Dodaj do ulubionych

kwatery na Wyspie Murter

IP: *.uznam.net.pl 15.07.07, 10:04
Wybieramy sie w sierpniu na Murter- 4 os. dorosłe. Trochę póżno się za to
zabrałam i mam trudność ze znalezieniem kwatery , bardzo proszę o namiary,
najchętniej w zacisznym miejscu. w ubiegłym roku praaaaawie zraziłam się do
Chorwacji przez pobyt w Makarskiej, jak się okazuje nie jest możliwe:))
wybaczam wszystko i w tym roku wracam z pokorą:)))Pozdrawiam fanów Chorwacji
Obserwuj wątek
    • porku24 Re: kwatery na Wyspie Murter 17.07.07, 00:46
      ogólnie to chciałem jechać tam w zeszłym roku oczywiście w ciemno jeżdza tak od
      lat i nigdy nie ma problemu, po przyjezdzie na mijsce wyobrażaliśy sobie
      całkiem coś innego objechaliśmy wyspe widoki nie pwoiem całkiem całkiem ale po
      1 strasznie drogie kwatery a po drugie osobiście ja bym sie tam zanudził no ale
      widomo rzecz gustu w każdym badz razie zrezygnowaliśmy i udalismy się do Vodic
      co okazało się strzałem w 10 !!!:)to chyba tyle jeśli masz jakieś konkretne
      pytania to pisz ale jak napisałem wyżej nie ma problemu ze znalezieniem kawter
      na miejscu jadąc w ciemno
      • Gość: fasolka Re: kwatery na Wyspie Murter IP: *.2-0.pl 09.08.07, 11:06
        ja wczoraj wróciłam z Murteru- kwatere szukalismy w ciemno- było
        ciężko ale się w końcu udało- 4 os- 40 euro/ doba. Kwatera z
        ogromnym salonem, antresolą, aneksem, łazienką i tarasem. Do plaży 3
        min, do centrum "rzut beretem". Miło, ładnie i sprawnie!
        • Gość: Waldi74 Re: kwatery na Wyspie Murter IP: *.play-internet.pl 24.04.15, 22:28
          Witam

czy byłabys taka uprzejma i podała namiar na kwatere lub miejsce, własnie planujemy rodzinny wyjazd na Murter ze względu na plażę S|lanica, 2 dzieci, podobno bardzo fajnie. Szukamy 2+ 2 40 - 50 Euro w fajnym miejscu. Moze wiesz jak wyglada mozliwośc ponurkowania z maskami, nauka dzieci raczej niz profesjonalne. Jak ogólnie wrażenia?

z góry dzieki za info
          Waldek
          • Gość: xmk Re: kwatery na Wyspie Murter IP: *.toya.net.pl 05.05.15, 22:03
            poro ciekawych domów jest na stronach interhome i adriatic.hr casamundo

Dla takiej liczby osób lepiej wcześniej cos zarezerwować.

W razie pytań piszcie smiało. wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki, zawsze coś

Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :)

mój mail to: michalkorus@wp.pl

wystarczy go wkleić jako kod rabatowy / kupon

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
          • Gość: monika Re: kwatery na Wyspie Murter IP: *.free.aero2.net.pl 24.06.15, 16:18
            www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=5692 witam Murter to wspaniała wyspa jadę tam trzeci raz .Dla rodzin z dziećmi wymarzona plaża nie widziałam tam drugiej takiej. Na jedzonko i przemilą obsługę zapraszam do tunga re . już nie mogę się doczekać!
          • meltibi Re: kwatery na Wyspie Murter 26.06.15, 06:22
            Plaża jest rzeczywiście bardzo ładna, długo płytko, ale ilość osób okupująca tę plażę naprawdę bardzo zniechęca. Na kawałku wąskiej plaży trudno znaleźć miejsce, aby położyć koc. Czasem nie ma jak przejść. W wodzie tłok. Ogólnie Murter na plus.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka