Gość: sikorus
IP: 195.93.134.*
04.07.09, 12:33
WITAM
Wróciliśmy właśnie z 2 tygodniowej wyprawy samochodowej z dzieckiem z Ohrydu w Macedonii, podróż przez SRB bez najmniejszych kłopotów, przeżyliśmy wspaniałe chwile w MK a zwłaszcza w Ohryd - zabytki, otwarcie i mili ludzie, stosunkowo niskie ceny i dzika przyroda -góry Galicica. Mieszkaliśmy na starym mieście z widokiem na jezioro (czasani miałem problem ruszyć się z tarasu) www.grebnos.com polecamy, sprawdzone miejsce z przemiłym i uczynnym właścicielem. Do małej cichej plaży z chillout'ową muzyką 10 min a na plaży obiad dla 2 osób zaledwie 25 zł (taki przykład). Jeśli ktoś ma pytania , zapraszam, chętnie odpowiem włącznie z trasą, stacjami LPG,OPŁATAMI ZA AUTOSTRADY ITD, mail rsikorski@vp.pl
ps. wracajac przekroczyłem prędkość, policjant chciał mnie wysłąć z mandatem do banku ale używając rzeczownika "bracie" szybko się z nim porozumiałem i skończyło się na 15 euro... i wtedy pierwszy raz w życiu policjant wręczył mi 2 red bulle i powiedział ,że droga przede mną daleka a to (patrząc na puszki) mi pomoże :wink: