Dodaj do ulubionych

Chorwacja - samochód na gaz LPG...

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.07.03, 21:45
Kochani,
którędy najlepiej jechać na chorwację samochodem na gaz lpg?
Czy są stacje, jak są czynne, ile kosztuje litr?
i którędy jechać przez Bośnię czy Węgry?
pa
Obserwuj wątek
    • Gość: szcz Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: *.czes.gazeta.pl 08.07.03, 21:57
      Stacji LPG jest w Chorwacji bardzo mało. Głównie są na Istrii. Można jednak na
      dostać mapki z bardzo szcegółowymi planami dojazdu do wszystkich stacji LPG.
      Taki wątek był już na tym forum. Poszukaj, będzie tam dużo więcej szczegółów.
    • Gość: Aoles Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 08.07.03, 22:07
      Gość portalu: Ramires napisał(a):

> > i którędy jechać przez Bośnię czy Węgry?
      Co ma piernik do wiatraka? Obojętnie czy przez Węgry czy Austrię,Słowenię.Do
      Bośni trafisz będąc już w Chorwacji. Obawiam się,że tak znając państwa przez
      które można jechać do Chorwacji możesz wylądować w np. Portugali.
      Przez Bośnię warto jechać np w okolice Dubrownika czy Peljesaća.
      • Gość: Danusia Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: *.net.hinet.hr 09.07.03, 10:31
        Oficjalnie w CHorwacji jest 19 stacji na gaz, sa w kazdym wiekszym miescie.

Mam zestawienie w Wordzie. Podaj mi swoj adres, a wysle Ci.
        • Gość: Jagna Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: 167.83.9.* 09.07.03, 15:06
          Zajrzyj tu:
          www.lpg.mtl.pl
          Ja dzięki informacjom zawartym na tej stronie przejechałam na gazie prawie całą
          HR. Generalnie, jeśli chodzi o wybrzeże, to LPG jest na Istrii, ostatni na
          południe w Rijece, a następny dopiero w Trogirze przed Splitem, potem już
          trochę stacji jest, ostatnia w Dubrovniku.
          • Gość: Jagna Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: 167.83.9.* 09.07.03, 15:09
            Gość portalu: Jagna napisał(a):

> ostatni na południe w Rijece, a następny dopiero w Trogirze przed Splitem,
            >
            Poprawiam się: następna stacja jest oczywiście w Zadarze, a następna w Trogirze.
        • Gość: Ramires Re: Chorwacja LPG - Do Danusi IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.07.03, 16:55
          Hej
          oto moj adres
          arsn@wp.pl
          Ramires
        • Gość: Michał Szulc Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: mastema:* / 192.168.0.* 12.07.03, 16:21
          Czy mógłbym prosić o wysłanie tego spisu stacji LPG w Chorwacji ?
          Pozdrawiam

kabantiger@wp.pl
        • Gość: Grzegorz Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.14, 09:41
          Prosze o podanie miejsc gdzie mozna tankowac gaz LPG. Czy pasuja tam polskie (wlewy,gniazda ),czy to jest dobry gaz i ile kosztuje litr.
          Z gory dziekuje pozdrawiam. Grzegorz
          • heca7 Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... 03.05.14, 19:21
            Tego to ja już nie wiem ile kosztuje;) Tankowaliśmy gaz cztery lata temu. Potem zmieniliśmy samochód. Ale na pewno nie było problemów z wlewem itd.
          • hepik1 Re: Chorwacja - samochód na gaz LPG... 04.05.14, 04:17
            map.hak.hr/en
            z lewej strony mamy menu, na którym zaznaczamy to co chcemy widzieć (między innymi stacje paliw z LPG)
      • Gość: Ramires Chorwacja LPG - Do Aoles'a IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.07.03, 17:00
        Coś mi musiało nie wyjść
        ale po dwóch PiwoWarkach to może czasem coś nie wyjść.
        pytanie miało brzmieć czy przez Bośnię i Węgry czy przez Austrię?
        Oczywiście, że można dojechać nawet i przez Macedonię ale dla mnie ważne jest
        aby na trasie były stacje LPG i aby były to potwierdzone i pewne informacje
        sorki za wprowadzenie cię w błąd
        jak coś wiesz bardziej szczególowo to napisz
        jak nie wiesz to już nie musisz odpowiadać
        pzdr ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka