Gość: Andrzej IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.08, 19:19 Proszę o opinie gdzie na wyspie jest dobry ,tani i z ładną plazą camping pod własny namiot oraz do jakiej miejscowości najlepiej udać się zaraz po przyjeżdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brendabrown Re: Wyspa Cres 13.08.08, 13:22 słyszałam o campingu slatina, ale niestety nie jest to w takiej bezposredniej bliskości promu, tylko mniej więcej na srodku w poblizu Martinścicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artix Re: Wyspa Cres IP: 192.193.245.* 13.08.08, 14:53 Nieźle wygladał AutoCamp Kovacine, byłem tam przed 2 laty, duży teren 20 ha, chyba 40 km od promu z Istrii, koło miejscowosci Cres www.kovacine.com/hr/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Wyspa Cres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:54 Jedź na kemping Kvacine, najlepiej na część dla golasów, super klimatyczne miejsce. Warto mieć też rower i skoczyć np. do pobliskiego miasteczka portowego Cres, to jakieś dwa kilometry alejką wzdłuż plaży. Byłem tam dwa tygodnie na początku lipca, a zostałbym rok. W. Odpowiedz Link Zgłoś