r.kruger 19.06.09, 13:53 Witam, chcemy jechać z dwójką dzieci pod namiot, nie wiem jednak który z wielu campingów na Istrii wybrać ? Możecie coś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fazi Re: Istria - który camping polecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:49 www.eurocamp.pl/camping,Lanternacamp.xml Byłem tam w maju i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
jactru Re: Istria - który camping polecacie ? 20.06.09, 09:27 super Camp koło Rabaczu...nazywa sie Svieta Marina,cicho i spokojnie! Blisko Labin gdzie można zrobic zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Istria - który camping polecacie ? IP: 80.55.107.* 20.06.09, 20:26 Witam, napisałbyś coś więcej o tym kepmingu. Jaki stan sanitariatów, odległość od morza, ceny za namiot i osobę. Za wszelkie info będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jactru Re: Istria - który camping polecacie ? 21.06.09, 17:59 witam, bylem 4 lata temu, stan campu bdb,czysto i miło,musisz wjechac do Labin i nie jechać na Rabac tylko szukac Sv.Marina, przejezdzajac przez stara czesc Labinu! Zastrzegam ze jest to zadupie,tylko 1 sklep i knajpa i malutki porcik, ale moze komus wlasnie o to chodzi.Do Labina jakies 8 km waska droga a w Labinie Lidl i inne markety... Jedyny minus Sv.Marina to b.mało drzew...ale mozna wziac parasol lub pawilon. NP. w Starej Basce na Krk na kampie nie ma ani jednego drzewa a camping pełny. Na mapie Sv. Marina znajdziesz-przy duzym powiekszeniu niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
jactru Re: Istria - który camping polecacie ? 21.06.09, 18:01 dodam ze kamp nad samym morzem, ze skalkami,jest centrum nurkowe,rowerki wod,niekomercyjnie powiedziałbym..aaaa przy plazy jeszcze sa ze 2 knajpki...ale ale, no mało cienia-jak komus to pasuje to polecam.My dalismy rade. Cen nie pamietam, ale raczej z tych tanszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Istria - który camping polecacie ? IP: *.net 22.06.09, 09:15 Dzięki wielkie. Czytam tyle sprzecznych opinii na temat campingów, że nie wiem totalnie jaką kasę na nie przygotować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Istria - który camping polecacie ? IP: 195.205.120.* 22.06.09, 10:48 Witam - zdecydowanie camping Stoja w Puli - byłem już tam 2 razy i pewnie wybiorę się jeszcze raz. Camping zajmuje cały półwysep i to dodaje mu dużo uroku :) Popatrz na www.arenacamps.com/Camps/Stoja Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Istria - który camping polecacie ? 22.06.09, 21:05 ach, ja potrzebuję dostęp do wody dla dzieci - dzięki za wskazówki, udało mi się znaleźć małe co nieco o tych miejscach w sieci. Ale mało piszą... Odpowiedz Link Zgłoś