Gość: madzia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.06.07, 15:59 Proszę poradzcie gdzie nalezy udać sie na Korculę -gdzie jest naładniejsza plaża i ciekawe miejsca pod wzgledem turystycznym?macie jakieś namiary na sprawdzone apartamenty?dziekuje !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: Korcula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:04 Najładniejsza plaża na Korculi jest w Lumbardzie- piaszczysta, może troszkę brudna, ale dla mnie mimo to była super:). Kwatery miałam w Orebiću ,a na Korculę płynęłam promem, Super wycieczka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcmumin Re: Korcula IP: *.toya.net.pl 30.06.07, 23:51 Plaża w Lumbardzie jest przereklamowana, zresztą pierwszy raz (i jak na razie ostatni)zawiodłem się na pascalu. Mieszkałem w m. Racisce i właśnie za pascalem pojechałem na tą ponoć najlepszą na wyspie plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
wasaga Re: Korcula 30.06.07, 23:52 My jeżliśmy do "cud zatoczek" na wschodnim wybrzeżu. Z głównej drogi zjeżdżliśmy szutrowymi drogami w stronę morza i było przepięknie najczęściej byliśmy na plaży sami. Plaże czyste z małych otoczaków. Kup sobie na miejscu dokładną mapę Korczuli i większość dróg na niej naniesionych ( tych białych ) jest przejezdna chociaż na pierwszy rzut oka na to nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Korcula IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.07, 11:20 Dziekuje ! za info Odpowiedz Link Zgłoś