Gość: zainteresowana IP: *.gprs.plus.pl 02.02.09, 18:38 witam, prosze o namiary na dobre kwatery za rozsadna cene blisko morza dla 3 osób na Istrii w terminie 15-22.08. etomaszewska@wp.pl Bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cro-expert Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.dsl.iskon.hr 03.02.09, 18:51 W tym terminie, na Istrii trudno o kwaterę bo jest dużo Włochów (feragosto). polecam link:www.apartmani-hrvatska.com/istra/index.htm uz pozdrav iz Pule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.09, 15:52 mam namiar na bardzo fajną kwaterę na Istrii w miejscowości Medulin. Byłam tam z rodzinką w zeszłym roku. Właściciel ma 2 kwatery - pierwsza to apartament 85m 3 pokoje, kuchnia, jadalnia, przedpokój, łazienka z pralką, klimatyzacja, duży taras z meblami ogrodowymi( w tym apartamencie mieszkaliśmy), ale obok ma jeszcze jeden 3 osobowy. Cisza i spokój, plaża piaszczysta ok 400 m. Było super, chętnie bym tam wróciła, ale niestety nigdy nie wracamy do tych samych miejscowości, w tym roku jedziemy do innego kraju. Jeżeli będziesz zainteresowana to podaj mi maila, wyślę ci więcej informacji i fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaS Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.09, 16:54 Witam, zainteresował mnie twój wpis odnośnie kwater na istri. Prosze o bliższe info. Mój mail: jaryszanna@02.pl. Serdecznie pozdrawiam, AnnaS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.compower.pl 08.02.09, 18:27 Witaj, ja jestem zainteresowany kwatera o której piszesz, bardzo prosze o namiary, fotki, ceny itp na adres rfilip@interia.pl Z góry bardzo dziękuję Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.gprs.plus.pl 10.02.09, 19:43 Mój mail etomaszewska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekravel Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.159.7.196.static.crowley.pl 10.02.09, 21:40 Zobacz na inforovinj.com Odpowiedz Link Zgłoś
mazdaga11 Re: kwatery na Istrii - Chorwacja 13.02.09, 18:33 Droga Kate, Szukam kwatery w medulinie. Chcemy sie wybrac tam pocztakiem czerwca z dwójka maluchów. Czy mogę prosić o namiary na apartamenty. Bede wdziecza za wiecej informacji. Mój mail mazdaga@poczta.onet.pl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 14.02.09, 17:03 witaj kate , prosze o namiary , cennik i zdjęcia wiekszego apartamenyu , mamy zamiar wybrac sie od 4.07.2009 do 11.07.2009 , w osiem osób , anna-budzik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawhead Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: 83.238.57.* 22.02.09, 22:04 Witaj Kate Wybieram się w tym roku na Istrię. Proszę o podanie namiarów na tą kwaterę w miejscowości Medulin. Bedę wdzięczny. mój mail Lawhead@wp.pl... Wielkie dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.09, 20:08 Witam!!! Wybieramy się z dzieckiem do chorwacji, te kwatery odpowiadałyby nam, jeżeli to możliwe to proszę o meila- kocury3@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 13:49 Witam serdecznie, czy mogłabyś podać mi namiary na ten apartament na Istrii, czytałem wypowiedź i zainteresowało mnie, wybieramy się w sześć osób dorosłych z dwójką dzieci, czy jest wystarczająco miejsca i jak wygląda to cenowo. Proszę także o ewentualne fotki. Mój e'mail kam.adam@wp.pl Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: 194.181.133.* 16.03.09, 13:39 Witam, również proszę o namiary na kwaterę: b.dukalska@wp.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: 78.88.27.* 18.03.09, 19:49 Witam, ja również proszę o dokładniejszy namiar na te kwatery. komza@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kicia77.3 Re: kwatery na Istrii - Chorwacja 23.03.09, 14:03 Witam serdecznie!!!! Wybieramy się w te rejony,poproszę również o adres kicia77.3@gazeta.pl Dziękuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Aga.M Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 10:13 Witam zainteresował mnie twój wpis odnośnie kwatery.Proszę cię o namiary.Mój mail;km1202@op.pl.Pozdrawiam Aga.M Odpowiedz Link Zgłoś
ebozka1 Re: kwatery na Istrii - Chorwacja 26.03.09, 11:44 witam mogę prosić o namiary na ten apartament ebozka@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 23:48 proszę o namiary na dobre i sprawdzone kwatery na istrii. Jak to wygląda cenowo? mk.post@neostrada.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 23:55 Wybieramy sie w czerwcu ok,20-tego do Charwacji prawdopodobnie Istria, na jeden samochód, czy ktoś z was wybiera sie w tym terminie? na dwa autka raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas__ Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.sti.net.pl 01.04.09, 10:58 Ja wybieram sie na Istrie (Medulin)..26.06.z Katowic też na jeden samochód.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MART Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:06 fajnie, tylko szkoda że dopiero 26, my jedziemy 20.06 ale jeszcze nie wiemy dokładnie gdzie, być może Medulin?! a propos masz namiary na dobre kwatery w Medulinie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.teleton.pl 02.04.09, 15:23 hej Kate czy moglabym tez prosic te namiary na kwatery. kasia@emzet-sped.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ptasie Re: kwatery na Istrii - Chorwacja 03.04.09, 22:16 Bardzo proszę o namiary na apartamenty na Istrii na przełomie czerwca i lipca dla 2 osób + dziecko (5 lat). Proszę przesłać na pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gossia Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 11:40 Bardzo proszę o ten namiar i z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
lawik1 Re: kwatery na Istrii - Chorwacja 14.04.09, 08:30 ja również poproszę o namiary na tę kwaterę na maila gazetowego Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:26 Jestem zainteresowana kwaterą na Istrii. Podaj proszę namiary na mój mail: michi4@wp.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenkowa1 Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: 194.146.120.* 19.05.09, 09:03 Kate, możesz dać namiar na tę kwaterę? Mój mail: gosiasob@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:17 Była bym bardzo wdzięczna za namiar na tą kwaterę a także za informację o cenie. Mój meil spnosarzewo@o2.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniqi Re: kwatery na Istrii - Chorwacja 28.08.09, 00:13 Kate, Poprosze o namiar na kwatere w Medulin na adres moniqi@gazeta.pl Dzieki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 10:32 witam ... poczytałam i bardzo się zainteresowałam , chcę wyjechac z dziećmi około maja czerwca 2010 r. - b. prosze o jakieś namiary sprawdzonych kwater - bede b. wdzięczna . mój email alma1@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
go_nka1 Re: kwatery na Istrii - Chorwacja 15.09.09, 22:19 Przyłączam się do prośby o namiary na fajne kwatery 4 os, interesują mnie ceny.Wybieram się w przyszłym roku,ale już trzeba zacząć planować,z góry dziękuję:malgosia.m@orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GN Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.tktelekom.pl 05.12.09, 17:45 Witam, Wybieram się w sierpniu 2010 na Chorwację i szukam kwatery 2+2, jeśli to jeszcze możliwe, to poproszę namiary i zdjęcia pokoi. gesiek_n@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antie Re: kwatery na Istrii - Chorwacja IP: *.chello.pl 25.06.09, 19:46 Witam, Ja tez bylabym ogromnie wzdzieczna za pomoc w znalezieniu w miare taniej kwatery w Chorwacji dla 2 osob na ok. tydzien w przedziale terminowym 7.07.-20.07. Dziekuje i pozdrawiam:) Prosze o kontakt na adres: tahti@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś