Gość: hose IP: *.promax.media.pl 26.07.07, 10:53 Witam Proszę Was bardzo pomoc i informacje. Na początku września wybieramy się do Primosten. Jeśli ktoś był to prosze o jakąs relację i opis. Z góry dziękuję za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: Primosten i okolice IP: 213.77.33.* 26.07.07, 11:12 Słyszałem w wiadomościach, że teraz tam szaleje pożar. Podali własnie Primosten. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
beti22 Re: Primosten i okolice 23.08.07, 16:10 Byłam tam przejazdem bardzo podobalo mi sie to miasteczko widokowo. Tu jest pare zdjec - fotoforum.gazeta.pl/72,2,944,67530277.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malapaskuda Re: Primosten i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:43 W sobotę wróciliśmy z Primosten, napisz co cię interesuje - odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hose Re: Primosten i okolice IP: *.promax.media.pl 26.07.07, 15:27 wiec interesuje mnie czy znajdę jakiś apartament blisko morza z fajną plażą nie zatłoczona najlepiej kamienistą nie betonową skąd dostane się spacerkiem powiedzmy do centrum w jakieś 20 minut. Ogólnie interesuje mnie Primosten, jaka to miejscowość czy jest godna polecenia czy może to tandetny kurort?, chodzi mi o sam klimat po zdjęciach które znalazłem w internecie widać, że jest malowniczo położone, oczywiście interesują mnie też ceny, poza tym co jest tzn co jest godne zobaczenia w Primosten (jakieś zabytki), gdzie się można rozerwać (jakieś tańce). Ogólnie interesuje mnie wszystko!!!Dziekuje za wszystkie opinie i pozdrawiam fanów Chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malapaskuda Re: Primosten i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:39 Jest dosyć dużo apartamentów blisko plaży ale nie wiem czy będą wolne. Przy głównej drodze stoi mnóstwo ludzi oferujących apartamenty, jest kilka biur turystycznych więc z pewnością coś się uda znaleźć. Plaże są kamieniste nie betonowe w centrum Primosten : jedna przy hotelu ale wstęp chyba tylko dla gości hotelowych, jedna przy deptaku dosyć mała i strasznie zatłoczona i jeszcze jedna duża kamienista, fajna w stronę przystani statku Leska. My znaleźliśmy cudowne miejsce do kąpieli kilkanaście km do Primosten w stronę Szybenika , w lesie. Woda przecudnie czysta, wejście po kamieniach ale łagodne. Zaliczyliśmy plaże w Primosten, Dolac, Grebasticy, Brodaricy, Marinie, Rogoznicy ale to miejsce było najlepsze. Jeżeli nie ma samochodu to polecam plażę w Primosten , od centrum do przystani Leski. Primosten moim zdaniem jest super, stare miasto ma fajny klimat, można symaptycznie w knajpkach posiedzieć a wieczorami są koncerty. Deptak do starego miasta niestety strasznie zatłoczony , wieczorami ciężko się przecisnąć. W sprawie cen to nie bardzo pamietam, starałam się nie zwracać na nie uwagi :)W sklepach płaciliśmy kartą. Jak masz konkretne pytania a ja zdołam sobie przypomnieć to podam. My byliśmy sami z dwójką dzieci więc na tańce nie wybieraliśmy się ale przy drodze był znak na disco Aurora :) W Primosten nie ma wiele do zwiedzania, stare miasto i chyba tyle. My jeździliśmy po kolicy : Split, Trogir, Szybenik. Piękne miasteczko, polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Primosten i okolice - prosze o rady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 08:45 witam, wybieram sie za kilka dni do Primosten i interesuja mnie ceny jaki sa w tej konkretnej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
beti22 Re: Primosten i okolice - prosze o rady 23.08.07, 22:50 takie jak zawsze- wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewia Re: Primosten i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:04 witam ja tez na poczatku wrzesnia wybieram sie do Primosten i mam spore obawy w zwiazku z tymi pozarami. Odpowiedz Link Zgłoś
ak53 Re: Primosten i okolice 25.08.07, 10:13 W Primostenie byliśmy z 10 razy. Jeśli chodzi o apartamenty o polecam TEPLI BOK. / wpisz w google Tepli Bok primosten / urocze miejsce z prywatną plażą. Szefem jest tam Antonio Jurić. Ceny i fotki w internecie. Jest to ok. 500 m od miasteczka. Dookoła jest naprawdę wiele do zwiedzania. Mogę też polecić sporo dobrych knajpek. We wrześniu jest już spokój. Jeśli chesz więcej info to mail ga53@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś