makarskiej dla
4os doroslych i dziecka 10 letniego w przyzwoitej cenie i w miare mozliwosci
blisko morza termin 25.08-02.09 i kurcze nic!!!
A moze powinnam poszukac gdzies indziej, w sensie inna miejscowosc??
Co polecacie na pierwszy wypad do Cro??
Zalezy nam na tym zeby pare dni powygrzewac sie na plazy ,ale tez pozwiedzac
troche no i mile widziane centrum z rest itp w poblizu
Błagam pomozcie, doradzcie
Wiem ze pewnie mnostwo osob juz o to prosilo,ale jestem w kropce!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Izaabelka Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 08:38
      spróbuj w google wpisać "apartmani makarska"
      • Gość: Gość Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 08:40
        Ja proponuję poszukać w internecie na www.adriatica.net
        Mnóstwo ofert począwszy od luksusowych hoteli aż po pokoje gościnne. Musowo coś
        znajdziesz.
      • Gość: madzia Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 14.06.07, 09:59
        Wlasnie tak robilam i znalazlam pare ofert mailowalam z wlascicielami,ale tylko
        2 mi odpisalo:(
        • nika1228 Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! 14.06.07, 10:20
          spróbuj na www.interhome.com.pl
          albo bez com nie pamietam
    • Gość: Martyna Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:37
      A ja polecam w tym terminie jechać w ciemno. Napewno znajdziesz coś ciekawego a
      najważniejsze takiego jak Ci będzie pasowało i potargopwać się na miejscu
      mozesz. Pozdrowienia.
    • Gość: Henryka Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: 212.91.115.* 14.06.07, 11:45
      Proponuje Zadar,ma 3 parki przyrody 5 parkow narodowych jest pieknym
      miasteczkiem,w ciemno nie radze bo szkoda czasu na szukanie a ceny takie same
      jak przez biuro podrozy bo wlasciciele apartamentow zawyza wtedy cene polecam
      www.forumtours.hr
      • Gość: Izaabelka Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 12:37
        Jak przez biuro to polecam europol.com.pl
        W zeszłym roku z rodziną byliśmy z tego biura w apartamentach we Włoszech,
        wszysko było OK
    • Gość: Dorota Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:11
      Polecam Stanici 4 km za Omisem w kierunku Makarskiej. Willa Jura ( mówią po
      angielsku ) Willa u Perkowica ( język niemiecki ). Jutro podam ci namiary
      • Gość: ddb2 Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 14:51
        Sprawdz tu:
        www.adrialin.pl/suchergebnis.html?regionID=3&town=MAK&accomodation=1&dateFrom=&dateTo=&adultNo=4&kidNo=&alterKind1
        =0&alterKind2=0&alterKind3=0&alterKind4=0&alterKind5=0&alterKind6=0&alterKind7=0
        &alterKind8=0&alterKind9=0&alterKind10=0&alterKind11=0&alterKind12=0&alterKind13
        =0&alterKind14=0&alterKind15=0&alterKind16=0&alterKind17=0&alterKind18=0&alterKi
        nd19=0&alterKind20=0&roomNo=&simplesearch=Rozpocznij+szukanie
    • Gość: madzia Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 14.06.07, 14:51
      w sumie juz znalazlam.
      Tak sie tylko zastanawiam, jak jest z odleglosciami do plazy i centrum.
      Skoro pisza w swoich ofertach np200 m a jak sprawdzam na mapie to wychodzi
      troche dalej.Orientuje sie ktos moze jak daleko od morza polozona jest ul
      zagrebacka, bo tej kwatery nie moge sprawdzic w zaden sposob.Nie ma jej na
      mapie.Bede wdzieczna rowneiez za jakiekolwiek opinie na temat plazy i w ogole
      miasta Makarska. Co polecacie itp? Jak spedzaliscie czas bedac wlasnie tam
      Z gory dziekuje!!
      • Gość: asia Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.nj.pl 14.06.07, 15:23
        200m w upale pod górkę, współczuje ;)bardzo męczące. plaża wąska i bardzo
        bardzo zatłoczona, deptak wieczorami też tłoczny. ogólnie makarska nie jest zła
        ale w czerwcu lub we wrześniu. pozdro.
        • moneta21 Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! 14.06.07, 21:38
          jeżeli przesuniecie wyjazd na 20.08 to możemy pojechać razem i Wam
          pomożemy,byliśmy już dwa razy i zawsze w ciemno -tak jest najlepiej i
          najtaniej.w tamtym roku za apartament ponad 100 m ( od morza 20 m) za dwie
          rodziny czteroosobowe płaciliśmy 50Euro.Zajechaliśmy około 21,00 i szukaliśmy
          jakieś 20 minut.
    • Gość: pumis Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 23:38
      Zobacz tutaj:

www.chorvatsko-ubytovani.cz/
      www.tucepi.net/tucepi-apartments.htm
      www.tucepi.com/privatni/index.html
      www.drvenik.net/
      www.hr/wwwhr/tour/accomm/index.hr.html
      pozdr.
      • Gość: Alen makarska riviera IP: 87.252.137.* 17.06.07, 08:22
        visit:

www.adriastar.com
        www.gradac.info
        www.2baskavoda.com
        • Gość: Alen Lastovo, Peljesac, Korcula and Vis IP: 87.252.137.* 17.06.07, 08:24
          www.dalmatien-tourist.eu
    • ewelinam10 Re: szukam szukam i nic!!!!!!!!!!!! 18.06.07, 15:34
      Napisz do mnie to pomoge Ci znalezc fajne mieszkanko wakacyjne niedaleko plazy
      ewelinam10@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka