Gość: lukas IP: *.malopolska.policja.gov.pl 19.06.09, 07:33 Witam, czy trzeba mieć buty żeby sie kąpać w boce kotorskiej są jeżozwierze lub inne zwierzątka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kim Re: buty do wody boka kotorska ? IP: 213.17.171.* 19.06.09, 07:48 raczej puszki po piwie, opony, butelki. A serio przydadzą się też. Jeżozwierzy nie widziałam czy innych zwierzątek natomiast śmieci sporo...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: buty do wody boka kotorska ? 19.06.09, 08:14 W ramch niesienia kaganka oświaty ;) Jeżozwierz republika.pl/blog_cm_710463/1350284/tr/jezozwierz.jpgjeżowiec migg.files.wordpress.com/2006/11/purple-sea-urchin.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: buty do wody boka kotorska ? 19.06.09, 08:17 Próba druga-udana W ramch niesienia kaganka oświaty ;) Jeżozwierz republika.pl/blog_cm_710463/1350284/tr/jezozwierz.jpg jeżowiec migg.files.wordpress.com/2006/11/purple-sea-urchin.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezowiec Re: buty do wody boka kotorska ? IP: *.aster.pl 20.06.09, 23:15 Nie wiem gdzie jest Boka Kotorska, ale w Dalmacji buty do wody koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
awol Re: buty do wody boka kotorska ? 21.06.09, 18:08 Nie zauważyłem ani jeżowców ani jeżozwierzy, ci którzy pływali czynili to bez obuwia (ale dotyczy to tylko miejscowości Perast). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola buty do wody...cd. IP: 194.42.116.* 22.06.09, 11:13 Ja też będę debiutować w Chorwacji, wszyscy mówią o tych butach. Kilka pytań. Od jednych słyszę, że można je kupić na miejscu, są wszędzie za śmieszne pieniądze, duże, małe i do wyboru do koloru. Ale słyszałam też żeby lepiej kupić u nas, bo tam drogie. Jakie macie doświadczenia? Spiszę Wasze głosy i zadecyduję chyba po wynikach głosowania :) I jeszcze jedno. Całe plastikowe czy z górą z tkaniny; typu sandałek na jakieś paski czy raczej takie czółenka. Nigdy nie używałam czegoś takiego a myślę sobie, że to może być różnica w wygodzie użytkowania. Dzięki. Ps. Ufam Wam wszystkim, że Chorwacja mnie zauroczy. Tyle się naczytałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: buty do wody boka kotorska ? IP: 194.42.116.* 22.06.09, 11:42 ...ło matko, ale dużo wątków zanalazłam na ten temat, co prawda nie które sprzed paru lat, ale to się chyba tak bardzo nie zmienia :), no ale gdyby ktoś miał jakieś uwagi czy jakies spostrzeżenia to na pewno się przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: buty do wody boka kotorska ? IP: 213.17.171.* 22.06.09, 14:17 buty do Chorwacji konieczne ! raczej się nie obędzie. Kamyki czy skałki nie są zbyt komfortowe do chodzenia, a po za tym w wodzie można nieźle obetrzeć stópki bez obuwia. Lepiej u nas kupić, są w sportowych sklepach.Ostatnio balerinki plastikowe są modne i dostępne - będa też pasowały na chorwackie plaże ;) zobacz w CCC za 15 zeta ;)a w Makro też ok. 20-50zł plastikowe czy butki firmy Active dop wyboru do koloru na allegro allegro.pl/search.php?sg=0&string=buty+do+wody teraz nie pamiętam po ile, ale wiem, że w Cro były droższe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: buty do wody boka kotorska ? IP: 213.17.171.* 22.06.09, 14:37 i jeszcze coś takiego dla Pań :) allegro.pl/search.php?string=balerinki+gumowe&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0 Odpowiedz Link Zgłoś