aronson 14.07.04, 16:10 czy ktoś może podesłać? arek_los@hotmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: rozkład Roj Busa 15.07.04, 08:40 a jak juz ktos bedzie przesylal to poprosze o kopie na dc22@NOSPAM.gazeta.pl gdzie NOSPAM trzeba wyrzucic:) dziekuje pieknie:) Arek, gdzie bedziesz mieszkal? Pozdrawiam Pozdraiwam Odpowiedz Link
dc22 Re: rozkład Roj Busa 21.07.04, 08:24 dziekuje za przeslany rozklad:) choc..hm... musze chyba jednak pomyslec o autku:) Arek - gdzie to osiedle? wydawalo mi sie ze znam sporo inwestycji w jozefoslawiu a tego sobie nie przypominam... Odpowiedz Link
myszactwo Re: rozkład Roj Busa 05.08.04, 09:07 Ja tez prosze o rozklad Rojbusa na maila myszactwo@gazeta.pl Odpowiedz Link
mazik30 Re: rozkład Roj Busa 16.08.04, 14:57 Ja też poproszę, za 2 tygodnie się wprowadzam do Kwadratu. m.malicki@tvn.pl Odpowiedz Link
mamuut Re: rozkład Roj Busa 26.08.04, 08:41 a może coś wiecie na temat czy i kiedy ZTM przewiduje wprowadzenie linii autobusowej np. tak jak jedzie Roj-Bus? Wydaje się, że gdyby to była Wwa, a nie Piaseczno mielibyśmy to już dawno temu...-przecież to już całkiem duże osiedle?... Pozdrawiam Odpowiedz Link
aronson Re: rozkład Roj Busa 07.09.04, 15:19 witam osiedle lawendowe jest przy ul. wilanowskiej (a właściwie cytrusowej bo wewnątrz osiedla powstała nowa ulica). Jadąc od strony Geodetów trzeba przemieszczać się ciągle prosto, aż za osiedlem "Przy Lesie" skończy się utwardzona droga. Osiedle jest po lewej - bardzo estetyczne żółte domki z czerwonymi dachami. Na razie powstał jeden rząd domów, obok ma jeszcze powstać drugi. pozdrawiam aronson Odpowiedz Link
dc22 Do: Aronson 08.09.04, 11:10 aaa:) to te zolte domki widze z okna swojego balkonu na Przylesiu:) jak lawendowe do domki powinny byc fioletowe:) tak jak przy aszej osiedlowej magnolii powinny rosnac magnolie.. choc z drugiej strony.. na wilczej wilki? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
empire_invasion Re: rozkład Roj Busa 26.08.04, 14:42 czy cos wiadomo z tym rozkładem ... jestem zainteresowany empire_invasion@gazeta.pl Odpowiedz Link
iza1963 Re: rozkład Roj Busa 31.08.04, 12:50 aronson napisał: Czy mi też może podesłać? Dziekuje, iza1963@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link
dc22 Poszly mailiki 01.09.04, 13:02 powysylalam "pytkom" , mam nadzieje ze dotarlo:) Pozdrawam Odpowiedz Link
dc22 Strona www z rozkladem 06.12.04, 13:29 A tak w ogole to znalazlam w sieci wiec wklejam Mysle ze sie przyda Pozdrawiam! www.roj-bus.kom.pl/ Odpowiedz Link
enyya Re: Strona www z rozkladem 06.01.05, 13:25 Ten rozkład nie uwzględnia nowych przystanków, które pojawiły się na Wilanowskiej i dalej do Julianowa. Odpowiedz Link
dc22 Re: Strona www z rozkladem 06.01.05, 15:45 no pewnie ze nie - zobacz kiedy zamiescilam link :) gdzie znalezc rozklad przy metrze wilanowska?? bo chodzilam, chodzilam i sierota znalezc nie moglam.... Odpowiedz Link
aania79 Re: Strona www z rozkladem 06.01.05, 16:27 Njanowszy rozkład mozna sobie zabrać z autobusu.Pan kierowca rozdaje. Odpowiedz Link
enyya Re: Strona www z rozkladem 06.01.05, 16:34 no tak...6.12 czy 6.01, szóstkę zobaczyłam :)) Odpowiedz Link
dc22 rewanz :) 06.01.05, 08:42 hejka:) czy ktos moze mi sie zrewanzowac (albo po prostu podeslac z czystej zyczliwosci..) rozklad roj busa aktualny z metra wilanowska? gdzie tam w ogole szukac tego rozkladu zeby sobie go spisac? wczoraj chodzilam, szukalam, ale wzrok u mnie nienajlepszy i teraz nie wiem - nie dowidzialam czy go nie ma? z gory piknie dziekuje, jalby co :) Odpowiedz Link
geronimo7 Re: rewanz :) 14.02.05, 19:23 Witam. Mogę prosić o przesłanie rozkładu jazdy na geronimo7@NOSPAM.gazeta.pl ? Odpowiedz Link
bjs12 Re: rewanz :) 14.02.05, 20:59 rozklad jest na www.roj-bus.kom.pl/ a Twoj mail odbija wiadomosci, wysylalem dwa razy pozdrawiam Odpowiedz Link
geronimo7 Re: rewanz :) 15.02.05, 19:17 bjs12 masz racje. Nieświadomy ze mnie uzytkownik Internetu, prawidłowy adres to: geronimo7@gazeta.pl (bez NOSPAM oczywiście):-) Ściągnąłem ze strony. Dzięki. Odpowiedz Link
sloggi Re: rozkład Roj Busa 22.01.05, 13:02 Czy Józefosław doczeka się kiedyś linii ZTM? Odpowiedz Link
dc22 Re: rozkład Roj Busa 24.01.05, 08:16 o:) SLoggi :) Powiem tak - predzej ja sie chyba autka doczekam... Ciekawe co sie dzieje z wypelnionymi rzekomo ankietami w sprawie trasy ZTM. RojBus i Pekaes zareagowaly odpowiednio na ewentualna konkurencje, widac sie oplaca... Odpowiedz Link
krzzaw Re: rozkład Roj Busa - wolę ZTM 24.01.05, 12:03 > Ciekawe co sie dzieje z wypelnionymi rzekomo ankietami w sprawie trasy ZTM. > RojBus i Pekaes zareagowaly odpowiednio na ewentualna konkurencje, widac sie > oplaca... Witam Innym na pewno się opłaca. A jeśli miałoby się słabo opłacać, to czy nie możnaby tak np. przepuścić Julianowską i Geodetów autobusów 724 i 727 wg trasy: 724 - Thomson- Okulickiego - Puławska- Geodetów-Julianowska- Przesmyckiego... i dalej przez Klarysew (dla tych co wolą w stronę petli Wilanów), 727 - z Piaseczna - Urząd Miasta Chyliczkowska (z powrotem: obwodnicą) - Julianowską - Geodetów - Pułaską - ... Dw. Południowy dla tych, co wolą Puławską do W-wy (a jednocześnie do Centrum Piaseczna w drugą stronę) 724 jeździ krócej do W-wy niż 710, tyle, że powinien wtedy częściej kurować. Podobnie 727 mógłby częściej, a ponieważ "pokrywa się " z 709, to nie byłoby aż tak wielkiego krzyku, jak przy próbie zmian 709. Poza tym, trasa 727 przez Julianów i Józefosław to tylko jakieś 5-6 minut dłużej, a więc jadący z Zalesia może by przełknęli ten (dla nich:) objazd, gdyby 727 miał kursować częściej. A poza tym - przecież ZTM to nie taksówka i ma jeździć tak, aby wypełniać wobec jak największej liczby mieszkańców swą służebną rolę. To co... polobbujemy wśród znajomych, wsród radnych, wśród osób związanych z infrastrukturą. Wkońcu walczymy o swoje, SWOJE, które nie jest sprzeczne ze "swoim" innych osób. Serdzenie pozdrawiam, Krzysztof Odpowiedz Link