Dodaj do ulubionych

bylam w Chorwacji w Senj- 11-20.08. - pytania?

27.08.03, 15:36
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: bylam w Chorwacji w Senj- 11-20.08. - pytania IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.08.03, 17:13
      Witam,
      W drodze powrotnej z wysp Kvarneru (Losinj, Susak, Unije, Rab) zamierzam na
      kilka godzin wpaść do Senja. Co poza zamkiem warto w nim obejrzeć? Gdzie
      polecasz zjeść obiad?
      Pozdrawiam (i dzięki za info o kursie kuny.... :-) )
      Krzysztof
      wwww.lastovo.prv.pl
      • maniaczytania Re: bylam w Chorwacji w Senj- 11-20.08. - pytania 27.08.03, 17:23
        Warto na pewno zobaczyc kosciol, przejsc sie waskimi uliczkami w samym srodku
        miasteczka (mozna znalezc mnostwo ciekawych pomnikow, itp.). Jest tez muzeum
        blisko kosciola. Ciekawy jest tez rynek Velika Placa, z ktorego mozna dotrzec
        do Wielkiej Bramy.
        A obiadek polecam w konobie "Stari Grad", na pewno znajdziesz, to jedna z
        wiekszych i popularniejszych restauracji ( no i smaczniejszych), albo w Lwim
        Zamku (czy jakos tak), to tuz obok tej pierwszej, jedzenie tez smaczne, ceny
        podobne, za to mozna zjesc na takim malym podworku, ktore jest podworkiem
        zabytkowym z pieknymi glowami lwow i arkadami (to byl kiedys palacyk jakiegos
        ksiecia, czy innego wielmozy), jest tam naprawde uroczo.
        Warto tez pojsc na plaze i molo.
        • Gość: Krzysztof Dzięki Ci wlk! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.08.03, 17:53
          Dzięki Ci wlk. za te informacje!
          Krzysztof
          • Gość: elka73 Do Krzysztofa IP: 217.153.168.* 27.08.03, 19:01
            Czy mógłbyś polecić jakieś apartamenty,kwatery na Losinj?
            Dla 6 Dor. + 2 małe...
            Dzięki
            • Gość: Krzysztof O Losinj IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.08.03, 11:52
              My w Losinju śpimy w hotelu - www.jadranka.hr
              O apartamentach trudno mi cokolwiek powiedzieć, szukałem ich wiosną i było dość
              drogo. Zajrzyj na np. www.tz-malilosinj.hr lub pogrzeb w internecie
              Pozdrawiam
              Krzysztof
          • maniaczytania Re: Dzięki Ci wlk! 29.08.03, 13:09
            Gość portalu: Krzysztof napisał(a):

> Dzięki Ci wlk. za te informacje!
            > Krzysztof

Nie ma sprawy :)
            czekam na dalsze pytania
    • maniaczytania Re: bylam w Chorwacji w Senj- 11-20.08. - pytania 05.09.03, 11:15
      Krzysztofie, daj znac, czy byles w Senj i czy ci sie podobalo:)
    • Gość: kasia Re: bylam w Chorwacji w Senj- 11-20.08. - pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 10:39
      Hej. Ja w Senj byłam 11 razy !!!!!!!! To jest najcudowniejsze miasteczko w
      całej Chorwacji !!! Zwłaszcza w Karnawał w sierpniu. W tym roku również sie
      wybieram !!! to już 12 raz ;))) Polecam plaże "Prva draga" :) Niestety wiele
      razy wstydziłam sie ze jestem Polką kiedy to POLSCY TURYŚCI zachowywali sie
      jak dzicz i byli niekulturalni. Wstyd ! no cóż, jedź jeszcze do Senj - i
      wybierz termin karnawału !!!!Jest zajebiście. pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka