Gość: Turystka IP: *.chello.pl 18.07.03, 19:01 Bardzo proszę o informacje na temat miasteczka Karlobag (plaża, woda, klimat miasta) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasik_ Re: Karlobag IP: *.ite.waw.pl 21.07.03, 12:23 Witaj ja byłam w Karlobagu w zeszłe wakacje. Miasteczko maleńkie, plaże betonowe, ogólnie odniosłam wrażenie że troszkę nudnawo jeśli lubisz bujne życie wieczorne. Jest jeden większy chotel gdzie przyjeżdżają kolonie i jest dużo dzieciaków na plaży, wieczorami raczej nie spodziewaj się większych atrakcji . Są jakieś dyskoteki ale na nich spotkać można jedynie dzieci z kolonii. Miasteczko bardziej jest nastawione na przejezdnych którzy jadą lub wracają. Ale to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jt Re: Karlobag IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 12:39 Straszne zadupie, jest wiele piękniejszych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Karlobag IP: *.veranet.pl / 192.168.8.* 21.07.03, 14:19 Też tak myslę - niestety. -Gosia- Gość portalu: jt napisał(a): > Straszne zadupie, jest wiele piękniejszych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś