Dodaj do ulubionych

Primosten i okolice

IP: *.promax.media.pl 26.07.07, 10:53
Witam
Proszę Was bardzo pomoc i informacje.
Na początku września wybieramy się do Primosten. Jeśli ktoś był to prosze o
jakąs relację i opis.
Z góry dziękuję za wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Primosten i okolice IP: 213.77.33.* 26.07.07, 11:12
      Słyszałem w wiadomościach, że teraz tam szaleje pożar. Podali własnie
      Primosten. Pzdr.
      • beti22 Re: Primosten i okolice 23.08.07, 16:10
        Byłam tam przejazdem bardzo podobalo mi sie to miasteczko widokowo.

Tu jest pare zdjec -

fotoforum.gazeta.pl/72,2,944,67530277.html
    • Gość: malapaskuda Re: Primosten i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:43
      W sobotę wróciliśmy z Primosten, napisz co cię interesuje - odpowiem.
      • Gość: hose Re: Primosten i okolice IP: *.promax.media.pl 26.07.07, 15:27
        wiec interesuje mnie czy znajdę jakiś apartament blisko morza z fajną plażą nie
        zatłoczona najlepiej kamienistą nie betonową skąd dostane się spacerkiem
        powiedzmy do centrum w jakieś 20 minut. Ogólnie interesuje mnie Primosten, jaka
        to miejscowość czy jest godna polecenia czy może to tandetny kurort?, chodzi mi
        o sam klimat po zdjęciach które znalazłem w internecie widać, że jest malowniczo
        położone, oczywiście interesują mnie też ceny, poza tym co jest tzn co jest
        godne zobaczenia w Primosten (jakieś zabytki), gdzie się można rozerwać (jakieś
        tańce). Ogólnie interesuje mnie wszystko!!!Dziekuje za wszystkie opinie i
        pozdrawiam fanów Chorwacji
        • Gość: malapaskuda Re: Primosten i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:39
          Jest dosyć dużo apartamentów blisko plaży ale nie wiem czy będą wolne. Przy
          głównej drodze stoi mnóstwo ludzi oferujących apartamenty, jest kilka biur
          turystycznych więc z pewnością coś się uda znaleźć. Plaże są kamieniste nie
          betonowe w centrum Primosten : jedna przy hotelu ale wstęp chyba tylko dla
          gości hotelowych, jedna przy deptaku dosyć mała i strasznie zatłoczona i
          jeszcze jedna duża kamienista, fajna w stronę przystani statku Leska.
          My znaleźliśmy cudowne miejsce do kąpieli kilkanaście km do Primosten w stronę
          Szybenika , w lesie. Woda przecudnie czysta, wejście po kamieniach ale łagodne.
          Zaliczyliśmy plaże w Primosten, Dolac, Grebasticy, Brodaricy, Marinie,
          Rogoznicy ale to miejsce było najlepsze. Jeżeli nie ma samochodu to polecam
          plażę w Primosten , od centrum do przystani Leski.
          Primosten moim zdaniem jest super, stare miasto ma fajny klimat, można
          symaptycznie w knajpkach posiedzieć a wieczorami są koncerty. Deptak do starego
          miasta niestety strasznie zatłoczony , wieczorami ciężko się przecisnąć.
          W sprawie cen to nie bardzo pamietam, starałam się nie zwracać na nie uwagi :)W
          sklepach płaciliśmy kartą. Jak masz konkretne pytania a ja zdołam sobie
          przypomnieć to podam.
          My byliśmy sami z dwójką dzieci więc na tańce nie wybieraliśmy się ale przy
          drodze był znak na disco Aurora :)
          W Primosten nie ma wiele do zwiedzania, stare miasto i chyba tyle. My
          jeździliśmy po kolicy : Split, Trogir, Szybenik.

Piękne miasteczko, polecam !
          • Gość: gość Re: Primosten i okolice - prosze o rady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 08:45
            witam, wybieram sie za kilka dni do Primosten i interesuja mnie ceny
            jaki sa w tej konkretnej miejscowości.
            • beti22 Re: Primosten i okolice - prosze o rady 23.08.07, 22:50
              takie jak zawsze- wysokie
    • Gość: ewia Re: Primosten i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:04
      witam ja tez na poczatku wrzesnia wybieram sie do Primosten i mam spore obawy w
      zwiazku z tymi pozarami.
      • ak53 Re: Primosten i okolice 25.08.07, 10:13
        W Primostenie byliśmy z 10 razy. Jeśli chodzi o apartamenty o
        polecam TEPLI BOK. / wpisz w google Tepli Bok primosten / urocze
        miejsce z prywatną plażą. Szefem jest tam Antonio Jurić. Ceny i
        fotki w internecie. Jest to ok. 500 m od miasteczka. Dookoła jest
        naprawdę wiele do zwiedzania. Mogę też polecić sporo dobrych
        knajpek. We wrześniu jest już spokój.
        Jeśli chesz więcej info to mail ga53@onet.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka