Gość: Ramires IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.07.03, 21:45 Kochani, którędy najlepiej jechać na chorwację samochodem na gaz lpg? Czy są stacje, jak są czynne, ile kosztuje litr? i którędy jechać przez Bośnię czy Węgry? pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: *.czes.gazeta.pl 08.07.03, 21:57 Stacji LPG jest w Chorwacji bardzo mało. Głównie są na Istrii. Można jednak na dostać mapki z bardzo szcegółowymi planami dojazdu do wszystkich stacji LPG. Taki wątek był już na tym forum. Poszukaj, będzie tam dużo więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aoles Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 08.07.03, 22:07 Gość portalu: Ramires napisał(a): > > i którędy jechać przez Bośnię czy Węgry? Co ma piernik do wiatraka? Obojętnie czy przez Węgry czy Austrię,Słowenię.Do Bośni trafisz będąc już w Chorwacji. Obawiam się,że tak znając państwa przez które można jechać do Chorwacji możesz wylądować w np. Portugali. Przez Bośnię warto jechać np w okolice Dubrownika czy Peljesaća. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: *.net.hinet.hr 09.07.03, 10:31 Oficjalnie w CHorwacji jest 19 stacji na gaz, sa w kazdym wiekszym miescie. Mam zestawienie w Wordzie. Podaj mi swoj adres, a wysle Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: 167.83.9.* 09.07.03, 15:06 Zajrzyj tu: www.lpg.mtl.pl Ja dzięki informacjom zawartym na tej stronie przejechałam na gazie prawie całą HR. Generalnie, jeśli chodzi o wybrzeże, to LPG jest na Istrii, ostatni na południe w Rijece, a następny dopiero w Trogirze przed Splitem, potem już trochę stacji jest, ostatnia w Dubrovniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: 167.83.9.* 09.07.03, 15:09 Gość portalu: Jagna napisał(a): > ostatni na południe w Rijece, a następny dopiero w Trogirze przed Splitem, > Poprawiam się: następna stacja jest oczywiście w Zadarze, a następna w Trogirze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramires Re: Chorwacja LPG - Do Danusi IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.07.03, 16:55 Hej oto moj adres arsn@wp.pl Ramires Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Szulc Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: mastema:* / 192.168.0.* 12.07.03, 16:21 Czy mógłbym prosić o wysłanie tego spisu stacji LPG w Chorwacji ? Pozdrawiam kabantiger@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.14, 09:41 Prosze o podanie miejsc gdzie mozna tankowac gaz LPG. Czy pasuja tam polskie (wlewy,gniazda ),czy to jest dobry gaz i ile kosztuje litr. Z gory dziekuje pozdrawiam. Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... 03.05.14, 19:21 Tego to ja już nie wiem ile kosztuje;) Tankowaliśmy gaz cztery lata temu. Potem zmieniliśmy samochód. Ale na pewno nie było problemów z wlewem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... 04.05.14, 04:17 map.hak.hr/en z lewej strony mamy menu, na którym zaznaczamy to co chcemy widzieć (między innymi stacje paliw z LPG) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramires Chorwacja LPG - Do Aoles'a IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.07.03, 17:00 Coś mi musiało nie wyjść ale po dwóch PiwoWarkach to może czasem coś nie wyjść. pytanie miało brzmieć czy przez Bośnię i Węgry czy przez Austrię? Oczywiście, że można dojechać nawet i przez Macedonię ale dla mnie ważne jest aby na trasie były stacje LPG i aby były to potwierdzone i pewne informacje sorki za wprowadzenie cię w błąd jak coś wiesz bardziej szczególowo to napisz jak nie wiesz to już nie musisz odpowiadać pzdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś