Dodaj do ulubionych

balkany opieka denstystyczna

29.07.08, 13:39
mam takie pytania zwiazane z wyjazdem do czatrnogory i serbi za jakis czs.
otoz mam ostatnio problemy z zebami ale nei chce prze to rezygnowac z
wymazonrgo urlopu. jak wyglada stan opieki dentystysyczne j w tych krajach?
ktos mial jakies doswiadczenia lepszej albo zgrosze?
Obserwuj wątek
    • abbermister Re: balkany opieka denstystyczna 29.07.08, 14:20
      Hehe…dwa lata temu miałem taką sytuację, że mojego syna rozbolał ząb tuż przy
      granicy serbsko-macedońskiej. W sumie byliśmy już nieco w panice…na szczęście
      jakoś to się uspokoiło przez ten czas, choć ostatecznie i tak skończyło się na
      leczeniu kanałowym…
      • puciko Re: balkany opieka denstystyczna 29.07.08, 14:29
        no wlasnie mnei tez pewnie to nie uniknie ale to pozniej a wyjazd niedluho. moze
        po prostu nabrac ketonalu ze soba i mieic nadzieje ze nie bedzie potrzebniy
        • heath.joker Re: balkany opieka denstystyczna 30.07.08, 10:45
          Ha,z tym to akurat możesz mieć problem bo ten refundowany ketonal teraz
          wycofano. Jak się boisz problemów z tym zebem czy zebami to może lepiej refastin
          który ejst jego zamienikiem ale tanszym. i ciesz se ze nie jedziesz do afryki
          :P:P:P
          • hepik1 Re: balkany opieka denstystyczna 30.07.08, 11:11
            Doraźnym wyjściem moze byc utrzymanie wysokiego stęzenia rakiji w organiźmie..
            • puciko Re: balkany opieka denstystyczna 30.07.08, 11:53
              w afryce to chyba tylkjio murzyn z szczypacmi by pomugl :) a rakija...czemu nie :)
              • hubertwow Re: balkany opieka denstystyczna 30.07.08, 12:19
                według mnie proszę państwa, nie ma co demonizować, to jednak jest Europa,
                szczególnie Czarnogóra. Ale takie rzeczy chyba ZAWSZE jednak warto mieć pod ręką
            • hepik1 Re: balkany opieka denstystyczna 30.07.08, 14:05
              Gdyby rakija nie dała rady ,tak na wszelki wypadek,ząb to zub a dentysta to zubar ;)
              • Gość: aaanka Re: balkany opieka denstystyczna IP: 89.174.23.* 30.07.08, 21:24
                Opieka dentystyczna jest bez problemu, tylko dosyć drogo. Wiadomo,że w wysokiej
                temperaturze chore zęby mogą dotkliwie znać o sobie.B. szybko rozwija się stan
                zapalny- opinia stomatologa. Raczej radzę przed wyjazdem zrobić przegląd i wyleczyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka