IP: *.rdm.vectranet.pl 03.01.09, 18:57
Proszę o opinie o tej miejscowości. Czy to ,,dziura,, , jakie plaże, jaka
woda, atrakcje , czy warto.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Ruskamen 03.01.09, 21:09
      www.omisinfo.com/pl/omis/ruskamen/
    • Gość: Barbara Re: Ruskamen IP: *.e-wro.net.pl 03.01.09, 21:47
      Plaza żwirowa, nie ma gdzie pospacerować, woda czysciutka, nie ma gdzie się
      zabawic. Omiś - 10 kilometrów autobusem. Nie polecam zwłaszcza młodym osoba.
      Pozdrawiam.
    • Gość: km60 Re: Ruskamen IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.01.09, 09:08
      mieszkałem w hotelu o takiej nazwie.Dziura.Do Omisa(bardzo mi się podobał)daleko.
      • Gość: Robert Re: Ruskamen / do km 60/ IP: *.rdm.vectranet.pl 07.01.09, 10:08
        Czyli mam rozumieć ,że nie polecasz Ruskamen. A możesz napisać coś więcej, jakie
        plaże, woda, dojścia do plaży, itd. Będę wdzięczny za opinie. z góry dziękuję.
        • Gość: km60 Re: Ruskamen / do km 60/ IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.01.09, 13:58
          W hotelu Ruskamen byłem w 2007roku.Spałem tam 6 dni podczas wycieczki
          poChorwacji.Miejsce nieciekawe położone wzdłuż Jadranki(główna droga)Do Omisa ok
          7km.Ciężko bez auta się dostać.Omis fajny.Niezłe plaże knajpki i np.spływ
          Cetiną.Na przeciw Ruskamen wyspa Brac i śliczne miasteczko Pucisca.Z brzegu
          widać też wielki kamieniołom.Plaże kamieniste.Jeśli możesz szukaj czegoś
          innego.Mi to miejsce nie za bardzo się podobało.Pozdrawiam.
          • Gość: Robert Re: Ruskamen / do km 60/ IP: *.rdm.vectranet.pl 07.01.09, 17:24
            Dzięki za spostrzeżenia. Muszę poszukać czegoś innego.
    • Gość: Barbara Re: Ruskamen IP: *.e-wro.net.pl 07.01.09, 19:28
      Novi Vinodolski, Uglijan - polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka