alina13 25.07.02, 19:45 Czy ktos z Panstwa ma jakies wiadomosci/doswiadczenia z pracy w Izraelu. Interesuje mnie ile moze zarobic inzynier na kontrakcie w Tel Aviv, jakie sa stawki. Jakie koszty zycia, mieszkanie itp. dziekuje, Alina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titus_flavius Alina chce być zbrodniarzem wojennym? 25.07.02, 20:30 alina13 napisała: > Czy ktos z Panstwa ma jakies wiadomosci/doswiadczenia z pracy w Izraelu. > Interesuje mnie ile moze zarobic inzynier na kontrakcie w Tel Aviv, jakie sa > stawki. Jakie koszty zycia, mieszkanie itp. > > dziekuje, > Alina Ave, Każdy kto mieszka w Izraelu wspiera izraelskich zbrodniarzy i tym samym jest zbrodniarzem. Mieszkający w Izraelu płaci bowiem opłaty, podatki (np. cokolwiek kupując) i tp., które SSzaron przeznacza na mordowanie Palestyńczyków. Pamiętaj Alino, że żadna zasługa nie pozostaje bez nagrody, a żadne przewinienie bez kary. Twoja wina jest tym więkza, że nic, poza chęcią zysku, nie zmusza Ciebie do mieszkania w Izraelu. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR Re: Alina chce być zbrodniarzem wojennym? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.02, 20:40 Witam! W Izraelu jest duże zapotrzebowanie na specjalistów budownictwa... Moim zdaniem koniunktura jeszcze wzrośnie jak im się Hamas dobierze do skóry... Tak jak dzięki sir Arturowi Harrisowi powstała koniuktura w budownictwie niemieckim. Gut Geszeft! Frau Alina! Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumisie Odpowiedz IP: *.chem.usu.edu 26.07.02, 00:35 alina13 napisała: > Jakie koszty zycia, Zycie tam jest tanie, za to ubezpieczenie na zycie drogie! Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: pytanie 26.07.02, 00:39 alina13 napisała: > Czy ktos z Panstwa ma jakies wiadomosci/doswiadczenia z pracy w Izraelu. > Interesuje mnie ile moze zarobic inzynier na kontrakcie w Tel Aviv, jakie sa > stawki. Jakie koszty zycia, mieszkanie itp. > > dziekuje, > Alina Alina jak bedziesz miala juz wszystko zalatwione,to moge Ci sprawdzic wiarygodnosc firmy,z ktora podpiszesz kontrakt pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alina13 Re: pytanie 26.07.02, 01:32 viri-palestyna napisał: > Alina jak bedziesz miala juz wszystko zalatwione,to moge Ci sprawdzic > wiarygodnosc firmy,z ktora podpiszesz kontrakt > pozdrawiam Czy mam rozumiec, ze nie powinnam miec zaufania do firmy, ktora oferuje prace? Czy masz jakiez zle doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ktoos Re: 31.07.02, 20:12 Te, Alinek, a raczej Krzychu P., jak chcesz sobie pojechać do Izraela, to podpisuj się WŁASNYM imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś